تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 676 از 923 اولاول ... 176576626666672673674675676677678679680686726776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,751 به 6,760 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام
    من تقریبا 2 سال دیگه لیسانسم تموم میشه . تازه رفتم تو فکر اپلای .. زبانم زیاد خوب نیست ولی داغون هم نیست ... تا به حال هیچ کلاسی هم نرفتم . وقت کلاس رفتن هم ندارم .
    الان که می بینم ، تو راه دانشگاه وقت زیادیم داره به هدر میره . . حالا تو این وقت های پرت میخوام زبان یاد بگیرم.
    سوالی که داشتم اینه که تو این وقت ها بهترین کار چیه ؟
    مثلا شنیدم واسه آزمون تافل یه فلش کارتهایی هست .. دقیقا اسم این فلشکارت ها چیه ؟ خوبن یا بد ؟
    و این که اگه میشه چند تا منبع مفید صوتی معرفی کنید که تو mp3player گوش کنم ..
    پیشاپیش ممنون .!
    دوست عزیز
    شما اگه الان که دانشجویین وقت کلاس رفتن ندارین.. فکر می کنید کی وقتش را پیدا می کنید؟؟؟؟
    برای اپلای حتما باید تاقل یا آیلتس داشته باشید و این مستلزم کلاس رفتنه.. البته کلاسهای تافل و آیلتس هم فقط مهارت این امتحان را بهتون آموزش میدن و خیلی در بالابردن سطح زبان شما تاثیری ندارند. شما هر وقت تصمیم داشتید امتحان بدید از یکسال قبل باید کلاسهای تافل یا آیلتس را ثبت نام کنید.. قبلش هم باید خیلی زبانتون را قوی کنید. هم لغت و گرامر و ... . کتابهای 504 و essential words for Toefl را پیشنهاد می کنم که هر دو فلش کارت هم دارند. منبع صوتی هم بسیار زیاد وجود داره... ولی من فقط و فقط کلاس را توصیه می کنم. اگر برای ارشد به آمریکا فکر می کنید که امتحان GRE هم باید شرکت کنید... که اون برای خودش 10 برابر از تافل سخت تره..پس بهتره از همین حالا خوب برنامه ریزی کنید

به نظر من زمان دانشجویی آزاد ترین دوران زندگی آدمه... (منظورم از لحاظ زمان هست) بعدش امکان نداره زمان آزاد برای هیچ کاری پیدا کنید.+
    موفق باشید
    ,
    سلام
    برای کنکور ارشد استارت زدم.
    سطح زبانم در حدی هست که تو دانشگاه 10 گرفتم پس متوسط یا زیر متوسطه
    فعلا در حال یادگیری لغات ضروری تافل هستم و طبق برنامه 2 ماه دیگه تمام میشه.
    برای مهارت ریدینگ که مثل اینکه تو کنکور ریدینگ و درک مطلب اهمیت زیادی داره چه کتابی پیشنهاد میکنید؟ develop-expanding یا موزائیک. برادرم این روزا active میخونه که میگه کتاب خوبی هست.
    در ضمن گرامر هم لازم هست؟ گرامر تا اواسط دبیرستان فکر کنم خوب باشه بعد از اون نه
    در این مورد راهنمایی کنید.
    ممنون
    برای کنکور ارشد، و با سطح زبانی که شما گفتید، من فقط و فقط پیشنهادم سوالات سالهای پیش رشته خودتونه... 10-15 سال گذشته. سوالات را باید 5-6 دور بخونید.. جوری که تمام لغاتی که تو این سالها اومده را حفظ شده باشید، تمام نکات گرامری و تمام درک مطلب ها... این به همراه کتابهای کمکی که خودتون گفتید کمک زیادی می کنه. البته این کار را فقط برای زبان پیشنهاد نمیدم.. برای تمامی دروس رشته تون این کار را انجام بدید، تاثیرش عالیه

سلام
    دوستان می خوام توی حدود 6 ماه IELTS با نمره حداقل 6 بگیرم
    معلومات در حد کنکور سراسری و پیش دانشگاهی
    آیا امکانش هست؟کدوم اموزشگاه رو پیشنهاد می کنید یا کدوم سلسله کتاب بهتر هست تا از روی کتاب اموزشگاه مناسب رو پیدا کنم؟
    همونطور که گفتن تقریبا غیر ممکنه!!! مگر اینکه معلم خصوصی داشته باشید و هر روز روزی 5-6 ساعت زبان کار کنید... در اینصورت حتما موفق میشید

