تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 676 از 1081 اولاول ... 176576626666672673674675676677678679680686726776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,751 به 6,760 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خواهش. اما هوش مصنوعی احتملا منظورشون نبوده.

بله کسپرسکی هم مثل همه برنامه های امنیتی تنظیمات داره و میشه اون هارو بالا برد. یعنی دقت و قدرتش رو افزایش داد.

شما در settings برنامه وارد بشید و current security level رو در هر سربرگ که به حالت پیش فرض روی متوسط هست بالا برد. اما من که پیش نهاد نمیکنم و به نظرم همین لول کافیه و بهترین هست.

در تنظیمات فایروال اون میشه ارتباط برنامه های گروه low restricted رو با اینترنت و شبکه قطع کرد. وارد rules for app statuses بشید و در اونجا کار با شبکه رو در گروه های غیر از rusted را deny کنید. این کار باعث میشه خیلی برنامه های مخرب مثل کی لوگر هاو... اگر برفض مثال رو نتونه تشخیص بده مختل کنه. (یعنی کی لوگری که وارد پی سی شده مطمئنا وارد گروه trusted نمیشه پس نمیتونه با اینترنت در تماس باشه و کی های شما لو بره )
    الیته یادیتون باشه اگر برنامه ای می خواهید استفاده کنید که با اینترنت کار میکنه مثل google earth اگر وارد این گروه شده باشه باید خودتون از setting فایروال به طور تکی آزادش کنید

نکته مهم دیگه ای که هست run کردن نرم افزار های مشکوک در محیط safe run هست. به طور مثال یک کرک مشکوک یک نرم افزار رو دانلود کردین می خواهید اجرا کنید با کیلیک راست روی اون وگزینه safe run میتونید با خیال آسوده تر باهاش کار کنید.

استفاده از کیورد مخصوص عملیات بانکی و پسورد در مواقع خاص

در قسمت security+ میتونید browser ویندوز فیکس کرد
    و...

این یه مقدار از مواردی هست که خودم باهاشون کار میکنم و الان به ذهنم میرسه ولی خب هوش مصنوعی همونی بود که گفتم.

موفق باشید.

پس این Behavior Blocker
    یعنی چی تنظیمات اینم اگه بزاری واقعا ممنون میشم.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

من به غیر از parental control بخش های anti spam و mail antivirus کاسپر رو هم همیشه موقع نصب حذف میکنم تا بیخود نصب نشه. چون فقط از سرویس های ایمیل گوگل و یاهو استفاده میکنم و این قسمت ها مخصوص برنامه های کلاینت هستند.

im antivirus هم برنامه yahoo messenger رو میتونه اسکن کنه. اما به شرط اینکه در بخش network گزینه encrupted connections رو فعال کنیم که حتی با نصب cerificate هم باز در باز شدن سایت های زیادی اختلالات ایجاد میشه. پس میشه اگر از فقط از یاهو مسنجر یا گوگل تاک استفاده میکنیم این قسمت رو هم حذف کنیم. درسته ؟
    im antivirus اگر فعال باشه در هر شرایطی میتونه یاهو مسنجر رو چک کنه. به اصطلاح مسنجر از فیلتر کسپرسکی عبور میکنه. برای اینکه بهتر فعالیتش ببینید میتونید وقتی که با مسنجر on هستید کسپر رو exit کنید و کاملا غیرفعال شه. در این موقع دقت کنید به مسنجر که انگار از اول داره کانکت میشه. این کنترل کامل برنامه رو نشون میده.
    مطئنا مسنجری مثل یاهو که خیلی پر استفاده هست حفره های امنیتی زیادی رو ازش پیدا کردن که بهتره این قسمت حذف نشه و فعال باشه.

شخصا در مورد اختلال در مورد باز شدن خیلی سایتا موردی رو ندیدم.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    با تشکر ، تأکید من روی این قسمت بود :

راهی نداره ؟
    -----------------
    حالا اگه من یه بار اینکارو بکنم بعد دوباره بخوام آپدیت کنم فایلای تو فولدر آپدیت میشن یا دوباره کلاً از اوّل دانلود میشه ؟

به نظر من این تیک رو روشن کن ولی مسیر رو تغییرش نده! اگر هم همونطور که گفتم برای اولین بار آپدیت شد نه دیگه دفعه بعد دیگه همون آپدیت کم حجم روزانه یا ساعتی که انجام میدادید میشه.

برای اون روشی که مد نظر من هست یک تاپیک میزنم تا تست کنید. اون روش دیگه این درد سر هارو نداره. اما خب همونطور که میدونید کسپر تو ورژن های جدید جلوی این آپدیت هار رو گرفته

4. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

پس این Behavior Blocker
    یعنی چی تنظیمات اینم اگه بزاری واقعا ممنون میشم.

این اصطلاح یعنی همون دیدن رفتار یک نوع فایل. که 2 دسته میشه.زمانی که نرم افزار به مخرب بودن اون پی میبره و با توجه به دیتابیس خودش اون رو کاملا پاک میکنه. مثلا رفتار این فایل اجرایی طوری هست که وقتی باز شه روی ریجیستری فایروال ویندوز تغییرات مضرری رو ایجاد میکنه. پس در نتیجه اون رو پاک میکنه.

دسته بعدی از روی رفتار برنامه به خطرناک بودن اون فقط اخطار میده. که یا زرد کم خطر یا قرمز پرخطر هست. شما با اطلاعی که دارید از اون فایل و برنامه میتونید به اصطلاح این رفتار رو تایید یا مردود بکنید.

همونطور که گفتم توی بخش هوش مصنوعی تنظیمات خاصی وجود نداره که بگم.(این جز هوش مصنوعی هست)

6. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morteza_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من پسورد Kaspersky Internet Security 2010 رو یادم رفته برای نسخه 7و 8 نرم افزار ریست پسورد رو پیدا کردم ولی 9 رو هر چی گشتم نبود میشه یکی کمکم کنه خیلی واقعا واجبه ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ویندوزم XP هستش کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این اصطلاح یعنی همون دیدن رفتار یک نوع فایل. که 2 دسته میشه.زمانی که نرم افزار به مخرب بودن اون پی میبره و با توجه به دیتابیس خودش اون رو کاملا پاک میکنه. مثلا رفتار این فایل اجرایی طوری هست که وقتی باز شه روی ریجیستری فایروال ویندوز تغییرات مضرری رو ایجاد میکنه. پس در نتیجه اون رو پاک میکنه.

دسته بعدی از روی رفتار برنامه به خطرناک بودن اون فقط اخطار میده. که یا زرد کم خطر یا قرمز پرخطر هست. شما با اطلاعی که دارید از اون فایل و برنامه میتونید به اصطلاح این رفتار رو تایید یا مردود بکنید.

همونطور که گفتم توی بخش هوش مصنوعی تنظیمات خاصی وجود نداره که بگم.(این جز هوش مصنوعی هست)

مرسی
    تشکر.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام بچه ها من پسورد Kaspersky Internet Security 2010 رو یادم رفته برای نسخه 7و 8 نرم افزار ریست پسورد رو پیدا کردم ولی 9 رو هر چی گشتم نبود میشه یکی کمکم کنه خیلی واقعا واجبه ممنون
    اگر مطلبي در اين خصوص پيدا كردم اطلاع ميدم.بايد صبر كنيد ببينيم راه حلي داره يا خير.

11. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر مطلبي در اين خصوص پيدا كردم اطلاع ميدم.بايد صبر كنيد ببينيم راه حلي داره يا خير.

ممنون اگه نشه باید ویندوز رو عوض کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    با تشکر ، تأکید من روی این قسمت بود :

راهی نداره ؟
    -----------------
    حالا اگه من یه بار اینکارو بکنم بعد دوباره بخوام آپدیت کنم فایلای تو فولدر آپدیت میشن یا دوباره کلاً از اوّل دانلود میشه ؟

این تاپیک رو بخونید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Dr Hannibal; 10-06-2010 at 20:57.

14. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •