تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 675 از 754 اولاول ... 175575625665671672673674675676677678679685725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,741 به 6,750 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

لطفا در این رابطه بیشتر توضیح میدید مرحله به مرحله ..
    من هم از فرایند این ابزار اطلاعی ندارم که دقیقا چه کاری انجام میده. منابع فارسی هم چیزی در موردش پیدا نکردم و منابع خارجی هم محدود نوشتن دربارش
    ولی اگه می خواهید تست کنید : اولا چیپست مودمتون حتما باید برودکام باشه مرحله بعد باید telnet بزنید به مودم
    از طریق cmd ویندوز هم میشه اما باید قبلش telnet رو فعال کنید (آموزش yun.ir/4zg ). برنامه Termius اندروید هم همین کار رو میکنه.
    مرحله بعد در cmd دستور telnet 192.168.1.1 رو وارد کنید. (اگه ip مودم فرق داره خودتون اصلاح کنید)
    بعد از وارد کردن یوزر و پسورد وارد مودم میشید
    حالا کافیه از دستور adsl configure --snr 200 استفاده کنید. تا اونجا که من فهمیدم عدد 100 حالت دیفالت رو داره، بالاتر از 100 SNR رو افزایش میده و پایین تر از 100 کاهش.
    حالا اگه چیپست درست باشه و دستور رو درست وارد کرده باشین، مودم بهش واکنش نشون میده و لینک جدید رو برقرار میکنه
    در مورد عدد هم خودتون باید آزمایش کنید تو کدوم عدد بهترین کیفیت رو اجرا میکنه بدون اینکه Rate خط رو، از اون مقداری که isp داده پایین تر بیاره

2. 3 کاربر از pori20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام، دوستان کسی از دستور adsl configure --snr 200 در تلنت مودم های با چیپست برودکام اطلاعی داره ؟
    جای 200 هر عددی میشه گذاشت و مقدار SNR رو تغییر میده
    مثلا در تست هایی که انجام دادم با بسته شدن خط روی 16 مقدار SNR رو از 6 به 12 افزایش دادم یا روی سرعت 8، SNR از 14 به 25 افزایش دادم بدون اینکه Rate خط پایین تر از این سرعت ها بیاد. (در واقعه میشد snr رو بیشتر هم کرد ولی از اون ور سرعت خط رو پایینتر میبست)
    و این افزایش فقط ظاهری هم نیست و در عملکرد میزان قطعی های من رو به شدت کاهش داده
    اسم اون نرم افزار dmt هست.یه جایی هم دوستان آموزششو گذاشته بودن فکر کنم آمورشش تو همین تایپیک باشه.

4. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من هم از فرایند این ابزار اطلاعی ندارم که دقیقا چه کاری انجام میده. منابع فارسی هم چیزی در موردش پیدا نکردم و منابع خارجی هم محدود نوشتن دربارش
    ولی اگه می خواهید تست کنید : اولا چیپست مودمتون حتما باید برودکام باشه مرحله بعد باید telnet بزنید به مودم
    از طریق cmd ویندوز هم میشه اما باید قبلش telnet رو فعال کنید (آموزش yun.ir/4zg ). برنامه Termius اندروید هم همین کار رو میکنه.
    مرحله بعد در cmd دستور telnet 192.168.1.1 رو وارد کنید. (اگه ip مودم فرق داره خودتون اصلاح کنید)
    حالا کافیه از دستور adsl configure --snr 200 استفاده کنید. تا اونجا که من فهمیدم عدد 100 حالت دیفالت رو داره، بالاتر از 100 SNR رو افزایش میده و پایین تر از 100 کاهش.
    حالا اگه چیپست درست باشه و دستور رو درست وارد کرده باشین، مودم بهش واکنش نشون میده و لینک جدید رو برقرار میکنه
    در مورد عدد هم خودتون باید آزمایش کنید تو کدوم عدد بهترین کیفیت رو اجرا میکنه بدون اینکه Rate خط رو، از اون مقداری که isp داده پایین تر بیاره
    چطوری بفهمیم مودمون چیپست برودکام داره؟
    من مودم D-Link 2740U هست [emoji176]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

آسون ترین راهش تست کردن این دستور داخل تلنت هست اگه جواب بده مشخصه
    این تاپیک هم زدن : yun.ir/pzg

7. این کاربر از pori20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

9. 3 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

13

سلام مرسی واقعا ، آموزش جالبی بود و من تست کردم به نتیجه خیلی جالبی رسیدم این آموزشی که شما فرمودید بیشتر واسه مودم های D-link و هوواوی هستش اما اکثر دوستانی که مثل من مودم Tp-LINK استفاده میکنن من با یه تحقیقاتی که از مقاله های خارجی انجام دادم واسه مودم های Tp-link از این دستور استفاده بکنن :

wan dmt2 set snrm 5700 5700
    wan adsl reset

اینم نتیجه کار : SNR دانلود من اکثرا روی 10.8 تا 9 متغییر بود .

اسم اون نرم افزار dmt هست.یه جایی هم دوستان آموزششو گذاشته بودن فکر کنم آمورشش تو همین تایپیک باشه.

11. 4 کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

ممنون نرم افزار رو دیدم این هم همین کار رو میکنه البته به صورت گرافیکی
    مودم های محدودی رو ساپورت میکنه (برای من کار نکرد)
    افرادی که امکانش رو دارند و پرش لینکشون زیاده تست کنید ببینید مثل من نتیجه میگیرید
    اینکه SNR رو تا حدی افزایش میده شکی نیست (خود isp هم بالاتر میبینه) سوال اینه که تو عمل هم نتیجه بخشه یا نه

13. 2 کاربر از pori20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام سال 99 مبارک . کسانی که مودم با چیپست برادکام دارن میتونن از این نرم افزار استفاده کنند نرم افزار خوب و کاربردیه اگه مودمتون تو لیست نیست نگران نباشید کافیه یک مودم مشابه رو انتخاب کنید و یه سری تنظیمات رو تغییر بدید خودتون مثل ip مودم اگه با مودم شما یکی نیست باید دستی تغییرش بدید و user و password مودمتون رو هم باید وارد کنید ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام سال 99 مبارک . کسانی که مودم با چیپست برادکام دارن میتونن از این نرم افزار استفاده کنند نرم افزار خوب و کاربردیه اگه مودمتون تو لیست نیست نگران نباشید کافیه یک مودم مشابه رو انتخاب کنید و یه سری تنظیمات رو تغییر بدید خودتون مثل ip مودم اگه با مودم شما یکی نیست باید دستی تغییرش بدید و user و password مودمتون رو هم باید وارد کنید ...

۳۲ بیته فقط؟

17. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nima-ZF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

ممنون نرم افزار رو دیدم این هم همین کار رو میکنه البته به صورت گرافیکی
    مودم های محدودی رو ساپورت میکنه (برای من کار نکرد)
    افرادی که امکانش رو دارند و پرش لینکشون زیاده تست کنید ببینید مثل من نتیجه میگیرید
    اینکه SNR رو تا حدی افزایش میده شکی نیست (خود isp هم بالاتر میبینه) سوال اینه که تو عمل هم نتیجه بخشه یا نه

درود و تشکر

اون dmt رو اگر کسی داره بی زحمت آپلود کنه
    این نرم افزار روی dlink 2750u با چیپ برادکام جواب نداد
    چندین مدل مودم رو هم انتخاب کردم

با تل نت هم خطا میده ولی چیپ که برادکام هست ؟

Last edited by Nima-ZF; 25-03-2020 at 20:14.

19. این کاربر از Nima-ZF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •