تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 675 از 720 اولاول ... 175575625665671672673674675676677678679685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,741 به 6,750 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام لطفا کمک کنید
    من یه پلاسما 42 st30 دارم که متاسفانه دیروز یه صدای انفجار(مثل صدای ترکیدن فیوز) از داخل پنل اومد و تلوزیون خاموش شد ، بعد از اون هم وقتی به برق وصل میکنم ، چراغ قرمزش روشن میشه ، سبز میشه و دوباره برقش قطع میشه

پنل رو باز کردم وسه تا فیوز سرامیکی دیدم که ظاهرا سالم بودن
    به نظر شما مشکلش چیه؟

درود
    من vt30 دارم 42 اینچش. روشن بود داشتم نگاه میکردم که یهو تصویر قط شد و خاموش شد!!! دیگه هم روشن نمیشه! وقتی دکمه پاورش رو از جلوی خود تلویزیون خاموش روشن میکنم برای 2 ثانیه چراغش سبز میشه که ینی داره روشن میشه بعد تا میاد روشن بشه دوباره قرمز میشه و به حالت چشمک زن میشه!!!
    دوستان کسی میدونه مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم یکی پاسخ بده
    اینم بگم که اوایل سال 2012 خریداری کردم این تی وی رو!
    به جمع سوخته دلان و سوخته برد(board)آن پاناسونیک خوش آمدید.
    این شتریه که در خونه همه پانا(!) داران نشسته.
    اگه تلوزینتون گارانتی داره که هیچ سریعا ببرید گارانتی و باقی کارها...
    اگه نداره همونطور که جناب رایان عزیز گفتند حدود 400 تا 500 خرجتون هست، البته همین کار رو نمایندگی محترم موجود در لیست بانیان در صورت نداشتن گارانتی با 700 تومن براتون انجام میده!
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم گفتند گسترده نیست، مهرداد جان میزان خرابی پاناسونیک خصوصا در این مدل فاجعه هست، شما اینجا شاید 10% پاناسونیک داران کشور رو هم عضو نداشته باشی، من به تعمیرگاهای پاناسونیک مراجعه کردم به تعمیرگاهای جنرال(همه مدل تی وی) هم مراجعه کردم ، آمار خرابی پاناسونیک (پلاسما) در حد فاجعه هست.روزی که تلوزیون من سوخت به یه تعمیرگاه مجاز که ظاهرا نمایندگی سونی بود اما همه برندی رو تعمیر میکرد مراجعه کردم 3تا پلاسمای پاناسونیک قبل من توی نوبت بود! طرف دیگه حفظ بود، تا دید گفت 7 چراغ چشمک زن به به...
    دوستان اگه کارکرد تلوزیونشون رو به ساعت بگند جهت تسکین درد و آرامش قلب شاید بد نباشه، کارکرد تلوزیون من تا این ساعت حدود 11700 ساعته من موقع سوختن کارکرد رو متاسفانه نگاه نکردم اما با توجه به زمانش (حدود 7 ماه پیش) و میزان استفادم در روز که این 7 ماه شدیدا تی وی روشن هست و در روز میانگین حدود 15 ساعت میشه تقریبا ساعت کارکرد در زمان سوخت 8500 بدست میاد.
    Last edited by arash_a59; 29-03-2014 at 07:52.

2. 5 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

احتمالی که هست اینه که توی مدل های سری m که میاد خاورمیانه این مشکل زیاد باشه ! به هر حال به غیر از سری 30 من ندیدم توی سری دیگه ای توی همین سایت گزارش شده باشه ...

