تاپیک بزنی؟!
منظورت پست دادن بود؟
تاپیک بزنی؟!
منظورت پست دادن بود؟
این هم لینک ورژن 2.5 که همه پچ های ورژن قبلی رو شامل میشه
از ورژن 2.0 گرفته تا.....البته حجم فایل 428 مگابایت هستش
این هم فایل اپدیت و پچ ورژن 2.6 این بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی شما مطمئنی اون صفحاتی که لینک دانلود توش هست ف ی ل ت ر نشده ؟؟
با پ ر و ک س ی میشه دانلود کرد ؟؟
در ضمن لینک دانلود اون پچی رو که 178 مگ بود رو نداری ؟؟ فکر کنم پچ full vesion 2.0 بود
شما مطمئن باش لینک ها سالمه و خبری از ف ی ل ت ر نیست
gamingaccess اصلا ف ی ل ت ر نیست و نشده
این هم لینک پچ ورژن 2.0 این بازی با حجم 178 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتي پچ 1.20 يا 1.30 رو نصب ميكنيد يه گزينه دانلود توي بازي شما اضافه ميشه بخش setting گزينه آخري وقتي ميزني خودش دانلود ميكنه كاش سرعتم بالا بود آپلود ميكردم ولي از توي بازي هم ميتونيد دانلود كنيد
توی این تاپیک برای اینکه به سوالاتمون جواب بدین باید هر پست رو دو بار تکرار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا جواب مارو هم بدین دیگه
برای اینکه این منو ها و پچ ها و همه ی چیزای دیگه رو نصب کنیم باید از pes editor استفاده کنیم؟؟؟سلام دوستان من هر چی سعی کردم منوی رونالدو رو دانلود کنم نشد
ارور میداد
خواهش میکنم که این منو رو با یه لینک دیگه بزارین
راستی لینک دانلود برنامه ی pes editor رو هم بزارین برام
ممنون میشم
در این زمینه من صفر کیلو مترم!
یه پچ هم میخوام که اسم این بازیکن ها و تیم ها درست بشه.دفعه ی قبل یکی از دوستان یک سری متن برام گذاشت که توش نوشته بود مثلا فلان اسم برای چه تیمیه ولی من پچ میخوام که اسم تیم ها رو توی خود بازی درست بنویسه ممنون
امیدوارم کسی پیدا بشه جوابمو بده
Last edited by mohammad_dj_kazin; 10-03-2009 at 22:46.
دوست عزیز این پچی که در بالا قرار داده شده رو دانلود کن مشکلت رفع میشه
من نسخه تکین وسریرو گرفتم ولی به نظر من خیلی خوب نبود 1 دی وی دیه یه مشکلم داره که باید یانکلوپسکیو از میلان بندازی بیرون وگرنه نمیتونید با میلان بازی کنید ماله من اینجوری بود ماله شمارو نمیدونم
الان از newtech خریدم 2 دی وی دیه خیلیم قشنگه ورزشگاه ازادیم داره چهره بازیکنان ایرانیم خوب ساخته شده تمامیه تیمهای ملی وباشگاهی مسابقات مقدماتی لیسانسدار شدن 50 تیم هم اضافه شدن
جام ملتهای اسیا افریقا اروپا امریکا
اسکوربوردلیگ ایران
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 11-03-2009 at 00:57.
توی پچی که gamingaccess داده بود مثل اینکه مشکل یانکلوفسکی رو حل می کرد
اگه بتوني با استفاده از اون لايسنسر و با داشتن PES Editor خودت يه اديت فايل بسازي كه اسامي درست هستند خيلي بهتر از اينه كه از اديت فايل ديگه استفاده كني اديت فايل من همونطوري هست كه شما مي خوايين ولي جاي ليگ هلند رو با Other league عوض كردم 2 يا 3 صفحه پيش هم لينك دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)