روزانه : 76.8 کیولوبایت بر ثانیه
شبانه : 25.6 کیولوبایت بر ثانیه
![]()
روزانه : 76.8 کیولوبایت بر ثانیه
شبانه : 25.6 کیولوبایت بر ثانیه
![]()
کدوم شهر هستین شما؟
منم تبریزم!
درست 2 روز بعد از اینکه شبانه رو از ساعت 3 کردند 1 شب
چند روز اصلا اینترنتم وصل نمی شد بعد از ساعت 1 !
الانم وصل بشه، میره زیر 20 کیلوبایت!
حداقل قبلاً سرعت شبانه هم کم بود، با اکانت خودمون می تونستیم بریم:( الان چه بخوای نخوای همینه :(
اصلا گند زدن به همه چی !
چاره نداره ؟ همینجوری پیش بره منس رویس خودم رو عوض می کنم! اینا یعنی اینقدر احمق هستند که عوض اینکه شرایط رو بهتر بکنند بدتر می کنند ؟
فکر می کنند با اینکار مشتری جذب می کنند!
من 128 دارم و سرعت بطور میانگین روی 220 ـه. این سرعت تقریبا فیکسه.
این مال اون موقعست که 2 مگ برنز یک ماهه داشتم: (استیم)
این مال الانه که 128 برنز 1 ماهه دارم:
![]()
Last edited by <^SIleNT^>; 30-07-2012 at 20:02.
آقای پشتیبان محترم صبانت جنابعالی می گین فلان آی پی رو پینگ کنین ! که چی بشه ؟
من قبلا playchess بازی می کردم آنلاین سرعت عالی بود ... الان هیشکی دلش نمی خواد با من بازی کنه ! چرا آخه ؟ اینجوری ایرانو سرافراز می کنین ؟ کانکشنای ایرانو نگاه کنین یکی از یکی داغون تره . من مثلا ای دی اس ال تو پلاس پر سرعت دارم !!
این پینگه الان برا یه سرور , هر سروری هر جای دنیا با این می شه آنلاین بازی کرد ؟
سرعت دانلودم که همه دارن می گن لازم نیس من چیزی بگم
منم گاهی بازی می کنم، کلی اسباب نشاط خاطر فرنگی ها شدیم، اولین تصورشون اینه از بورکینا فاسو کانکت شدیم، اما حدس دومشون ایرانه همیشه =)) البته هنوز با صبانت آشنا نشدن وگرنه ممکنه همون اول بگن از صبا داری!
منم داره سرویسم تموم میشه.الان 128 دارم سرعته شبانه افتضاحه
256 تا 1 مگ هیچ فرقی نداره برای شبانه با این چیزایی که گفتین شما؟
512 بگیر فرق داره سرعت فیکس میشه ...
مشکل اینجاست که من قبلا 128 داشتم با 15 گیگ دانلود تو سه ماه.
الان که تو سایتشون نگا کردم برای 512 نداره اینو.چیزایی هم که داره خیلی محدودیت دانلودش پایینه مثلا سه ماهه 5 گیگ!اگر بخوام 512 بگیرم باید کلی حجم هم بخرم که قیمتش میشه مثل همون 1 مگ!
الان 1 مگ با 15 گیگ دانلود سه ماهه 71 تومن
فعلاً یکم اوضاع نابسامانه، بعضیا 128 دارن اما سرعت شبشون خوبه ... بعضی ها هم 1 مگ دارن سرعت شب خرابه ...
اگر بتونید صبر کنید یا یک ماه همین 128 رو بگیرید تا یکم مشخص بشه چی به چیه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)