همون سری 30 هم قطعا اگر بقیه ی دنیا هم مثل ایران مشکل داشت پاناسوینک جمع می کرد مدل رو از بازار . بیشترین فروش پانا توی آمریکاست و اونجت هم حقوق مصرف کننده حرف اول رو می زنه و اگر این مشکلات اونجا شایع بود هرگز نمیتونست فروش خوبی داشته باشه اونجا.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

احتمالی که هست اینه که توی مدل های سری m که میاد خاورمیانه این مشکل زیاد باشه ! به هر حال به غیر از سری 30 من ندیدم توی سری دیگه ای توی همین سایت گزارش شده باشه ...

همون سری 30 هم قطعا اگر بقیه ی دنیا هم مثل ایران مشکل داشت پاناسوینک جمع می کرد مدل رو از بازار . بیشترین فروش پانا توی آمریکاست و اونجت هم حقوق مصرف کننده حرف اول رو می زنه و اگر این مشکلات اونجا شایع بود هرگز نمیتونست فروش خوبی داشته باشه اونجا.
    دوست عزیز
    تلویزیونهای پلاسما پاناسونیک بدلیل اصلاح ساختار ی آن از رده خارج می شود به این مطلب توجه کنید
    پاناسونیک تولید تلویزیون پلاسما را متوقف میکند

شرکت ژاپنی پاناسونیک تصمیم گرفته تولید پانلهای تلویزیونی پلاسما را تا مارس ۲۰۱۴ در قالب اصلاحات ساختاری خود متوقف کند.
    خبرگزاری آلمان از توکیو گزارش داد، فروش ضعیف تلویزیونهای صفحه تخت دلیل اصلی زیان بیش از 1.5 تریلیون ینی (15.5 میلیارد دلاری) این شرکت در دو سال گذشته اعلام شده است.
    این شرکت الکترونیک ژاپنی ابتدا قصد داشت تولید خود را در سال مالی آینده که پایان آن مارس 2015 است، متوقف کند، اما تصمیم گرفته این جدول زمانی را جلوتر بکشد.
    این شرکت همین حالا هم توسعه تلویزیونهای پلاسمای جدید را متوقف کرده است.
    تولیدکنندگان کره جنوبی در این عرصه بر بازار مسلط شدهاند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 51.9 درصد بازار جهانی را در سال 2012 از آن خود کرد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 23.9 درصد از این سهم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.5 درصد را در اختیار خود داشت.
    و این یکی
    خروج پاناسونیک از بازار تلویزیونهای پلاسما

پاناسونیک شرکت ژاپنی تولیدکننده تجهیزات الکترونیکی در قالب کاهش بخشی از سهم خود از بازار تلویزیون، قصد چشم پوشی از تجارت تلویزیونهای پلاسما را دارد.
    شبکه خبری او ار اف اتریش گزارش داد، آن طور که روزنامه "نیکئی" امروز نوشته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قصد دارد در بازه زمانی سه ساله تولید تلویزیونهای پلاسما را متوقف کند.این شرکت در حال حاضر هم دیگر داراییهای خود همچون اموال غیرمنقول را به فروش رسانده یا اعلام کرده به فروش میرساند تا اوضاع مالی خود را بهبود بخشد.در این گزارش آمده است که در بازار تلویزیون گزینه های بسیاری مورد بررسی قرار گرفته، اما هنوز قطعی نشده است.به نوشته "نیکئی" احتمالا فروش دستگاههای تلویزیون پاناسونیک در سالهای 2015 تا 2016 به نصف رکورد فروش 2009 تا 2010 خواهد رسید.

و البته این به دلیل همان مشگلاتی که تمامی مصرف کننده ها در سراسر جهان برایشان بوجود آمده و دیگر کسی به این برند اعتمادی ندارد و همین امر باعث نقصان فروش و ضرر و زیان بسیاری برای شرکت شده

5. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

متاسفانه وضع شرکت های ژاپنی در حال حاضر خیلی وخیمه که .اقعا جای تاسف داره . ولی از لحاظ کیفی هنوز فاصله بین کره ای ها و ژاپنی ها زیاده

و البته این به دلیل همان مشگلاتی که تمامی مصرف کننده ها در سراسر جهان برایشان بوجود آمده و دیگر کسی به این برند اعتمادی ندارد و همین امر باعث نقصان فروش و ضرر و زیان بسیاری برای شرکت شده
    پلاسمای پاناسونیک به دلیل اصلاح ساختاری کارخونه تولیدش متوقف شد و کلا خط تولیدش رو هم پانا فروخت نه به دلیل اصلاح ساختار پلاسما ! در واقع کلا ضرر بود واسه شرکت و هزینه ی تولیدش بیش از حد بالا بود ... تولید پلاسمای 4k هم تقریبا غیر ممکنه و به همین دلیل پانا مجبود به فروش خط تولیدش شد متاسفانه . تا وقتی oled وارد بازار نشه بطور گسترده خلاء پلاسماهای پانی همیشه احساس میشه تو بازار .

البته چیزی که واضحه اینه که شاید یکی دو سال افت کیفی داشته باشه پانا بدون پلاسماهاش ولی قطعا با oled قوی تر از قبل بر می گرده و دوباره مثل روال سابق هر سال بهترین tv سال دوباره تولید همین شرکت ژاپنی خواهد بود .
    Last edited by mehrdad_ati; 31-03-2014 at 00:47.

7. 3 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

led a900 پاناسونیک امسال جایگزین پلاسما zt60 شده اونجوری که سایت hdtvtest نوشته تو کنفرانس Panasonic Convention 2014 این تی وی بقل پلاسمای zt60 روشن بوده و سایت تخصصی hdtvtest از عمق رنگ مشکی و جزیئات در سایه های این تی وی به شدت تعریف کرده و اونو قابل قیاس با zt60 دونسته این تی وی از سیستم جدید بک لایت لوکال دایم و الگوریتم بازتولید رنگ ساخت پاناسونیک استفاده میکنه که منحصر به فرد هست و تیم پایونیر کورو و پاناسونیک ویرا اون رو طراحی کردن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 8 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه خبر حوب دیگه اینکه پاناسونیک امسال بعد از 2 سال ضرر دهی به سود دهی رسیده و مدیر عامل جدید شرکت اعلام کرده پاناسونیک رو تا سال 2016 به جایگاه قبلی یعنی پر فروش ترین تی وی ساز جهان بر میگردونه.

11. 3 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علاقه زیادی به تبلیغات فول سامسونگی دارند! برای همین منابعی هم که استفاده میکنند به مانند اعداد و ارقام کنتراست سامسونگی بسیار نامعتبر هست!

پاناسونیک تا قبل از متوقف کردن تولید پلاسما 40.7 در صد کل شیپینگ پلاسما را در دنیا انجام میداده که البته با فروش متفاوت هست و در فروش آمار بسیار بالاتری نسبت به سامسونگ و ال جی دارد چون بنابر گزارشها پلاسماهای پاناسونیک به نسبت 2 به 1 در بازار نسبت به سامسونگ و ال جی فروش دارند.

در مورد آمار خرابیها من خودم دو پلاسمای پاناسونیک دارم یکی مدل g10 هست که دست دوم خریداری کردم و یکی دیگر مدل v20 که هر دو بدون مشکل هستند مدلهای سری 30 پاناسونیک که در ایران هم به تعداد زیاد توسط مصرف کنندگان خریداری شده متاسفانه آمار خرابی بسیار زیادی دارند که دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند.
    توجه بفرمایید که برد را حتما با برد مدل جدید جایگزین کنید چون اگر با برد سری قبلی جایگزین شود بازهم مشکل به وجود می آید و در واقع تعمیر موقتی خواهد بود. البته در مورد بردهای غیر معیوب اطلاعات کمی در دسترس هست و نحوه شناخت این بردها و سریال حک شده روی اونها به درستی بر کسی معلوم نیست ولی من در حال تحقیق در بین دوستان تعمیرکار هستم تا متوجه این موضوع بشوم و در صورت رسیدن به نتیجه قطعی اخبار تکمیلی را با شکل و توضیح مفصل به اطلاع دوستان خواهم رساند.
    مدلهای سری 50 و 60 طبق گزارشها میزان خرابی متعادلی دارند توجه بفرمایید متعادل یعنی در حد استاندارد که رقمی طبیعی برای لوازم الکتریکی مصرفی هست و خرید آنها همان مقدار ریسکی را دارد که هر مدل تی وی از هر برندی را بخرید یعنی بین 3 تا 7 درصد failure rate

این هم عکسهای پلاسمای g10 و v20 بنده

g10

v20

13. 9 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه عکس از سورس بلوری
    VT30

15. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علاقه زیادی به تبلیغات فول سامسونگی دارند! برای همین منابعی هم که استفاده میکنند به مانند اعداد و ارقام کنتراست سامسونگی بسیار نامعتبر هست!

پاناسونیک تا قبل از متوقف کردن تولید پلاسما 40.7 در صد کل شیپینگ پلاسما را در دنیا انجام میداده که البته با فروش متفاوت هست و در فروش آمار بسیار بالاتری نسبت به سامسونگ و ال جی دارد چون بنابر گزارشها پلاسماهای پاناسونیک به نسبت 2 به 1 در بازار نسبت به سامسونگ و ال جی فروش دارند.

در مورد آمار خرابیها من خودم دو پلاسمای پاناسونیک دارم یکی مدل g10 هست که دست دوم خریداری کردم و یکی دیگر مدل v20 که هر دو بدون مشکل هستند مدلهای سری 30 پاناسونیک که در ایران هم به تعداد زیاد توسط مصرف کنندگان خریداری شده متاسفانه آمار خرابی بسیار زیادی دارند که دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند.
    توجه بفرمایید که برد را حتما با برد مدل جدید جایگزین کنید چون اگر با برد سری قبلی جایگزین شود بازهم مشکل به وجود می آید و در واقع تعمیر موقتی خواهد بود. البته در مورد بردهای غیر معیوب اطلاعات کمی در دسترس هست و نحوه شناخت این بردها و سریال حک شده روی اونها به درستی بر کسی معلوم نیست ولی من در حال تحقیق در بین دوستان تعمیرکار هستم تا متوجه این موضوع بشوم و در صورت رسیدن به نتیجه قطعی اخبار تکمیلی را با شکل و توضیح مفصل به اطلاع دوستان خواهم رساند.
    مدلهای سری 50 و 60 طبق گزارشها میزان خرابی متعادلی دارند توجه بفرمایید متعادل یعنی در حد استاندارد که رقمی طبیعی برای لوازم الکتریکی مصرفی هست و خرید آنها همان مقدار ریسکی را دارد که هر مدل تی وی از هر برندی را بخرید یعنی بین 3 تا 7 درصد failure rate

این هم عکسهای پلاسمای g10 و v20 بنده

g10

v20

سلام دوست عزیز
    ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی خوب برای شما و همه دوستان انجمن باید عرض کنم دوره تعصبات برندی دیگه گذشته و هیچ چیزی بهتر از واقع بینی و قضاوت صحیح نیست
    نوشته شماهم کمی بوی تعصب روی پاناسونیک رو میداد، پاناسونیکی که حتی حاضر نیست برای من و شمای ایرانی یک آپدیت خشک و خالی ارائه بده، ضرب المثلی زیبا در زبان فارسی داریم که میگه "برای کسی بمیر که واست تب کنه"
    اما در مورد مطالبی که نوشتید، باید بگم مشکل برد از سری 2010 به طور جدی تا سری 2012 وجود داشته، این رو من و تعمیر کارای شهرمون نمیگن، فیدبکهای موجود در اینترنت میگن که من به تفصیل لینک ها و مطالبش رو در پستهای قبلی گذاشته بودم، نمونه آخرش هم مطلبی گذاشتم راجع به Vt50 که دقیقا همون مشکل SC برد رو داشت(در ایتالیا)
    در مورد فیلر ریت(failure rate) کاملا درست میفرمایید، 3 تا 7 درصد طبیعی هست، اما همیشه این درصد مربوط به خرابی عمومی هست، یعنی یکی رنگ قاطی کنه، یکی پاور بسوزونه، یکی تصویرش مات شه و و و ، حالا توی همون بحث آماری اگه تمام اون 7 % SC Board بسوزونند به نظر شما یجای قضیه بو دار نیست؟!
    در مورد VT30 در اینترنت طبق مطالبی که یوزرهای خارج نشین نوشتند و قطعا پاناسونیک اونها رو قابل تر میدونه و در برابرشون جوابگو تر هست، طراحی این برد مشکل داره و پاناسونیک هم حاضر به دوباره-طراحی نشده، جوریکه یوزرها خواستند سراغ برد سری های قبل یا بعد بروند و در رابطه با امکان سنجی نصب بردهای دیگه روی اون صحبت میشد در این گونه محافل...
    اما ازونجا که جواب مستندی از سوی پاناسونیک در رابطه با این قضیه وجود نداره مطلبی که شما فرمودید میتونه نقطه امیدی باشه برای کسانی که بخش زیادی از پولشون رو برای خرید این TV صرف کردند و امیدوارم اینگونه باشه که فرمودید و بی صبرانه منتظریم.
    سال خوبی داشته باشید.
    Last edited by arash_a59; 03-04-2014 at 13:05.

17. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ضمن تبریک سال نو و آرزوی سالی خوب برای شما و همه دوستان انجمن باید عرض کنم دوره تعصبات برندی دیگه گذشته و هیچ چیزی بهتر از واقع بینی و قضاوت صحیح نیست
    نوشته شماهم کمی بوی تعصب روی پاناسونیک رو میداد، پاناسونیکی که حتی حاضر نیست برای من و شمای ایرانی یک آپدیت خشک و خالی ارائه بده، ضرب المثلی زیبا در زبان فارسی داریم که میگه "برای کسی بمیر که واست تب کنه"
    اما در مورد مطالبی که نوشتید، باید بگم مشکل برد از سری 2010 به طور جدی تا سری 2012 وجود داشته، این رو من و تعمیر کارای شهرمون نمیگن، فیدبکهای موجود در اینترنت میگن که من به تفصیل لینک ها و مطالبش رو در پستهای قبلی گذاشته بودم، نمونه آخرش هم مطلبی گذاشتم راجع به Vt50 که دقیقا همون مشکل SC برد رو داشت(در ایتالیا)
    در مورد فیلر ریت(failure rate) کاملا درست میفرمایید، 3 تا 7 درصد طبیعی هست، اما همیشه این درصد مربوط به خرابی عمومی هست، یعنی یکی رنگ قاطی کنه، یکی پاور بسوزونه، یکی تصویرش مات شه و و و ، حالا توی همون بحث آماری اگه تمام اون 7 % SC Board بسوزونند به نظر شما یجای قضیه بو دار نیست؟!
    در مورد VT30 در اینترنت طبق مطالبی که یوزرهای خارج نشین نوشتند و قطعا پاناسونیک اونها رو قابل تر میدونه و در برابرشون جوابگو تر هست، طراحی این برد مشکل داره و پاناسونیک هم حاضر به دوباره-طراحی نشده، جوریکه یوزرها خواستند سراغ برد سری های قبل یا بعد بروند و در رابطه با امکان سنجی نصب بردهای دیگه روی اون صحبت میشد در این گونه محافل...
    اما ازونجا که جواب مستندی از سوی پاناسونیک در رابطه با این قضیه وجود نداره مطلبی که شما فرمودید میتونه نقطه امیدی باشه برای کسانی که بخش زیادی از پولشون رو برای خرید این TV صرف کردند و امیدوارم اینگونه باشه که فرمودید و بی صبرانه منتظریم.
    سال خوبی داشته باشید.
    با سلام خدمت شما دوست گرامی و تبریک سال نو
    مشکل ارائه ندادن آپدیت برای ایران مشکلی هست که ریشه های اون خارج از موضوع این تاپیک و بحثهای مربوطه هست و باید دید چه عواملی باعث شده تا کمپانی ای که یکی از شعبات معتبر اون در دنیا قریب به 4 دهه پیش به اسم شرکت ناسیونال ایران فعالیت میکرده و به دنبال ایجاد خط تولید در ایران بوده بعدا منصرف و دقیقا همان خطوط تولید را به سنگاپور منتقل کرده.
    در مورد عرایض شما که بلد کردم بنده در پست خودم به وضوح این مطلب را اعلام کردم:

دلیل اون طراحی نامتناسب یکی از بردهای داخلی هست که باید با بردهای مدل جدیدتر که نقص مادرزادی آنها رفع شده جایگزین شوند
    که طراحی نا متناسب و معیوب یکی از قطعات باعث این مشکل هست و البته این مشکل برای کمپانی ای در حد و اندازه و اعتبار پاناسونیک که ادعای مهندسی برتر در صنایع الکترونیک رو هم دارد فاجعه هست و جای هیچ دفاعی ندارد ولی ارتباط دادن این موضوع به کل پلاسماها و همه مدلها و همه سری های تولید شده اشتباه هست همانطور که در پست خود بنده میبینید نزدیک به چند سال هست که بنده دارم از این پنلها استفاده میکنم و ساعات کارکرد اونها هم به بالای روزی 10 تا 12 ساعت و حتی بیشتر هم میرسد و فعلا مشکلی ایجاد نشده.
    در رابطه با جوابیه پاناسونیک باید عرض کنم مشکل باید بسیار جدی تر از این حرفها باشد تا یک شرکتی به صورت رسمی زیر بار مشکل ایجاد شده برود البته نه اینکه تایید کنم این مسئله رو ولی کلا روال کمپانیهای بزرگ این هست که تا جای ممکن از قبول کردن مشکلات این چنینی طفره میروند چون قبول آن به صورت رسمی به معنی از دست دادن مارکتینگ هست در حالیکه اگر مشکل را به صورت معلق نگه دارند صرف اقتصادی بیشتری دارد مگر اینکه مشکل بسیار جدی باشد و فشار مضاعفی روی کمپانی وارد شود مثل مشکل آتش گرفتن خود به خود تی وی های سونی و یا مشکلات دیگر در برندهای دیگر که اگر در نت تحقیق کنید همگی کم و بیش با آن مواجه شده اند.
    مسئله نوع بردی که باید جایگزین شود مسئله پیچیده ای هست اگر مطلع باشید بردهای وارداتی برای تعمیر به صورت پارتهای مختلف وارد ایران میشوند مثلا روال چنین هست یک سری برد وارد میشود و بعد از مدتی که به اتمام میرسد بر اثر تقاضا و سفارش تعمیرکاران سری بعد وارد میشود و الی آخر دوستان تعمیرکار بنده از روی تجربه به این مسئله رسیده اند که از نظر بازه زمانی تعویض بردهای معیوب با یک سری از پارتی بردهای وارداتی همگی موفق بوده ولی تعویض با یک سری از بردها موقتی و یا حتی در همان مرحله تعمیر ناموفق بوده برای همین به دنبال کشف تفاوت در بردهایی دارای تعویض و کارکرد موفق با بردهایی که مجددا خراب شده هستن که البته مسئله راحتی نیست چون تی وی هایی که تعمیر اونها موفق بوده به ندرت و برای مشکلات دیگر به تعمیرگاه فرستاده میشن.

19. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •