گرفتن روستای هم ترایبی به هر دلیلی هم که باشه به نظر من نامردیه.فکر کنم دایلاین رو هم سر اینکه انگلیسی بلد نبوده و توی فروم شرکت نمیکرده نوبل کردن.عند نامردیه.
گرفتن روستای هم ترایبی به هر دلیلی هم که باشه به نظر من نامردیه.فکر کنم دایلاین رو هم سر اینکه انگلیسی بلد نبوده و توی فروم شرکت نمیکرده نوبل کردن.عند نامردیه.
رفتم تو ترایب فایت 2
نامرد دعوتم کرده بود اما نگفته بود
الان که از ترایب قبلیم اومدم بیرون دیدم
قبول دارم.
اما دیسمیس کردن باعث میشه امتیاز طرف از ترایب کم بشه.
بعضی ها فقط به خاطر اینکه اسم یه ترایب قوی رو دنبالشون بکشن عضو یه ترایب قوی میشن و دیگه توی هیچ کدوم از کارهای گروهی شرکت نمیکنن.
این قانون ترایب ما فقط مربوط به اعضای ضعیف نمیشه و چند نفر از اعضای قوی هم دارن نوبل میشن.
در ضمن تا جایی که یادمه دایلاین توی فروم ها شرکت میکرد و انگلیسی بلد بود.
احتمالا از خارج ترایب نوبل شده.
جای دیگه ای این حرف رو نگو !
تو چطوری اینوایتشو ندیده بودی؟خیلی دیگه هوش به خرج دادی که ریپورت اینوایت رو ندیدی.
یه خبر جالب که الان توی ترایب منتشر شد.
Muffin declared war on Die last night. could be interesting.
واقعا جالبه.البته درستش این هست:
.die
به نظر من دای شانس بیشتری برای بردن جنگ داره.
Last edited by بردیا; 03-11-2007 at 00:47.
یکی این رو معنی کنه
Hi there CinblaRoo[player] here Dutchess and Diplomat for [ally]DARK|S[/ally]. I am writing to you as i have informed your tribe of the war my tribe is at with [ally]=SF=[/ally]. As our ally one of my members close to you is in need of support, can you please send whatever you can spare even if its only small, every little bit helps. Thank you. Please send support to [player]IzodMungo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CinblaRoo
حال ندارم معنی کنم
با تشکر فراوان
گفته یکی از اعضای ترایب من مورد حمله قرار گرفته که نزدیک تو هستش.
ازت خواسته ساپورتش کنی چون ترایباتون با هم متحد هستن.
من به یه مشکل بزرگ بر خوردم !!!!
دیگه جایی نمونده که بتونم بگیرم
همشون و هم ترایبی هام گرفتن ,دهکده هایی هم که قابل گرفتن یا امتیاز خیلی پایینی دارن و یا خیلی دور
هستن !!!
حالا باید چیکار کرد ؟
یعنی برم تو کار دهکده های امتیاز پایین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)