پس این Behavior Blocker
یعنی چی تنظیمات اینم اگه بزاری واقعا ممنون میشم.
پس این Behavior Blocker
یعنی چی تنظیمات اینم اگه بزاری واقعا ممنون میشم.
im antivirus اگر فعال باشه در هر شرایطی میتونه یاهو مسنجر رو چک کنه. به اصطلاح مسنجر از فیلتر کسپرسکی عبور میکنه. برای اینکه بهتر فعالیتش ببینید میتونید وقتی که با مسنجر on هستید کسپر رو exit کنید و کاملا غیرفعال شه. در این موقع دقت کنید به مسنجر که انگار از اول داره کانکت میشه. این کنترل کامل برنامه رو نشون میده.
مطئنا مسنجری مثل یاهو که خیلی پر استفاده هست حفره های امنیتی زیادی رو ازش پیدا کردن که بهتره این قسمت حذف نشه و فعال باشه.
شخصا در مورد اختلال در مورد باز شدن خیلی سایتا موردی رو ندیدم.
به نظر من این تیک رو روشن کن ولی مسیر رو تغییرش نده! اگر هم همونطور که گفتم برای اولین بار آپدیت شد نه دیگه دفعه بعد دیگه همون آپدیت کم حجم روزانه یا ساعتی که انجام میدادید میشه.
برای اون روشی که مد نظر من هست یک تاپیک میزنم تا تست کنید. اون روش دیگه این درد سر هارو نداره. اما خب همونطور که میدونید کسپر تو ورژن های جدید جلوی این آپدیت هار رو گرفته![]()
این اصطلاح یعنی همون دیدن رفتار یک نوع فایل. که 2 دسته میشه.زمانی که نرم افزار به مخرب بودن اون پی میبره و با توجه به دیتابیس خودش اون رو کاملا پاک میکنه. مثلا رفتار این فایل اجرایی طوری هست که وقتی باز شه روی ریجیستری فایروال ویندوز تغییرات مضرری رو ایجاد میکنه. پس در نتیجه اون رو پاک میکنه.
دسته بعدی از روی رفتار برنامه به خطرناک بودن اون فقط اخطار میده. که یا زرد کم خطر یا قرمز پرخطر هست. شما با اطلاعی که دارید از اون فایل و برنامه میتونید به اصطلاح این رفتار رو تایید یا مردود بکنید.
همونطور که گفتم توی بخش هوش مصنوعی تنظیمات خاصی وجود نداره که بگم.(این جز هوش مصنوعی هست)
![]()
سلام بچه ها من پسورد Kaspersky Internet Security 2010 رو یادم رفته برای نسخه 7و 8 نرم افزار ریست پسورد رو پیدا کردم ولی 9 رو هر چی گشتم نبود میشه یکی کمکم کنه خیلی واقعا واجبه ممنون
مرسی
تشکر.
اگر مطلبي در اين خصوص پيدا كردم اطلاع ميدم.بايد صبر كنيد ببينيم راه حلي داره يا خير.
ممنون اگه نشه باید ویندوز رو عوض کنم
این تاپیک رو بخونید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dr Hannibal; 10-06-2010 at 20:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)