تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 676 از 2376 اولاول ... 17657662666667267367467567667767867968068672677611761676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,751 به 6,760 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

هدايتى رفيق ما است
    على انصارى: به استقلال فكر تزريق مى كنم، نه پول!
    ايران ورزشى- «اميدوارم بتوانم از باب فكرى، كارهاى شايسته اى را براى اين باشگاه پرطرفدار انجام دهم.»
    اين حرف هاى انصارى عضو هيات مديره باشگاه ها استقلال است. مردى كه گفته مى شود صفرهاى حساب بانكى اش را يك تريلى هم نمى كشد! او رقيب هدايتى است: حضورم در هيات مديره باشگاه استقلال تهران به پيشنهاد زريبافان و واعظ آشتيانى بوده و خوشحالم كه بتوانم از باب فكرى كارى را براى اين باشگاه انجام دهم.
    192624.jpg
    درمورد برنامه هايم نمى توانم چيزى بگويم، چرا كه آنها را بايد به هيات مديره ارائه كنم. برنامه ها پس از بررسى در هيات مديره از طريق سخنگوى باشگاه كه بعدا مشخص خواهد شد، به عموم اعلام مى شود.
    اميدوارم با ايده هاى خود و تشكيل كارگروه اقتصادى در باشگاه فضايى ايجاد شود تا اين باشگاه مردمى در موقعيت بهترى قرار بگيرد. باشگاه استقلال ظرفيت مالى خوبى دارد.
    انصارى از مقايسه خودش با هدايتى گله مى كند: هدايتى دوست و همكار من است. لازم نمى دانم درمورد وى چنين قضاوت هايى شود. او هزينه هاى زيادى در فوتبال كرده است. اجازه دهيد تا او كار خودش را انجام دهد. معتقدم بايد فضا براى كسانى كه مى خواهند همچون هدايتى در اين عرصه فعاليت كنند، فراهم باشد. مردم ما فهيم هستند و مى دانند كه افراد با چه نيتى وارد عرصه هاى مختلف مى شوند. هدايتى با ورودش به ورزش كارهاى بزرگى انجام داده است.
    ورزش جزو كارهاى خير است، چرا كه كار سالم سازى را انجام مى دهد. اين عرصه از جهات مختلف معنوى، اجتماعى و اقتصادى جامعه را دربرمى گيرد. معتقدم وارد شدن به عرصه ورزشى و كمك به اين عرصه واجب است. حضور افرادى مانند هدايتى آن هم در اين برهه زمانى را بايد به فال نيك گرفت.
    انصارى درباره اهداف هيات مديره باشگاه استقلال مى گويد: اعضاى جديد هيات مديره استقلال جلسه اى نداشته اند. تنها يك بار اعضا با على آبادى معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدنى ديدار كرده اند. اميدوارم حضور اعضاى جديد براى استقلال مثمرثمر باشد. اميدوارم آنها با پيشنهادات، راهكارها و رايزنى هاى مناسبى كه انجام مى دهند، فضاى خوبى را ايجاد كنند تا مشكلات مالى اين باشگاه بزرگ برطرف شود.
    با وجود گذشت ۶ هفته از رقابت هاى ليگ برتر، انگيزه كمترى براى ورود اسپانسرها به اين دو تيم وجود دارد اما با اين حال ما حاضريم تا اين كار را انجام دهيم. به همين منظور دبير هيات امناى بازار مبل با مديران عامل باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس مكاتباتى انجام داده اما هنوز هيچ چيز قطعى نيست.
    امروز فوتبال در جهان به عنوان يك صنعت ديده مى شود و بايد به آن نگاه اقتصادى داشت. باشگاه هاى حرفه اى منابع مالى لازم را دارند اما تاكنون موقعيت حضور كارگروه هاى اقتصادى در باشگاه هاى ايران وجود نداشته و هميشه مكانيزم استفاده كوتاه مدت ديده شده است. در ايران هميشه به باشگاه هاى حرفه اى به صورت كوتاه مدت نگاه شده است. استقلال ظرفيت هاى خوبى داشته و دارد و اميدوارم بتوانيم از اين ظرفيت ها به خوبى استفاده كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نامدارى: آماده ام
    اگر استقلال مثل بازى با استقلال اهواز بازى كند. اشكان نامدارى هم مثل طالب لو فقط دوبار مجبور به شيرجه رفتن مى شود! نامدارى با مصدوميت طالب لو شانس بسيارى براى حضور در چارچوب دروازه استقلال دارد: «در حال حاضر از آمادگى بسيار خوبى برخوردار هستم و در صورت تأييد كادر فنى مى توانم از دروازه استقلال حراست كنم. دربى تجربه زيادى مى خواهد و من تا به حال چنين تجربه اى را نداشتم اما اگر مصدوميت وحيد جدى باشد آماده ام كه در اين ديدار هم درون دروازه قرار بگيرم. هميشه آماده اين بوده ام كه به عنوان دروازه بان اول استقلال براى اين تيم بازى كنم اما من در استقلال با دو حريف بايد مبارزه كنم، يكى خود وحيد و دومى محبوبيت او كه به خاطر بازى هاى درخشان به دست آمده است. مطمئناً اگر شرايط من و وحيد برابر بود بيشتر مى توانستم بازى كنم.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اينجا استقلال است نه دوچرخه‌سواري
    مراقب باشيدآقاي مدير‌عامل
    نويسنده : آرش رستم نمدي

