شاید نویز خطتون بالاست.
اونجوری نیست که کابل برق باعث قطعی بشه.
مخابرات 128 نامحدود میده 10000 تومان.
شاید نویز خطتون بالاست.
اونجوری نیست که کابل برق باعث قطعی بشه.
مخابرات 128 نامحدود میده 10000 تومان.
1- بهش بگو وقتی تو اینترنت هستش ، یه زنگ بزنه شاتل ، میزان نویز خطش رو از پشتیبانی بپرسه. ببینیم چقدر نویر داره؟
2- شاید مشکل از مودمه . ببین میتونه چند روزی با یه مودم دیگه تست کنه؟
Last edited by a6l3i; 28-03-2010 at 11:44.
فکر کنم لینک شما مشکل داره![]()
سالمه ، 1نفر هم DL کرده!
مگه بال داشت که بپره؟
دیگه کار شما نیست یا باید بفرستی گارانتی یا باید یک مودم دیگه بگیری.
سلام
من مودم ZTE ZXDSL 831 دارم و می خوام یک کانکشن بسازم که همیشه ON باشه و می خوام MTU مدمم رو هم ببرم بالای 1400 چون برای xbox live لازم دارم اگه کسی تونست کمک کنه و بگه باید چیکار کنم(دقیق و مرحله به مرحله)
ممنون
در کل مرسی
گارانتی که نداره...پس میریم تو کار یه مورم دیگه
آی شاتل بمیری که یه مودم گذاشتی رو دست ما
سلام
به شاتل بدبخت چی کار داری
به ورژن مودم دقت کردین که V3 هستش یا V4 یا V5 ؟ اگه ورژن مودم با Firmware یکسان نباشه این طوری میشه و غالباٌ مودم مرخص !!!
البته یکی از دوستان همین مشکل واسش پیش اومد (چند صفحه قبل تر) و بجای ورژن 1 ورژن 5 رو نصب کرده بودن. با این تفاوت مه مودم بالا اومده بود و به نت هم وصل شده بود و تنها تو تنظیمات بجای مدل 8811 یه مدل دیگه نوشته شده. من واسه ایشون یه ایمیل به TP-LINK زدم که راه جوابشون رو تو پست زیر می تونی ببینی.
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی محسن جان.
-------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار داخلی مودم (مثل ویندوز در کامپیوترها) که هر چند وقت یکبار سازنده ها باگ ها و مشکلاتشون رو رفع میکنن و ورژن های جدید رو رو سایتشون میذارن.
فقط خواهشاٌ دقت کنید که Firmware مربوط به مودم خودتون رو دانلود و نصب کنید. بسیاری از مدل ها در چند ورژن ارائه شدن که Firmwareهاشون باهم فرق میکنه
Last edited by a6l3i; 28-03-2010 at 13:37.
منظورتون ماهي 100 هزار تومن
مگه اينجا در مورد ADSL صحبت نمي كنيد اسمشم خريد مودم نصب مودو ..فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی محسن جان.![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)