قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
خیلی ممنون دیدم رفت 4 صفحه عقب گفتم بیارم جلو تا دوستان استفاده کنن
كريمي:اصلاً خوب بازي نكردم ولي بهتر ميشوم
خبرگزاری پرسپولیس : علي كريمي پس از سال ها در بازي مقابل پگاه گيلان دوباره پيراهن پرسپوليس را بر تن كرد البته او معتقد است كه در اين مسابقه بازي خوبي را از خود به نمايش نگذاشت.
شماره هشت پرسپوليس پس از پايان ديدار با پگاه به خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادي گفت: «اصلاً خوب بازي نكردم و از عملكردم راضي نيستم ولي مطمئناً در مسابقات آينده بهتر ميشوم. اين اولين بازي من بود و به طور كامل با ديگر بازيكنان هماهنگ نبودم ولي خوشحالم كه پرسپوليس 3 امتياز را گرفت تا صد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه خوشحال به خانههايشان بروند.»
كريمي در ادامه با اشاره به تشويقهاي تماشاگران پرسپوليس گفت: «برايم خيلي جالب بود كه صد هزار نفر به استاديوم بيايند و از تمامي تماشاگران پرسپوليس كه به من لطف داشتند تشكر ميكنم.
آنها از من انتظار زيادي دارند و اميدوارم با انجام بازيهاي خوب طرفداران پرسپوليس را خوشحال كنم و براي تيم بازيكن مؤثري باشم. سالها بود كه چنين جوي را تجربه نكرده بودم و بازي مقابل پگاه براي هميشه در ذهنم ميماند.»
هافبك پرسپوليس در خصوص بازي هفته آينده اين تيم مقابل استقلال ادامه داد: «اصلاً دوست ندارم براي بازيكنان حريف كري بخوانم و معتقدم تيمي برنده خواهد شد كه لياقت داشته باشد. به نظر من حساسيتهاي اين مسابقه هميشه روي مسائل فني تأثير ميگذارد و هر تيمي كه از معدود موقعيتهايش استفاده كند در نهايت برنده خواهد شد.»
كريمي در پاسخ به سئوالات خبرنگاران مبني بر احتمال بازگشتش به تيمملي گفت: «در حال حاضر فقط روي پرسپوليس تمركز دارم و به هيچ عنوان به تيمملي فكر نميكنم. مهم اين است كه در تيم باشگاهيام خوب بازي كنم.»
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)