کرک رو متناسب با ورژن سیمزتون از سایت Gamecopyworld می تونین پیدا کنین .
فقط یادتون باشه یه بک آپ از فایل هایی که تغییر میدین ( TS3W.exe و TS3host.dll ) رو نگه دارین
کرک رو متناسب با ورژن سیمزتون از سایت Gamecopyworld می تونین پیدا کنین .
فقط یادتون باشه یه بک آپ از فایل هایی که تغییر میدین ( TS3W.exe و TS3host.dll ) رو نگه دارین
سلام خدمت تمام دوستان عزیز مشکل من این هست که پکها رو مو بمو همونجوری که گفته شده می ریزم ولی وقتی میخوام بازی رو اجراش کنم ارور stop working close the program میده دوستان یک راهنمایی کنید
بچه ها دیگه سیمز 3 رو نصب نکنید اونایی که مشکل داران چند وقت دیگه سیمز 4 رو نصب کنید که خیلی بهتر از سیمز 3 هست![]()
1 - این "چند وقت دیگه " شما طبق گفته EA برابر پاییز 93 هست !!!!!!!!!
2 - Sims 4 نسخه Base فقط اون موقع میاد . هنوز خبری از Expansion pack برای Sims 4 نیست . فکر نکنم کسی Sims 3 با کلی Expansion pack رو با یه نسخه Base از Sims 4 عوض کنه .
3 - مثل اینکه دوستان Sims رو مثل نرم افزار آفیس و آنتی ویروس و ... گیر اوردن که تا آپدیتش اومد باید قید نسخه قبلی رو زد !!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان میتونید فایل TS3.exe و TSLHost.dll کرک نشده ورژن 1.0.615.00107 رو بهم بدین؟ یا لینک بدین همین جا تا دانلود کنم یا برام ایمیل کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم!
ولی باید منتظر خبر بود :P
من سیمس 3 رو دارم و بدون هیچ پکی بازی میکنم اما متاسفانه توی بازی بعد از چند ساعت که خوب بازی میکنم کرش میکنه و بسته میشه
باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنین
بازی رو از طریق کرکی که داخل dvd بود crack کردم
ایا اپدیتی هست که درست بشه
سلام... آدرس مرحله اول تاريخش گذشته.... جديد بذاريد...![]()
مرحله سوم آدرسش اصلا وجود نداره...؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)