اميررضا واعظي يا به عبارت صحيح‌تر واعظي آشتياني در حالي كه هنوز جلسه معارفه‌اش برگزار نشده بود، در اولين مصاحبه سراسري و پخش مستقيم خود به‌عنوان مدير‌عامل استقلال در برنامه «نود» حاضر شد تا به‌نوعي معارفه با هواداران استقلال انجام دهد و در عين حال به سوالات اوليه عادل فردوسي‌پور در مورد اهداف و برنامه‌هايش در نقش مدير‌عامل يكي از پرطرفدارترين باشگاه‌هاي ايران و آسيا پاسخ گويد.
    واعظيي آشتياني به‌رغم حضور سه ساله‌اش در فدراسيون دوچرخه‌سواري با‌توجه به در اختيار داشتن پست معاونت وزير صنايع بيشتر به‌عنوان يك مدير صنعتي و دولتي شناخته شده است و در اين برنامه هم سعي كرد با ديپلماسي مديران هر سوال فردوسي‌پور را با يك سوال ديگر جواب دهد تا متكلم وحده نباشد چون حتما خوب مي‌داند كه در صحبت‌هاي زياد، اشكالات و ايرادهاي متعدد بروز مي‌كند كه جاي نقد دارند ولي در همين سياست بازي مدير‌عامل جديد استقلال هم نكات متعددي به چشم آمد كه مي‌تواند براي او در آينده دردسرساز شود.
    «هر تغييري بايد با تحول همراه باشد» و «يك سال عمر كمي نيست، دقايق و روزها هم مي‌توانند در كار يك مدير تاثيرگذار باشند» اين جملات مي‌تواند تبعاتي در آينده براي واعظيي آشتياني داشته باشد چون با‌توجه به اينكه فهرست تيم استقلال پر شده است و عملا فضايي براي مانور اضافي در اين تيم وجود ندارد، او با اين حرف‌ها در واقع انتظارات را از خود به شدت بالا مي‌برد و حالا از اين به بعد در مقابل هر نتيجه‌اي از نوع نامناسب به سوال «پس كجاست تحول؟» پاسخ دهد. از طرف ديگر وقتي خود مدير‌عامل استقلال اذعان دارد كه روزها و دقايق در كار يك مدير تاثيرگذار باشند، بايد اين حق را به اصحاب رسانه‌ها و هواداران استقلال بدهد كه به صورت روزانه و حداكثر هفتگي منتظر تاثير مديريت جديد در كار آبي‌ها باشند در حالي كه همگان مي‌دانند واعظيي آشتياني جز در مورد بهبود وضعيت مالي استقلال و تزريق روحيه به كالبد مجموعه، فعلا نمي‌تواند حركت عجيب و خارق‌العاده‌اي براي تحول استقلال انجام دهد. اما وقتي صحبت از مسايل مالي مي‌شود به سرعت نام ديگر عضو جديد هيات مديره يعني علي انصاري در اذهان متبلور مي‌شود؛ نامي كه واعظيي آشتياني به هنگام توضيح در مورد فلسفه حضورش در استقلال بزرگترين اشتباه مصاحبه اول خود را انجام داد. آشتياني كه روز چهارشنبه گذشته در تماس خبرنگار گل به صراحت از مدير‌عاملي خود به جاي فتح‌ا...زاده خبر داد و البته بعدا مجبور شد به‌خاطر برخي مسايل آن را تكذيب كند، دوشنبه شب به عادل فردوسي‌پور گفت: «من آقاي انصاري را آوردم و دوستان محبت كرده، ايشان را پذيرفتند تا يك كار گروه اقتصادي براي تامين برخي درآمدهاي ثابت در آينده داشته باشيم» با علم به اينكه حكم عضويت انصاري، هيات مديره توسط علي‌آبادي صادر شده و قبول يا رد ساير اعضاي هيات مديره هيچ تاثيري در اين حضور ندارد مي‌توان به‌راحتي نتيجه‌گيري كرد كه واعظيي آشتياني پيش از اين تمام صحبت‌ها و رايزني‌هاي خود را با علي‌آبادي انجام داده بود و حتي مدير‌عاملي ايشان هم به‌نوعي از قبل تعيين شده و در اين ميان جلسه بعد‌از‌ظهر جمعه براي معرفي او به‌عنوان مدير‌عامل هم به‌نوعي فرماليته جلوه مي‌كند.
    جناب آقاي مدير‌عامل، گرچه با جمله معروف علي دايي «اينجا ايران است» كاملا مخالفيم و نوعي تحقير و تخريب را در اين جمله حس مي‌كنيم ولي خدمت شما بايد عرض كنيم «اينجا استقلال است» اصلا هم منظورمان مثل منظور دايي نيست. استقلال تيمي بزرگ، پرافتخار و با انبوه هواداران متعصب خود است و چنين مجموعه‌اي نسبت به فدراسيون دوچرخه‌سواري حواشي بسيار زيادتري دارد. در واقع اينجا هر حرفي مي‌تواند آن را در زمان حال يا آينده تبديل به مدركي عليه گوينده آن كند. كري‌هاي مختصر يا وعده‌هاي كلان براي آينده هم فرقي ندارد. اينجا استقلال است، مراقب خود باشيد آقاي مدير‌عامل.
    همین که ازش پرسیدند اگرقرارباشه بین این دوتایکی راانتخاب کنی گفت استقلالو انتخاب میکنم نشون میده به اهمیت و برتری باشگاه برفدراسیون دوچرخه سواری واقف هست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هر كسى بهتر بود بازى مى كند
    اكبرى: نه! ما بهتر از پرسپوليس هستيم