2. 8 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    می خواستم بدونم که Just در این جمله چه کاربردی داره؟
    I can just fit you in. that table there
    توی دیکشنری این رو دیدم:
    12) Adverb
    Just is also used in polite requests and interruptions, and to make opinions sound less forceful and mor polite.
    Can I just use your lighter please?... I just think that we should bring this matter to everyone's attention.
    یعنی یکی از کاربردهای Just مودبانه کردن جمله است؟ می شه بیشتر توضیح بدید. اصلا" Just در I can just fit you in. that table there همین کاربرد رو داره؟
    ممنون.
    this is a good question, please anyone who know's the answer explain it

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

this is a good question, please anyone who know's the answer explain it
    اینجا Just می‌تونه صرفاً برای تأکید اومده باشه ...

تو ترجمه‌اش هم، میشه اصلاً ترجمه نکرد، میشه هم این جوری گفت:

می‌تونم تو رو درسته تو اون میز جا بدم !

یا یه همچین چیزی !

5. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

اینجا Just می‌تونه صرفاً برای تأکید اومده باشه ...

تو ترجمه‌اش هم، میشه اصلاً ترجمه نکرد، میشه هم این جوری گفت:

می‌تونم تو رو درسته تو اون میز جا بدم !

یا یه همچین چیزی !
    توی این اپیزود Extra in English (اگه اشتباه نکنم ۱۱...)... مکالمه این شکلی بود:

هکتور: می‌شه یه میز برامون رزرو کنین؟

گارسون زن: (دقیقا) یه جای عالی براتون سراغ دارم... اون میز اونجا...

Just اینجا به"به مناسب‌ترین حالت" اشاره داره...

مثال‌های دیگه‌ای که می‌شه زد I know you just well... I'm just fine... I'm just great... It's just so perfect...

پس در این جور مواقع به " به بهترین شیوه"... "خیلی خوب"... "دقیق بودن" یا "بی کم و کسر بودن"...

برای حالت‌های مشابه می‌شه واقعا یا راستی یا بسیار رو معادل just در نظر گرفت...
    Last edited by pro_translator; 15-09-2012 at 20:45.

7. 5 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام دوستان

من یک preliminsary research proposal نوشتم که میبایستی رسمی و بدون اشکال باشه. اینجا میزارم، ممنون میشم اگر دوستان اونو تصحیح کنند.

Brief introduction to Lean Construction and its advantages

Building industry is characterized by a high share of non-value-adding activities and suffers from high cost, inefficiencies and many problems, in productivity, innovation, slipping schedules, rework, quality, disputes, which all are signs of waste, and concept of Lean Construction (LC) is solution to all of them.
    It´s a modern way and philosophy to improve construction performance and labor productivity, which:

• Gives customers what they want, deliver it instantly and without any waste with using fewer resources.
    • Improves the Architectural/Engineering/Construction process as well as product.
    • Flows value creating work steps while eliminates waste in all forms, materials, time, and effort, by focusing on fast cycle times.
    • Benefits construction industry greatly by changing every aspect of end-to-end design construction and use process.
    • Provides the foundation for a new form of project management and produces significant improvements particularly on complex, uncertain, and quick projects.
    • Improves Value-adding activities through internal continuous improvement by empowering all workers to contribute in your continuous improvement efforts, by asking them to make their work easier and more interesting, to cut the costs, to improve quality and to reduce delivery times. And you can learn from them by listening and supervising them.
    • Looks at environment as a customer, by meeting customer´s requirements in the best possible manner as well as eliminating of value loss, which leads to sustainable development

By LC, your project has a predictable and reliable work, is structured and managed as a value generating process, and experiences improvements in design team and trade contractor relationships, communication, scope definition, coordination, cost and schedule performance.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان

من یک preliminsary research proposal نوشتم که میبایستی رسمی و بدون اشکال باشه. اینجا میزارم، ممنون میشم اگر دوستان اونو تصحیح کنند.
    .
    سلام.

سوالتون رو در این بخش بپرسید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون..

10. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خانومی داره درباره ی یک فیلمی توضیح میده و در بین صحبتهاش می گه :

Now They meet and become friends

سوال من اینه که وقتی now رو در ابتدای جمله آورده پس چرا حال استمراری به کار نبرده (مگه این واژه اینجا معنی غیر از حالا می ده؟؟؟)

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید ...

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

خانومی داره درباره ی یک فیلمی توضیح میده و در بین صحبتهاش می گه :

Now They meet and become friends

سوال من اینه که وقتی now رو در ابتدای جمله آورده پس چرا حال استمراری به کار نبرده (مگه این واژه اینجا معنی غیر از حالا می ده؟؟؟)

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید ...
    ترجمه‌اش می‌شه: حالا همدیگه رو می‌بینن و با هم دوست می‌شن... الانه که همدیگه رو ببینن... الان هم همدیگه رو می‌بینن...

به همون دلیل که ما توی فارسی نمی‌گیم: حالا دارن همدیگه رو می‌بینن و با هم دوست می‌شن...

معمولا حین فیلم دیدن به چند لحظه جلوتر اشاره می‌کنه...

به قسمتی که هنوز دیده نشده... وگرنه گفتنش مثل اینه که برای یه آدم نابینا تعریفش کنی...

13. 4 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

درود
    برای ثبت نام پزشکی بین الملل IELTS با نمره 5 یا تافل 500 مورد نیاز هست البته اونهایی که بقیه شرایط رو داشته باشن ولی زبانشون به حد نصاب نرسیده باشه بهشون یک فرصت محدود میدن که خودشون رو برسونن

می خوام توی این 4 ماه تا بهمن سطح خودمو به حدودای IELTS 2-3 برسونم بعد توی فرصتی که داده میشه به 5 برسونم چون درسهای دانشگاه به اندازه کافی سنگین هست
    کلاس های زبانی که در گذشته رفتم تا interchange 1 اون کتاب قرمزه تموم کردم والبته دبیرستان و پیش دانشگاهی رو هم خوب بلدم

حالا به نظرتون همین کتاب های interchange رو ادامه بدم یا راه بهتری پیشنهاد می دید؟ اگه interchange 3 رو تمام کنم اون موقع حدودای نمره IELTS چند هستم؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

درود
    برای ثبت نام پزشکی بین الملل IELTS با نمره 5 یا تافل 500 مورد نیاز هست البته اونهایی که بقیه شرایط رو داشته باشن ولی زبانشون به حد نصاب نرسیده باشه بهشون یک فرصت محدود میدن که خودشون رو برسونن

می خوام توی این 4 ماه تا بهمن سطح خودمو به حدودای IELTS 2-3 برسونم بعد توی فرصتی که داده میشه به 5 برسونم چون درسهای دانشگاه به اندازه کافی سنگین هست
    کلاس های زبانی که در گذشته رفتم تا interchange 1 اون کتاب قرمزه تموم کردم والبته دبیرستان و پیش دانشگاهی رو هم خوب بلدم

حالا به نظرتون همین کتاب های interchange رو ادامه بدم یا راه بهتری پیشنهاد می دید؟ اگه interchange 3 رو تمام کنم اون موقع حدودای نمره IELTS چند هستم؟
    من خودم با Interchange شروع کردم با Passages هم تموم ..باید بگم خیلی کتاب خوبی هس ،خیلی از بهتر ازین کتابایی ک تازگیا اومده ...شما همین Interchange رو ادامه بدید مطمئن باشید موفق میشید ...نمیشه گف مثلا یه کتابیو تموم کنید نمره IELTS مثال فلان میشه ...بستگی به خودتون داره ..یکی هس همرو تموم کرده قد یه کسی ک 2 رو تموم کرده نمیتونه صحبت کنه ...اگه خوب پیشرفته باشید با تموم کردن 3 به نظر من نمره 3 تا 3.5 IELTS میشه ! بازم میگم فقط یه حدس هسش ! اگه بتونید درکنار اینا فیلم و سریال و گیم هم بزنید خیلی خوب میشه همینطور کتاب 504 رو هم حتما اگه شروع نکردید شروع کنید !

16. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •