خداداد عزیزی این روزها به منتقد شماره یک فوتبال ایران و به خصوص کمیته انضباطی تبدیل شده است.

سایت گل- مدیرعامل باشگاه پیام در مصاحبه ای عنوان کرده بود که خداداد عزیزی کمر به نابودی فوتبال مشهد بسته است.او احتمالا وقتی این حرف را می زد خودش را برای پاسخ تند و تیز خداداد آماده کرده بود.خداداد عزیزی درباره پیام و مدیریتش می گوید:«اين آقای مدیر عاشق مصاحبه و دوربين است و اصلاً جانش را براي ايستادن مقابل دوربين و خبرنگار هم مي دهد.»
او در خصوص رفع حکم تعلیق پیام بدون جلب رضایت شاکیان می گوید:"اين هم از عجايب اين فوتبال است. خودم هم مانده ام چطور بدون حضور من صورت جلسه مي نويسند، سرمربي انتخاب مي کنند و بدون رضايت شاکيان در مسابقات شرکت مي کنند. به آقاي شريفي هم گفتم شما با اين مماشاتتان سال پيش 30 بازيکن را بدبخت کرديد و امسال هم مديون 35 بازيکن و خانواده هايشان خواهيد شد. آقاي شريفي گفت که با هماهنگي استانداري اين کار انجام شده است. مگر آقاي استاندار وقت مي کند که به مسايل اين تيم بپردازند که کميته انضباطي بدون توجه به رضايت طلبکاران چنين دستوري مي دهد؟ سال گذشته در بازي با راه آهن بازيکنان بينوا براي گرفتن حقوقشان اعتصاب کردند و همان شب آقاي شاکري دو تا چک سفيد امضاي خودش و همسرش را به ما داد که شما برويد بازي کنيد و اين چکها را هر موقع خواستيد ! نقد کنيد. هنوز آن دو چک سفيد امضا دست ماست و ما نجابت به خرج داديم و به حرمت موي سفيدشان نه برگشت زده ايم و نه حکم جلب شان را گرفته ايم. خدا گفته، از حق خودم مي گذرم، اما از حق الناس نمي گذرم، دوستان ما به جاي اينکه مدام از سابقه شان بگويند و مدام از اسلام و خدا حرف بزنند، حق اين بازيکنان بخت برگشته را بدهند. اصلاً نمي دانم چرا وقتي پول ندارند، اصرار به تيمداري مي کنند. من همين جا اعلام مي کنم نه به پيام علاقه اي دارم و نه از حق خودم و بچه ها مي گذرم. اجازه بدهيد براي يک بار هم که شده، يکي جلوي اينها بايستد و به آنها بفهماند که نبايد حق ديگران را خورد."
و در پایان پیش بینی خداداد از آینده ابومسلم:"من از حالا براي ابومسلم هم روزگاري مثل روزگار پيام پيش بيني مي کنم؛ چون آنجا هم اوضاع بدتر از پيام است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/11/14