تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 676 از 1219 اولاول ... 1765766266666726736746756766776786796806867267761176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,751 به 6,760 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

حتمی نیست،میتونی از دسته هم استفاده کنی ولی خوب با نویگیشن یه چیزه دیگست......
    تو KZ3 هم همین طوره،هم میتونی از نویگیشن استفاده کنی،هم از کنترلر خوده دستگاه.......

2. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام دوستان.
    من ps3 خریدم و به وسیله ی Tv box به مانیتور قدیمی crtخودم وصلش کردم.میخواستم بگم که کیفیتش خیلی خیلی بده.یعنی مطمئنم یک جای کار میلنگه.دیگه نباید این همه بد باشه.مثل ps2 میمونه!
    وقتی هم میرم روی تنظیمات display چه با مانیتور و چه با تلویزیون عالی،مثلا گزینه 720p که میزنم بهدش میخواهم اوکی کنم صفحه 30 ثانیه میره و بر میگرده ولی به مرحله بعدی که مربوط به صدا میشه نمیره!!!!!هر کاریش کردم نمیره!!!هر جا امتحانش کردم همینطور بود.
    چی کار کنم؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من ps3 خریدم و به وسیله ی Tv box به مانیتور قدیمی crtخودم وصلش کردم.میخواستم بگم که کیفیتش خیلی خیلی بده.یعنی مطمئنم یک جای کار میلنگه.دیگه نباید این همه بد باشه.مثل ps2 میمونه!
    وقتی هم میرم روی تنظیمات display چه با مانیتور و چه با تلویزیون عالی،مثلا گزینه 720p که میزنم بهدش میخواهم اوکی کنم صفحه 30 ثانیه میره و بر میگرده ولی به مرحله بعدی که مربوط به صدا میشه نمیره!!!!!هر کاریش کردم نمیره!!!هر جا امتحانش کردم همینطور بود.
    چی کار کنم؟

عزیزم شما خودت داری می گی با تی وی باکس وصل کردی شما برای اینکه رزلوشن 720 بگیری اولا تلوزیون و مانیتورت باید ساپورت کنه ، دوما باید از کابل HDMI یا کامپونت استفاده کنید !

5. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

عزیزم شما خودت داری می گی با تی وی باکس وصل کردی شما برای اینکه رزلوشن 720 بگیری اولا تلوزیون و مانیتورت باید ساپورت کنه ، دوما باید از کابل HDMI یا کامپونت استفاده کنید !
    درسته،ولی اصلا به طرز فجیهی کیفیتش بده!روی تلویزیون هم نمیشد کیفیتش تغییر داد.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بله دوست عزیز رو تلوزیون CRT کیفیت خوبی نداره ، من خودم بشخصه وقتی پلی استیشن سه خریدم یه تلوزیون 21 اینچ CRT داشتم وقتی کیفیت رو دیدم کنسول رو جمع کردم گذاشتم تو کارتونش تا یه ماه بعدش که تلوزیون ال سی دی خریدم درش آوردم و بازی کردم !

شما وقتی با کابل AV کنسول رو به تلوزیون وصل می کنید هیچ تغییر خاصی نمی تونید روش اعمال کنید !

8. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    چی کار کنم؟
    راستش من قبلاً یک PS2 Slim داشتم. با TV باهاش بازی می کردم. یک TVBox خریدم زدم به مانیتور. کلاً پشیمون شدم و برگشتم به TV

حالا دیگه PS3 جای خود دارد

10. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

میشه ps3 slim را به صورت عمودی روی فرش قرارش داد؟اگر روی فرش نمیشه میشه اصلا به صورت عمودی قرارش داد؟
    توی قسمت display یک بخش داره(همون بخشی که 720 و .... انتخاب میکنیم) که نوشته standard و روش تیک خورده،میتونه اشکالش از همون باشه؟نمیشه تیکش را برداشت.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

میشه ps3 slim را به صورت عمودی روی فرش قرارش داد؟اگر روی فرش نمیشه میشه اصلا به صورت عمودی قرارش داد؟
    توی قسمت display یک بخش داره(همون بخشی که 720 و .... انتخاب میکنیم) که نوشته standard و روش تیک خورده،میتونه اشکالش از همون باشه؟نمیشه تیکش را برداشت.
    مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد......
    فقط یه پایه لازم داره که حدود 10 تومن هستش تا PS3 سقوط نکنه

خیر از اون گزینه نیست،و اصلا ربطی به کیفیت نداره.......
    کیفیت بد تصویر شما به مانیتور CRT شما ربط داره و بد تر از اون TVBox شما که کیفیت رو خرابتر میکنه..............

13. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجور بگم: هیچ روشی برای بهبود کیفیت شما وجود نداره. کلاً بگذر از این قضیه دوست من.

15. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ناصر جون راست میگه عزیز هیچ راهی نیست........

همون کاری که سعید گفت رو باید بکنی،یه مانیتور بگیر و خیال خودتو راحت کن.....

17. 6 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •