نورتون من اپدیت نشده بود الان تو سیستم اوریا رایگان نصب کردم بدون اپدیت پوست ویروس هارو کند
نورتون من اپدیت نشده بود الان تو سیستم اوریا رایگان نصب کردم بدون اپدیت پوست ویروس هارو کند
اقا اینو رو انتی ویروس هاتون امتحان کنید ببینید میشناسه ........ خودشو مستقر میکنه رو هارد و خودشو انتقال میده به فلش ............
رمز: 123
Last edited by depot; 28-08-2012 at 01:34.
نورتون که میشناسه و بعد از زیپ خارج کردن فوری پاکش کرد.تو sandbox هم که اجراش کردم سونار نورتون شناسایی و پاکسازی کرد
![]()
با سلام
کسپر شناسایی نکرد و اجرا هم شد حالت setup رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا الان فقط دو تا انتی ویروس اینو به عنوان ویروس یا تروجان شناختن
Last edited by K1lou; 28-08-2012 at 09:47.
کاش اجراش نمیکردی خود دانی !!! این ویروس اسمش funny هست ورژن قبلی بازی تام وجری بود که انتی ویروس شناخت اما این یکی رو نمیشناسه ! تا الان فقط نورتون شناخته
با سلام
دوست عزیز من توی برنامه سند باکسی اجراش کردم . نوار زردرنگ مربوط به اجرا در این محیط هست . نورتون هم هنوز توی دیتا بیس نداره چون توی ویروس توتال هنوز شناسایی نمی کرد .
کاملا با شما موافقم.چون اون ویروس فانی تام و جری رو با فلش زدن به لپ تاپ خواهرم و پدر منو دراورد تا از بین بره.روش نود ورژن4 بود اصل و یکساله از طریق خود برنامه و سایت ارسال کردم برای نود و بعد از 3تا4 روز اپدیت رو دریافت کرد و ناخت.واقعا عذاب اور بور.
سلام
من فایل funnyاجرا کردم در این مسیرها فایل میسازه فعلا که کسپر نه با دیتابیس و نه با رفتارشناسی این مخرب نمیشناسه
c:\users\appdata\local\temp\is-1lfhm.tmp\spread.exe
c:\users\appdata\local\temp\is-lfjlp.tmp\funny.tmp
c:\windows\temp\svchost.exe
سلام ، MBAM با دیتابیس نشناخت اینو.. ولی ازونجایی که قدرت MBAM درشناسایی مخربهای Zero hour خیلی زیاده..
الان الان در فضای واقعی بدون سندباکس اجراش کردم، MBAM تونست این برنامه رو شناسایی کنه.
اولین فایل رو نورتون پس از ساخته شدن با سونار حذف میکنه فکر کنم کار به ساخت بقیه فایل ها نرسید
اعتبار سنجی هم خاموش بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)