تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 675 از 1805 اولاول ... 17557562566567167267367467567667767867968572577511751675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,741 به 6,750 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کم شدن زمان و حجم بعلت مشکل نرم افزاری شما
    من در تاریخ هفت آبان با اضافه کردن 1 ماه رایگان و 150 مگ شدم. تاریخ انقضا اعتبار: 16/9/92 و حجم 354

حالا سر برج من، که بشه هفتم به هفتم باید 1 ماه و 4 گیگ اضافه میکردن
    (در طرح کمپین یکساله قرارداد یکساله است اما زمان و حجمو برج به برج میدن و حجم قابل انتقال هست به ماههای بعدی،طبق گفته مخابرات)
    که بشه 16/10/92 و حجم 4450
    ولی شده تاریخ 7/9/92 و حجم 3890
    یعنی 40 روز کم و 560 مگ کم.

سرویسها گرفته شده متفاوت هستند بعضی ها امکان انتقال به ماه بعد ندارند و بعصی این امگان برای انها فراهم است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بی زحمت اینم پیگیری کنین

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
    حتما شکل شمایل سایت تغییر خواهد کرد وامکان این نیز فراهم خواهد شد که مشترک بصورت انلاین بتواند سرویس خود را تغییر دهد

3. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام وصبح بخیرجناب ملک جعفریان
    قربان من این دو شب خیلی به گفته هاتون امیدوارشده بودم درمورد اصلاح سرعت شبانه اما بازم شما دارید ازمحدودیت می گید اما بازم با امیدواری این هفته منتظریم که تغییری دراین محدودیت بوجود بیاد و تفاوت بین طرح ها مشخص بشه خواهش می کنم فراموش نکنید شما قول دادید

5. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

قربان من این دو شب خیلی به گفته هاتون امیدوارشده بودم درمورد اصلاح سرعت شبانه اما بازم شما دارید ازمحدودیت می گید اما بازم با امیدواری این هفته منتظریم که تغییری دراین محدودیت بوجود بیاد و تفاوت بین طرح ها مشخص بشه خواهش می کنم فراموش نکنید شما قول دادید
    بله حتما بین طرح ها تغییر اتفاق خواهد افتاد و لی محدودیت دانلود شبانه بنفع همه مشترکین میباشد این را مطمپن باشید

7. 2 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام آقای مهندس ملک جعفریان
    از اینکه وقت میزارید و میایید به اینجا و به درخواست بچه ها رسیدگی می کنید بینهایت متشکریم
    عمده مشکل ما که از مخابرات سرویس میگیریم به شرح زیر است خواهشا این موارد را در اولویت کاریتان قرار دهید. با تشکر
    1. پایین آمدن سرعت شبانه: تنها موردی که باعث میشه مخابرات مشتری خوب داشته باشه همین شبانه رایگان هست خیلیها کارهاشون و دانلودهای ضروری و مهم پروژه و درسشون رو تو این تایم شبانه انجام میدن ولی با این سرعت پایین متاسفانه به مشکل بر میخورند، خیلیها هم که میخوان از اینترنت و فناوری روز، لذت ببرن تنها دلخوشیشون همین شبانه است و اگر بخوان تو روز کارهای سنگین اینترنتی و دانلود داشته باشن به خاطر بودجه کم خانواده به مشکل میخورن خواهشا سرعت شبانه رو به حالت اول و سرعت واقعی طرحها برگردونید.
    2. عدم ارائه شبانه رایگان به مشترکان جدید: همونطور که گفتم شبانه رایگان باعث جذب مشتری میشه همچنین این مشترکان جدید بنده خداها چه گناهی کردن که شبانه نداشته باشن مخصوصا اونا که فیبر نوری هستن و دیگه کلا باید قید اینترنت کار و زندگی رو بزنند حتی اونا که الان شبانه دارن اگه بخوان یه جا دیگه نقل مکان کنند دیگه نمیتونن شبانه رایگان داشته باشن چون باید طرح جدید بگیرن و این ظلمه به خدا. خواهش میکنم این مورد رو حتما جز اولویت کاری قرار بدین و به همه مشترکان چه جدید و چه قدیم شبانه رایگان تعلق بگیره.
    3 . ارائه اینترنت نامحدود: این مورد در صورت لزوم بررسی شود ولی دو مورد بالا در حال حاضر مهمترین دقدقه و مشکلات کاربران می باشد.
    با تشکر از شما
    در پاسخ به پست ها برای سرعت شبانه گفتم این محدودیت برای رسیدن سرعت مناسب به همه لازم است
    در ضمن طرح های شبانه رایگان برداشته نمیشود ولی در سرویسها و تبلیعات مختلف تغییر خواهد شد
    گفتم اراپیه نامحدود اطلاع برای ارایه دهندگان سرویس اقتصادی نمیباشد و میبایستی هزینه های آن با توجه به خرید گران اینترنت از زیر ساخت برای اپراتورها جهت ارایه توجیه داشته باشد بهمین دلیل اگر دقت کنید هیج شرکت papی نامحدود ارایه نمیدهد و اگر هم ارایه شود قیمت های بالای داشته وبصورت اشتراکی واگذار میشود

9. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

حتما تعییرات را خواهید دید مطمین باشد

11. 2 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال دیگه چرا این مصوبه سازمان تنظیم مقررات رو رعایت نمیکنین
    منظورم 25درصد ترافیک آپلود رایگان هست الان شاتل داره محاسبه میکنه یعنی تا الان هرچی آپلود کردم رایگان حساب شده همون مثلا 20 مگ 30 مگ یا کمتر رو رایگان حساب کرده ولی تو مخابرات نه از حجم اصلیت کم میکنه

13. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستی جناب مهندس شما برای تشویق کاربراتون می تونید ازاپشن های مختلفی بهره بگیرید ببینید مثلا مخابرات اذربایجان شبانه روزجمعه رو تا ساعت 10صبح گذاشته یعنی دو ساعت اضافه ترخب همین باعث دلگرمی مشتری می شه وخیلی کارهای دیگه که می شه انجام داد

15. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نتايج صحبت با جناب آقاي مهندس ملك جعفريان (البته برداشت بنده)به طور خلاصه به شرح زير است:
    1-طرح نامحدود ديگه برنميگرده خودتون رو خسته نكنين
    2-محدوديت در دانلود شبانه به قوت خودش باقي خواهد بود فقط اينكه طرحهاي نقره اي و برنزي و غيره رو به نسبت طلايي محدودتر ميكنن و كلا اگه همه چي بدتر نشه بهتر نميشه
    3-تا حالا هرچي حجم ازتون به ناحق كم شده تقصير همسايتون بوده و تمام نرم افزارهاي سنجش ميزان آپلود و دانلود حرف بيخود ميزنن و سامانه شركت گلد نته كه داره درست محاسبه ميكنه(به طرز محسوسي داره از خود من حجم الكي كم ميشه)
    4- اونايي كه شارژ كردن و حجمشون پريده اونايي كه در تاريخهاي مختلف حجم شبانه شون پاشون حساب شده (از جمله خودم) شايد از روز يكشنبه به بعد كه آقاي مهندس قولشو دادن ديگه پيش نياد ولي گذشته ها گذشته بيخيالش بشين
    5- بردن سيم تو پي سي ام بعد از تخليه پورت از لحاظ قانوني خلافه ولي بازم انجام خواهد شد پس مخابرات تا ابد گربيانگيرتون خواهد بود و همينه كه هست
    6-شركت گلد نت اگر صدبرابر اينم گند بزنه بنا به دلايلي! كه مهمترينش اينه كه جوونن گناه دارن دلشون ميشكنه بازهم طرف قرارداد مخابرات خواهد بود
    Last edited by ataearmy; 01-11-2013 at 11:40. دليل: اضافه كردن دليل ششم

17. 13 کاربر از ataearmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نتايج صحبت با جناب آقاي مهندس ملك جعفريان (البته برداشت بنده)به طور خلاصه به شرح زير است:
    1-طرح نامحدود ديگه برنميگرده خودتون رو خسته نكنين
    2-محدوديت در دانلود شبانه به قوت خودش باقي خواهد بود فقط اينكه طرحهاي نقره اي و برنزي و غيره رو به نسبت طلايي محدودتر ميكنن و كلا اگه همه چي بدتر نشه بهتر نميشه
    3-تا حالا هرچي حجم ازتون به ناحق كم شده تقصير همسايتون بوده و تمام نرم افزارهاي سنجش ميزان آپلود و دانلود حرف بيخود ميزنن و سامانه شركت گلد نته كه داره درست محاسبه ميكنه(به طرز محسوسي داره از خود من حجم الكي كم ميشه)
    4- اونايي كه شارژ كردن و حجمشون پريده اونايي كه در تاريخهاي مختلف حجم شبانه شون پاشون حساب شده (از جمله خودم) شايد از روز يكشنبه به بعد كه آقاي مهندس قولشو دادن ديگه پيش نياد ولي گذشته ها گذشته بيخيالش بشين
    5- بردن سيم تو پي سي ام بعد از تخليه پورت از لحاظ قانوني خلافه ولي بازم انجام خواهد شد پس مخابرات تا ابد گربيانگيرتون خواهد بود و همينه كه هست
    نه دیگه اگه بخواد این جوری اصلاح بشه شبانه می خوام هیچ وقت نشه طرح های برنزی وپایین تر ازقبل هم رو یک مگ بودن الانم اگه 10تا کمتر شه زیاد فرقی نمی کنه براشون ولی اگه قرارباشه نقره اییی که نصف و طلایی که یک سوم شدن افزایش نداشته باشن اصلاح که نشده هیچ نابود شده درواقع

19. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •