سرویسها گرفته شده متفاوت هستند بعضی ها امکان انتقال به ماه بعد ندارند و بعصی این امگان برای انها فراهم است
سرویسها گرفته شده متفاوت هستند بعضی ها امکان انتقال به ماه بعد ندارند و بعصی این امگان برای انها فراهم است
حتما شکل شمایل سایت تغییر خواهد کرد وامکان این نیز فراهم خواهد شد که مشترک بصورت انلاین بتواند سرویس خود را تغییر دهد
سلام وصبح بخیرجناب ملک جعفریان
قربان من این دو شب خیلی به گفته هاتون امیدوارشده بودم درمورد اصلاح سرعت شبانه اما بازم شما دارید ازمحدودیت می گید اما بازم با امیدواری این هفته منتظریم که تغییری دراین محدودیت بوجود بیاد و تفاوت بین طرح ها مشخص بشه خواهش می کنم فراموش نکنید شما قول دادید![]()
بله حتما بین طرح ها تغییر اتفاق خواهد افتاد و لی محدودیت دانلود شبانه بنفع همه مشترکین میباشد این را مطمپن باشید
در پاسخ به پست ها برای سرعت شبانه گفتم این محدودیت برای رسیدن سرعت مناسب به همه لازم است
در ضمن طرح های شبانه رایگان برداشته نمیشود ولی در سرویسها و تبلیعات مختلف تغییر خواهد شد
گفتم اراپیه نامحدود اطلاع برای ارایه دهندگان سرویس اقتصادی نمیباشد و میبایستی هزینه های آن با توجه به خرید گران اینترنت از زیر ساخت برای اپراتورها جهت ارایه توجیه داشته باشد بهمین دلیل اگر دقت کنید هیج شرکت papی نامحدود ارایه نمیدهد و اگر هم ارایه شود قیمت های بالای داشته وبصورت اشتراکی واگذار میشود
حتما تعییرات را خواهید دید مطمین باشد
یک سوال دیگه چرا این مصوبه سازمان تنظیم مقررات رو رعایت نمیکنین
منظورم 25درصد ترافیک آپلود رایگان هست الان شاتل داره محاسبه میکنه یعنی تا الان هرچی آپلود کردم رایگان حساب شده همون مثلا 20 مگ 30 مگ یا کمتر رو رایگان حساب کرده ولی تو مخابرات نه از حجم اصلیت کم میکنه
راستی جناب مهندس شما برای تشویق کاربراتون می تونید ازاپشن های مختلفی بهره بگیرید ببینید مثلا مخابرات اذربایجان شبانه روزجمعه رو تا ساعت 10صبح گذاشته یعنی دو ساعت اضافه ترخب همین باعث دلگرمی مشتری می شه وخیلی کارهای دیگه که می شه انجام داد
نتايج صحبت با جناب آقاي مهندس ملك جعفريان (البته برداشت بنده)به طور خلاصه به شرح زير است:
1-طرح نامحدود ديگه برنميگرده خودتون رو خسته نكنين
2-محدوديت در دانلود شبانه به قوت خودش باقي خواهد بود فقط اينكه طرحهاي نقره اي و برنزي و غيره رو به نسبت طلايي محدودتر ميكنن و كلا اگه همه چي بدتر نشه بهتر نميشه
3-تا حالا هرچي حجم ازتون به ناحق كم شده تقصير همسايتون بوده و تمام نرم افزارهاي سنجش ميزان آپلود و دانلود حرف بيخود ميزنن و سامانه شركت گلد نته كه داره درست محاسبه ميكنه(به طرز محسوسي داره از خود من حجم الكي كم ميشه)
4- اونايي كه شارژ كردن و حجمشون پريده اونايي كه در تاريخهاي مختلف حجم شبانه شون پاشون حساب شده (از جمله خودم) شايد از روز يكشنبه به بعد كه آقاي مهندس قولشو دادن ديگه پيش نياد ولي گذشته ها گذشته بيخيالش بشين
5- بردن سيم تو پي سي ام بعد از تخليه پورت از لحاظ قانوني خلافه ولي بازم انجام خواهد شد پس مخابرات تا ابد گربيانگيرتون خواهد بود و همينه كه هست
6-شركت گلد نت اگر صدبرابر اينم گند بزنه بنا به دلايلي! كه مهمترينش اينه كه جوونن گناه دارن دلشون ميشكنه بازهم طرف قرارداد مخابرات خواهد بود
Last edited by ataearmy; 01-11-2013 at 11:40. دليل: اضافه كردن دليل ششم
نه دیگه اگه بخواد این جوری اصلاح بشه شبانه می خوام هیچ وقت نشه طرح های برنزی وپایین تر ازقبل هم رو یک مگ بودن الانم اگه 10تا کمتر شه زیاد فرقی نمی کنه براشون ولی اگه قرارباشه نقره اییی که نصف و طلایی که یک سوم شدن افزایش نداشته باشن اصلاح که نشده هیچ نابود شده درواقع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)