سعيد احمديان
    Saeid Ahmadiyan
    اگر اين روزها گذرتان به تمرين استقلال افتاد و نظاره گر تمرين آبى پوشان بوديد، خواهيد ديد كه قلعه نويى از ۲ نفر بيشتر از ساير بازيكنان راضى است و رضايت خودش از آنها را با تشويق هاى پياپى اش نشان مى دهد. يكى از اين ۲ بازيكن يدا… اكبرى است كه پس از چند سال دورى دوباره به جمع آبى پوشان برگشته است. اكبرى هفته گذشته پس از چند بازى نيمكت نشينى مقابل استقلال اهواز به ميدان رفت تا نشان دهد ژنرال در انتخاب او اشتباه نكرده است. هافبك استقلال از آمادگى كامل خود صحبت مى كند و قول مى دهد بازى به بازى بهتر شود. پاس هاى طلايى او در مركز ميدان مهاجمان استقلال را با آسودگى خاطر بيشترى مقابل دروازه حريفان قرار خواهد داد. يدا… اكبرى با آمادگى فوق العاده اش اجازه نمى دهد قلعه نويى به گزينه هاى ديگر فكر كند.

پس از ۵ هفته نيمكت نشينى مقابل استقلال اهواز بازى كردى و يكى از خوب هاى ميدان بودى.
    با تمريناتى كه انجام داده بودم، شرايط خيلى خوبى داشتم و آماده بازى بودم. وقتى فرصت بازى به من رسيد مطمئن شدم بهترين بازى را در تركيب استقلال انجام مى دهم.
    پس به زودى همان يدى هميشگى كه ميانه ميدان را قبضه مى كند را خواهيم ديد
    سعى مى كنم حتى بهتر از آن دوران براى استقلال بازى كنم تا باعث خوشحالى هواداران كه سرمايه واقعى ما هستند شوم. من هنوز فكر مى كنم جوان هستم.
    با توجه به اينكه پس از انجام ۲ بازى نيمكت نشين شدى اما خيلى خوب روحيه ات را حفظ كرده بودى كه توانستى در اولين فرصت جواب اعتماد قلعه نويى را بدهى.
    خب، نظر سرمربى بود كه از من استفاده نكند ولى من در تمرينات هميشه سعى كرده ام خوب كار كنم و جزو آماده ترين ها باشم و هيچ وقت روحيه ام را از دست ندهم. الان در شرايط خيلى خوبى به سر مى برم و صددرصد آماده ام.
    البته از بازى هاى ضعيف حسين كاظمى هم نبايد گذشت كه باعث شد قلعه نويى تو را جايگزين او كند!
    حسين از بازيكنان بزرگ استقلال است و مزيت تيم ما اين است كه در هر پست ۲ بازيكن خوب و بزرگ داريم. به نظر من اصلا مهم نيست چه كسى بازى كند بلكه موفقيت استقلال از هر چيزى مهمتر است. استقلال از نظر بازيكن داراى يك نيمكت قوى است و هميشه آماده ترين ها بازى مى كنند. ما بايد به تصميم قلعه نويى احترام بگذاريم.
    بگذريم، پس از برد پرگل مقابل استقلال اهواز انگار روزهاى خوبى را تجربه مى كنيد
    بله، پيروزى روحيه سازى بود. مهمتر از همه توانستيم دستورات مربى را مو به مو اجرا كنيم كه همين باعث شد توپ هاى ما به گل تبديل شود. با اين بازى نشان داديم كه از بهترين هاى ليگ هستيم.
    پس ديگر دليلى براى ناكامى وجود ندارد
    الان استقلال در شرايط آرمانى قرار دارد و دوران افت ما ديگر به پايان رسيده. با ارائه بازى هاى خوب به دنبال هدفمان كه قهرمانى است، هستيم.
    رقباى سرسختى مانند پرسپوليس داريد
    نه، ما بهتر از پرسپوليس هستيم! اين را در كوران مسابقات ليگ ثابت مى كنيم.
    و در راه رسيدن به اين هدف، شنبه با راه آهن بازى داريد.
    به طور حتم بازى سختى مقابل راه آهن داريم. اگر چه حريف چغرى پيش رو داريم ولى الان در شرايط روحى خوبى به سر مى بريم و فقط براى برد و كسب ۳ امتياز به ميدان مى رويم.
    اين بازى قبل از دربى برگزار مى شود و معمولا بازيكنان استقلال و پرسپوليس براى از دست ندادن دربى احتياط مى كنند، اين شايد مانع برد شما شود
    مطمئن باشيد در اين بازى احتياط نمى كنيم چون امتيازات زيادى را در ابتداى ليگ از دست داده ايم و براى جبران آنها به پيروزى در اين ديدار نياز داريم و حتما بايد راه آهن را شكست دهيم. در نظر داشته باشيد دربى هم مانند اين بازى ۳ امتياز دارد و ما با برد در اين ديدار با آمادگى كامل مقابل پرسپوليس قرار خواهيم گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

باز هم جبارى نيامد
    قلعه نويى خطاب به بازيكنان:
    پولتان مى رسدنگران نباشيد

ايران ورزشى- آبى پوشان پس از يك روز تعطيلى از ديروز تمرينات شان را براى بازى شنبه هفته آينده مقابل راه آهن پيگيرى كردند. در تمرين ديروز كه از ساعت ۴ عصر و در زمين شماره ۲ آزادى برگزار شد،

192711.jpg

ابتدا قلعه نويى در رابطه با مشكلات مالى بازيكنان و چك هاى برگشتى شان با آنها صحبت كرد و به استقلالى ها گفت: نگران نباشيد به زودى پول تان مى رسد و مشكلات حل مى شود. پس از صحبت هاى قلعه نويى بازيكنان به دويدن دور زمين و گرم كردن پرداختند. سپس به انجام كار با توپ پرداختند و تمرينات تاكتيكى را مرور كردند. استقلالى ها پس از پايان تمرين راهى كاخ سعدآباد شدند تا در مراسم افطارى و معارفه مديرعامل جديد شركت كنند.

حاشيه هاى تمرين
    ديروز هم مانند اكثر تمرينات استقلال كه اين روزها شاهد حضور مهاجمان خارجى است يك مهاجم برزيلى حضور داشت تا پس از چند جلسه تمرين با تيم، قلعه نويى نظر خودش را راجع به او اعلام كند.
    جبارى باز هم نيامد
    مجتبى جبارى باز هم در تمرينات شركت نكرد تا مشخص شود كه مشكلات مالى او با باشگاه كماكان برجاست. البته حضور جبارى دركلاس روانشناسى باشگاه كه ديروز صبح برگزار شد اين شائبه را به وجود آوردكه مشكلات مالى اش برطرف شده ولى غيبت اش در تمرين عصر نشان داد هنوز اتفاق جديدى نيفتاده است. شنيده مى شود شماره ۸ استقلال اين روزها همراه با تيم آپادانا تمرين مى كند تا از شرايط آمادگى دور نشود. نظرى جويبارى كه نظاره گر تمرين بود در پاسخ به اين سوال كه مشكل جبارى كى حل مى شود گفت: از او خبرى ندارم.
    چسب ۵۰ هزار تومانى طالب لو
    وحيد طالب لو كه بر اثر بريدن دستش توسط شيشه مصدوم شده، ديروز با استفاده از چسب هاى مخصوصى كه به گفته نوروزى پزشك استقلال باعث تسريع در جوش خوردن بخيه ها مى شود در تمرينات شركت كرد. گفته مى شود قيمت اين چسب حدود ۵۰ هزار تومان است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح ا… زاده: به خاطر بركنارى ام گريه نمى كنم
    بالاى ۲۰۰ ميليون از استقلال طلب دارم

فتح ا… زاده درباره پس گرفتن چك شخصى اش از جبارى مى گويد: «صبح همان روزى كه جلسه هيات مديره تشكيل شد، جبارى به باشگاه آمد و همه ديدند كه از چك شخصى خودم به او دادم. بعد با توجه به اينكه دو امضا هستم، متوجه شدم امضاى اشتباه زده ام. بنابراين، از منشى خود خواستم تا اين چك را از او بگيرد تا آن را عوض كنم.
    بعد به جلسه هيات مديره رفتم و ديدم اين بلا را سرم آوردند. جلسه كه تمام شد، اين چك هم رسيده بود. شما خود را جاى من بگذاريد، وقتى ديگر مسؤوليتى نداريد، حاضر مى شديد اين چك را بازگردانيد » فتح ا... زاده از طلب خود پرده برمى دارد: «بالاى ۲۰۰ ميليون از باشگاه طلب دارم و اگر اين چك را هم مى دادم، اين پول به ۳۰۰ ميليون مى رسيد. ديگر چطور مى توانستم اين پول را پس گيرم مى خواستم به خاطر استقلال از حق زن و فرزندم بگذرم. حالا كه اين اتفاق نيفتاده، آدم بدى هستم باشد؛ اشكالى ندارد.
    با تعاونى شهر به توافق رسيده بودم و قرار بود دوشنبه دو ميليارد به من بدهند. قصد داشتم اين پول را به اضافه يك ميلياردى كه قرار بود سازمان بدهد، به بازيكنان بدهم. اين پول را براى چه كسى مى خواستم؛ به جز مجتبى ساير بازيكنان هم چك هايشان برگشت خورده است. باشگاه سه ميليارد تومان دست بازيكنان چك دارد.
    در مورد جبارى چون مسؤول باشگاه بودم از چك خود استفاده كردم. اگر او از من ناراحت است، مقصر نيستم. او كه با من قرارداد نبسته، بازيكن باشگاه است و حالا دوستان جديدى كه آمده اند، بايد مشكل او را حل كنند.
    شماره آنهايى كه مى شناسم را ذخيره كرده ام و با آن شماره اى كه از جبارى داشتم حتى يك تماس هم به گوشى من زده نشد. احتمالاً او از شماره هاى ديگر با من تماس گرفته است. اگر ۲ امضاء را روى چك جبارى انجام مى دادم هرگز آن را پس نمى گرفتم. همان موقع هم به خاطر تيم اين كار را انجام دادم؛ اما وقتى مسؤوليت از من ساقط شده اجبارى براى اين كار وجود ندارد. با وجود همه اين حرف ها مجتبى را دوست دارم و اگر با تلفن خود به من زنگ مى زد، حتما جوابش را مى دادم.»
    فتح ا... زاده درباره اخراجش چنين حرفى مى زند: «بعد از اخراج حرفى نخواهم زد. آدمى كه ادعا مى كند كار بلدم، وقتى بركنارش مى كنند كه نبايد گريه كند. حرفى براى گفتن ندارم. بايد بگذاريم استقلال در آرامش به كار خود ادامه دهد. آدم توصيه پذيرى نيستم. حرفى نمانده كه مطرح شود. تا زمانى كه اين باشگاه به بخش خصوصى واگذار نشود، به استقلال باز نمى گردم.»

به مراسم توديع نمى روم
    فتح ا... زاده قصد ندارم مراسم توديع برود: «از اين كه مرا به مراسم معارفه مديرعامل جديد و توديع خودم دعوت كردند، بسيار سپاسگزارم اما واقعيت اين است كه من به دليل گرفتارى هاى شخصى بعيد مى دانم فرصت حضور در اين مراسم را داشته باشم.
    به عنوان يك استقلالى براى مديران جديد استقلال آرزوى موفقيت دارم و يقين دارم با توجه به تلاش هايى كه طى اين مدت صورت گرفته است، استقلال مى تواند روند خوبى را طى كند و بهترين تيم ليگ شود.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح ا… زاده: به خاطر بركنارى ام گريه نمى كنم
    بالاى ۲۰۰ ميليون از استقلال طلب دارم

فتح ا… زاده درباره پس گرفتن چك شخصى اش از جبارى مى گويد: «صبح همان روزى كه جلسه هيات مديره تشكيل شد، جبارى به باشگاه آمد و همه ديدند كه از چك شخصى خودم به او دادم. بعد با توجه به اينكه دو امضا هستم، متوجه شدم امضاى اشتباه زده ام. بنابراين، از منشى خود خواستم تا اين چك را از او بگيرد تا آن را عوض كنم.
    بعد به جلسه هيات مديره رفتم و ديدم اين بلا را سرم آوردند. جلسه كه تمام شد، اين چك هم رسيده بود. شما خود را جاى من بگذاريد، وقتى ديگر مسؤوليتى نداريد، حاضر مى شديد اين چك را بازگردانيد » فتح ا... زاده از طلب خود پرده برمى دارد: «بالاى ۲۰۰ ميليون از باشگاه طلب دارم و اگر اين چك را هم مى دادم، اين پول به ۳۰۰ ميليون مى رسيد. ديگر چطور مى توانستم اين پول را پس گيرم مى خواستم به خاطر استقلال از حق زن و فرزندم بگذرم. حالا كه اين اتفاق نيفتاده، آدم بدى هستم باشد؛ اشكالى ندارد.
    با تعاونى شهر به توافق رسيده بودم و قرار بود دوشنبه دو ميليارد به من بدهند. قصد داشتم اين پول را به اضافه يك ميلياردى كه قرار بود سازمان بدهد، به بازيكنان بدهم. اين پول را براى چه كسى مى خواستم؛ به جز مجتبى ساير بازيكنان هم چك هايشان برگشت خورده است. باشگاه سه ميليارد تومان دست بازيكنان چك دارد.
    در مورد جبارى چون مسؤول باشگاه بودم از چك خود استفاده كردم. اگر او از من ناراحت است، مقصر نيستم. او كه با من قرارداد نبسته، بازيكن باشگاه است و حالا دوستان جديدى كه آمده اند، بايد مشكل او را حل كنند.
    شماره آنهايى كه مى شناسم را ذخيره كرده ام و با آن شماره اى كه از جبارى داشتم حتى يك تماس هم به گوشى من زده نشد. احتمالاً او از شماره هاى ديگر با من تماس گرفته است. اگر ۲ امضاء را روى چك جبارى انجام مى دادم هرگز آن را پس نمى گرفتم. همان موقع هم به خاطر تيم اين كار را انجام دادم؛ اما وقتى مسؤوليت از من ساقط شده اجبارى براى اين كار وجود ندارد. با وجود همه اين حرف ها مجتبى را دوست دارم و اگر با تلفن خود به من زنگ مى زد، حتما جوابش را مى دادم.»
    فتح ا... زاده درباره اخراجش چنين حرفى مى زند: «بعد از اخراج حرفى نخواهم زد. آدمى كه ادعا مى كند كار بلدم، وقتى بركنارش مى كنند كه نبايد گريه كند. حرفى براى گفتن ندارم. بايد بگذاريم استقلال در آرامش به كار خود ادامه دهد. آدم توصيه پذيرى نيستم. حرفى نمانده كه مطرح شود. تا زمانى كه اين باشگاه به بخش خصوصى واگذار نشود، به استقلال باز نمى گردم.»

به مراسم توديع نمى روم
    فتح ا... زاده قصد ندارم مراسم توديع برود: «از اين كه مرا به مراسم معارفه مديرعامل جديد و توديع خودم دعوت كردند، بسيار سپاسگزارم اما واقعيت اين است كه من به دليل گرفتارى هاى شخصى بعيد مى دانم فرصت حضور در اين مراسم را داشته باشم.
    به عنوان يك استقلالى براى مديران جديد استقلال آرزوى موفقيت دارم و يقين دارم با توجه به تلاش هايى كه طى اين مدت صورت گرفته است، استقلال مى تواند روند خوبى را طى كند و بهترين تيم ليگ شود.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح ا...زاده نيامد، نماينده اش لوح تقدير گرفت
    واعظ آشتيانى در كاخ سعدآباد معرفى شد

ايران ورزشى- مراسم معارفه مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران ديشب پس از مراسم افطار در كاخ سعدآباد تهران برگزار شد.
    اين مراسم پس از اقامه نماز و صرف افطار به طور رسمى برگزار شد.
    در اين مراسم كامران دانشجو استاندار تهران، على اكبر جوانفكر مشاور رسانه اى رييس جمهورى، مسعود زريبافان رييس مجمع باشگاه استقلال تهران، خسرو دانشجو، محمد سعيد نفريه و على انصارى اعضاى هيات مديره باشگاه حضور داشتند. محمد حسين قريب مديرعامل سابق و ايروانى رييس اسبق مجمع باشگاه استقلال تهران نيز از ميهمانان مراسم ديشب بودند. قرار بود ديشب على فتح ا...زاده نيز توديع شود كه وى در اين مراسم حضور نيافت تا نماينده اش مامور دريافت لوح تقدير شود. دانشجو عضو هيات مديره از سفر فتح ا...زاده به شهرستان خبر داد؛ اما مديرعامل سابق عدم تمايل خود براى حضور در اين مراسم را اعلام كرد. همچنين قرار بود محمد على آبادى رييس سازمان تربيت بدنى نيز در مراسم حاضر شود كه تا اواسط برنامه حضور نيافت. امير قلعه نويى و ساير اعضاى كادر فنى و بازيكنان تيم استقلال نيز ساعت ۱۹ و پس از اتمام تمرين اين تيم در مراسم حاضر شدند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

زريبافان در مراسم معارفه واعظ آشتيانى:
    فتح ا...زاده تيم را چهارم تحويل گرفت سيزدهم تحويل داد

ايران ورزشى- زريبافان در مراسم معارفه آشتيانى با انتقاد از عملكرد فتح ا...زاده گفت: «قهرمانى جام حذفى براى ما ملاك نيست. آقاى فتح ا...زاده تيم را چهارم تحويل گرفت و سيزدهم تحويل داد. ايشان عملكرد غيرقابل قبولى داشت و باعث شد ما او را بركنار كنيم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح ا… زاده دست اكبرپور چك ندارد
    گفته مى شد علاوه بر مجتبى جبارى، چك على فتح ا… زاده دست سياوش اكبرپور است و به زودى سرنوشت جبارى در انتظار اكبرپور هم خواهد بود. اما على فتح ا… زاده خبر منتشر شده را تكذيب كرد و گفت: فقط ۷۰ ميليون دست جبارى داشتم كه چون در حال حاضر مديرعامل باشگاه نيستم صلاح دانستم چكم را از اين بازيكن پس بگيرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •