دوست عزیز.........سوالی که شما پرسیدی جاش اینجا نیس باید به این تاپیک مراجعه کنید:
لطفا کمی دقت کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز.........سوالی که شما پرسیدی جاش اینجا نیس باید به این تاپیک مراجعه کنید:
لطفا کمی دقت کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه قرار نبود 2شنبه این هفته کلیف بی خبری از بازیهاش بده ؟!
دیشب NBC در برنامه آخر شب به همراه Jimmy Fallon و بلیزینسکی به نمایش GeOW 3 پرداخت و یک تیزر به نام "ashes to ashes" از بازی پخش شد که لینکشو در زیر قرار میدم:
در مورد تریلر :گرافیک رو نمیشه تشخیص داد که بهتره شده یا نه..باید منتظر تریلرهای بعدی بود.یه شخصیت زن مثه اینکه اضافه شده با موهای بلوند.موسیقی عالی بود.بعدش کلا تریلر حول و حوش درماندگی دار دسته مارکوس اینابود مثه اینکه بدجور شکست خوردن..دام هم ریش داش در حد ریش..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسلحه جدید من که ندیدم..راستی تو صحنه ای هم یکی از موجودات بزرگ داشت لوکاستا رو میخورد که نفهمیدیم چه موجودی بود.......
همین دیگه.
Last edited by halflife g; 13-04-2010 at 09:59.
آخرم به شکل تابلویی همین Gears 3 رو که تقریباً همه میدونستن معرفی کرد، تریلر هم چیز عجیب و خاصی نداشت فقط گفت سرباز زنم تو بازی هست، اسلحه جدید و یه دشمن جدید. حالا باید صبر کنید ببنیم تو E3 یه GamePlay چیزی نشون میده از اینکه هیچی معلوم نبود بازی چطوره. در ضمن بازی هم گفت April 2011 عرضه میشه یعنی دقیقاً یک ساله دیگه.
Last edited by Masoud King; 13-04-2010 at 22:32.
مگر منتشر نشده؟ تا الان HALO 1 ، HALO 2 , HALO 3 و HALO : ODST منتشر شدند. البته شاید بیشتر از این هم باشه. HALO : Reach که اولین بازی از این سری نیست. نویسنده داستان Crysis 2 نظرش رو در مورد داستان سری HALO تا الان ابراز کرده.بهتر بود این بازی منتشر میشد بعد این نظرارو میداد.من خودم خیلی کرایسیس رو دوست دارم.ولی این نویسنده واقعا داره رو اعصاب راه میره.فردا میاد میگه Alane wake هم کلا آشغال انداختنیه.دی:
چه ربطی داشت؟ حتما باید Crysis بهترین در تاریخ باشه تا نویسنده ی داستان Crysis 2 حق انتقاد از داستان MW2 یا HALO رو داشته باشه؟این یارو منو یاد محمد مایلی کهن میندازه .
هفته ای یه بیانیه میده بیرون یکیو میکوبه .
هر کی ندونه خیال میکنه این کرایسیس بهترین شوتر اول شخص تاریخ جهانه ...!
اين بنده ي خدا يه جاي كارش ميلنگه . چون تو اين چند روز به 2 تا از پرفروش ترين و پرطرفدار ترين FPS ها گير داده حالا مشكلش چيه معلوم نيست . اگه توانايي رسيدن به فروش و محبوبيت يه سري از بازي هارو نداري دليل نميشه بياي خودتو به در و ديوار بكوبي هر چي به مُخت رسيد بريزي بيرون و همه رو مستفيض كني . در كل اين بنده ي خداها شديدا سوختن و با اين حرفا نميتونن از فروش ساير بازي ها كم كنن و به فروش خودشون اضافه كنن . باش تا به محبوبيت و فروش HALO برسي .
کار این یارو بازاریابی نیست و داستان رو می نویسه و پولش رو می گیره. بهتره به جای این تهمت ها علت اینکه داستان HALO رو مزخرف خونده بررسی و نقد کنید.
اینفینیتی هر روز کوچکتر میشود
اینفینیتیوارد دو مهرهی کلیدی دیگر از تیم تولید خود را از دست داد
در ابتدا جیسون وست و وینس زامپلا دست در دست هم استودیو بازیسازی اینفینیتیوارد را ترک کردند، سپس فرانچسکو گالیاتی و تاد آلدرمن به بستن چمدانهای هم کمک کردند و حال دو مهرهی کلیدی دیگر از مجموعهی IW جدا شدند.
بر طبق اخبار منتشر شده روز گذشته جان شایرینگ، برنامهنویس حرفهای و مکی مکاندلیش از طراحان کلیدی اینفینیتیوارد از این استودیو بازیسازی حداحافظی کردند.
شایرینگ که به مدت شش سال بطور کامل وقت و استعداد خود را در اختیار استودیو بازیسازی اینفینیتیوارد قرار داده بود با ارسال پیامی در وبسایت توئیتر خود اذعان داشت: "پس از شش سالی که در استودیو بازیسازی اینفینیتیوارد سپری کردم، امروز از مقام خود استعفا دادم. من به آنچه انجام دادیم کاملا افتخار میکنم و دلم برای همهی شما تنگ خواهد شد."
همچنین روز گذشته مکاندلیش با ارسال پیامی در پروفایل شخصی خود در سایت فیسبوک از قطع همکاری با استودیو بازیسازی اینفینیتیوارد خبر داد.
در حالی که استودیو بازیسازی IW روز به روز کوچکتر میشود بنظر میرسد استودیو بازیسازی Respawn که چند روزی از تاسیس آن نمیگذرد مشکلی برای جذب نیروهای متخصص نداشته باشد.
هنوز چند روزی از دور جدید شکایتهای اکتیویژن بر علیه آقایان وست و زامپلا، مدیران پیشین استودیو بازیسازی اینفینیتیوارد نگذشته است که روز گذشته مسوولان کمپانی الکترونیکآرتز از شکلگیری استودیو بازیسازی جدیدی با مدیریت این دو نفر تحت عنوان Respawn خبر دادند.
سخنگوری الکترونیکآرتز ضمن تایید خبر فوق تاکید میکند استودیو بازیسازی Respawn نسبت به تولیدات خود اختیار تام دارد و الکترونیکآرتز تنها وظیفهی انتشار جهانی محصولات این استودیو و حق توزیع عناوین را در دست خواهد داشت
منبع:Dbazi news
http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=865
MS confirms April 8 release for Gears 3
Microsoft بلاخره خبر ساخت Gears of War 3 رو تاييد كرد و اعلام كرد كه بازي در تاريخ April 8, 2011 عرضه ميشود . ( امروز 13 آپريل 2010 ) .
همچنين Cliff Bleszinski رئيس شركت Epicاعلام كرد كه بازي احتمالا در اين تاريخ عرضه ميشود .
اين هم متن كامل اطلاعيه ي رسمي MS در مورد عرضه ي بازي Geow 3 :
“محتوای مخفی: متن كامل اطلاعيه
دام فکر کنم برای از دست دادن اون خانوم ناز نازیه ریش گذاشته( یا ابوالفضل اخه این چه وضعه ریشه حداقل تمیزش هم نمیکنه
)
یا پروردگار !! نکنه دشمن های دیگه هم اومدن ؟؟ یعنی هم ضد لوکاس هم ما ؟!! وای عجب داستانی بشه اگه اینطور بشه ! بازی خفن درگیر کننده میشه .از موجودات بزرگ داشت لوکاستا رو میخورد که نفهمیدیم چه موجودی بود......
Last edited by mohammad_twe; 13-04-2010 at 13:23.
چند خبر کوتاه:
نویسنده Crysis 2 علیه Kill Zone 2 هم انتقاد کرد
ریچارد مورگان نویسنده Crysis 2 پیش از این از دو عنوان برجسته FPS یعنی Halo و MW2 انتقاد کرده بود و اشاره کرده بود که MW2 بسیار نا امید کننده بود و Halo مزخرف است.
حالا این نویسنده به گرافیک Kill Zone 2 هم انتقاد کرده و اشاره کرده که مرحله های آلفای Crysis 2 نسبت به Kill Zone 2 برتری محسوسی دارد. همچنین اشاره کرده که Crysis 2 بالاترین گرافیک یک بازی که تا حالا در کنسول منتشر شده را دارد و سقف گرافیکی در PS3 خیلی بالاتر خواهد رفت و بازی هایی مثل Killzone 2 و Uncharted 2 و God Of War 3 کنار زده خواهند شد.
پنجمین عضو کلیدی شرکت Infinity Ward هم این شرکت را ترک کرد
Jon Shiring برنامه نویس کهنه کار در اکانت خودش در twitter اعلام کرده است که از شرکت Infinity Ward استعفا داده است.
Ninja Theory آیا در حال ساختنDevil May Cry جدید است؟
Ninja Theory اعلام کرده است که سخت در حال کار با پروژه ای محرمانه است.آیا این پروژه محرمانه شماره جدیدی از بازی Devil May Cry است؟ سایت Game Informer در جواب این سوال گفته که پیش بینی میشه که این پروژه شرکت Ninja Theory ساخت شماره جدیدی از بازی Devil May Cry است.
باکس آرت بازی Gears of War 3 اعلام شد
باکس آرت رسمی بازی Gears of War 3 آشکار شد. باکس آرت این بازی به این صورت است:
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidgame; 13-04-2010 at 14:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)