بعد چگونه آیا اصول 2 هستید و صنعتی ورداشتید ؟ اصول 2 پیشنیاز صنعتیه !در مورد سوالات تشریحی اگه هم بلد نیستی به قول استاد صنعتی ما همون صورت سوال
بعد چگونه آیا اصول 2 هستید و صنعتی ورداشتید ؟ اصول 2 پیشنیاز صنعتیه !در مورد سوالات تشریحی اگه هم بلد نیستی به قول استاد صنعتی ما همون صورت سوال
سلام دوست من . مثالی که برای اصول زدم مال 2 ترم پیش بود . اصول همشو پاس کردم . + این ترم صنعتی 2 دارم .![]()
آقا یعنی قراره با کامپیوتر کار کنیم فردا ؟! چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا.امتحانات رو تو اون حوزه های مشخص شده فقط با کامپیوتر میگیرن.اگر شما تو اون حوزه های تعیین شده هستید پس با کامپیوتر امتحان خواهید داد
آهان ، من این روش رو واسه آمار به کار بردم 5 6 تا خودم بلد بودم و بقیه رو همه د زدم با نمره 11.80 قبول شدمسلام دوست من . مثالی که برای اصول زدم مال 2 ترم پیش بود . اصول همشو پاس کردم . + این ترم صنعتی 2 دارم .!
پس حسابداری هستید و احتمالا" میانه 1 دارید ؟!
موفق باشید .
1ساعت پیش رفیقم زنگ زده میگه مبانی چیزی فهمیدی؟میگم نه میگه دمت گرم عین خودمی باهم ترم بعد میخونیم!
اون یکی رفیقم إس داده بلدی؟گفتم نه میگه ای بابا من به امید تو داشتم میومدم
الانم یکی دیگه از رفیقام زنگ زده میگه کارت ورود به جلسه رو گرفتی من 970ت بدهکارم و هنوزم کارتو نگرفتم کی باید بگیرم؟!!
داشته باش دانشجوهای پیام نور رو.همه شون عشق است هستن![]()
حوزه هاشون کدوم شهرا هستن ؟!نه بابا.امتحانات رو تو اون حوزه های مشخص شده فقط با کامپیوتر میگیرن.اگر شما تو اون حوزه های تعیین شده هستید پس با کامپیوتر امتحان خواهید داد
لیست این حوزه هایی که با کامپوتر میگیرن امتحان رو ندارید ؟
@hp722 :
خوب چرا نمیری بخوونی ؟ الکی الکی که قبول نمیشه آدم تو پیامنور !
شما برو تو این صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو آخر صفحه
خوب استان خوزستان چه شهرهایی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)