من چطوری می تونم ایتم هامو بفروشم؟
گزینه ی sell تا حالا ندیدم
اینونتوری ام پر از ایتم های بدرد نخوره
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من چطوری می تونم ایتم هامو بفروشم؟
توی دلیل نوشته : دلیل خاصی نیست !!![]()
سلام دوست عزیز شما که کاراکتر سرباز و انتخاب کردین ... اگه میخوایین کار خوب باز بشه باید دوئلر Melee بشین چون رو ویگور باید کار کنین و رو ویگور کار کردن 2 تا کار توپ باز میشه براتون که حسابی پول پارو میکنین... اما طبق اون چیزی که گفتین رو شوتینگ کار کردین ... خوب فعلا رو appearance - aim - shooting - Dodging کار کنین و 1 دونه اسکیلم رو تاکتیک خرج نکنین فعلا ... در مورد تاکتیک : شما وقتی به لول های بالاتر مثلا بالاتر از 40 رسیدی اون موقع اقدام به خرید این اجناس بکن : Fancy felt hat - Black coat - Brown boots - Golden bufaloo وقتی اینارو خریدی چنتا هم اسکیل خرج تاکتیک کن اون موقع دیگه کسی برات شاخ نمیشه
- appearance خیلی مهمه طوری باید روش کار کنی که لول 50 به بالا با آیتم ها بره بالای 80
- aim هم مثل appearance
- شوتینگ بالا در صورتی که اسلحه ی خوب داشته باشی خودشو نشون میده
- Dodging : یه پیشنهاد دارم برات 1 دونه هم اسکیل رو Thoughness و Reflex کار نکن بجاش رو dodging کار کن این روشیه که بزرگان دوئل ازش بهره میبرند![]()
سلام خدمت استاد.- appearance خیلی مهمه طوری باید روش کار کنی که لول 50 به بالا با آیتم ها بره بالای 80
من الان آپارانسم صفره به جاش هر لول يكي رو تاكتيك اضافه مي كنم. اگه بخوام خودم دوئل رو شروع كنم دچار مشكل ميشم؟
بعد اين كه اگه خودم دوئل رو شروع كنم اسكيل تاكتيك هيچ نقشي نداره يعني اگه 10 باشه يا 0 فرقي نمي كنه ؟
ممكنه تويه يه كار كه شانش زياده الاغ گيرمون بياد؟
نه ممکن نیست
lol
واقعا ممنون خیلی لطف کردی
یادمه قبلا تو همین تاپیک در مورد Dodging یکم توضیح داده بودی خدا رو شکر اون رو قبلا دیده بودم واسه همین هم الان اسکیل Dodging زیاد گرفتم .
یه سوال دیگه Attributes رو بیشتر چی بگیرم ؟
متشکرم![]()
شما برو روي يه شر كليك كن بهد روي ساختمان General Store كليك كن(اگه داشته باشه).من چطوری می تونم ایتم هامو بفروشم؟
يه پنجره باز ميشه يه طف آيتم هاي خودت هست طرف ديگه آيتم هاي كه توي جنرال استر اون شهر هست و ميتوني بخري.
روي آيتم هاي خوت كليك كن و بعد رويكليك كن.
با سلام !
ااااااااییییی اونهایی که تو شهر The Pack هستید .
چند روز بعد من می خوام برم شهر چینی ها اگه دعوتم نکنید .
بهشون میل زدم و گفتم خیلی اکتیو هستم .
به یه شرط قراره بزارن برم تو شهرشون که بیام و از شهر شما جاسوسی کنم بعد !!!
به نظر شما به نفع ایرانی ها جاسوسی کنم یا به نفع خارجی ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)