جناب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاقه زیادی به تبلیغات فول سامسونگی دارند! برای همین منابعی هم که استفاده میکنند به مانند اعداد و ارقام کنتراست سامسونگی بسیار نامعتبر هست!
پاناسونیک تا قبل از متوقف کردن تولید پلاسما 40.7 در صد کل شیپینگ پلاسما را در دنیا انجام میداده که البته با فروش متفاوت هست و در فروش آمار بسیار بالاتری نسبت به سامسونگ و ال جی دارد چون بنابر گزارشها پلاسماهای پاناسونیک به نسبت 2 به 1 در بازار نسبت به سامسونگ و ال جی فروش دارند.

در مورد آمار خرابیها من خودم دو پلاسمای پاناسونیک دارم یکی مدل g10 هست که دست دوم خریداری کردم و یکی دیگر مدل v20 که هر دو بدون مشکل هستند مدلهای سری 30 پاناسونیک که در ایران هم به تعداد زیاد توسط مصرف کنندگان خریداری شده متاسفانه آمار خرابی بسیار زیادی دارند که دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند.
توجه بفرمایید که برد را حتما با برد مدل جدید جایگزین کنید چون اگر با برد سری قبلی جایگزین شود بازهم مشکل به وجود می آید و در واقع تعمیر موقتی خواهد بود. البته در مورد بردهای غیر معیوب اطلاعات کمی در دسترس هست و نحوه شناخت این بردها و سریال حک شده روی اونها به درستی بر کسی معلوم نیست ولی من در حال تحقیق در بین دوستان تعمیرکار هستم تا متوجه این موضوع بشوم و در صورت رسیدن به نتیجه قطعی اخبار تکمیلی را با شکل و توضیح مفصل به اطلاع دوستان خواهم رساند.
مدلهای سری 50 و 60 طبق گزارشها میزان خرابی متعادلی دارند توجه بفرمایید متعادل یعنی در حد استاندارد که رقمی طبیعی برای لوازم الکتریکی مصرفی هست و خرید آنها همان مقدار ریسکی را دارد که هر مدل تی وی از هر برندی را بخرید یعنی بین 3 تا 7 درصد failure rate
این هم عکسهای پلاسمای g10 و v20 بنده
g10
v20