حیف شد
حداقل میزند که ببینیم چقدری ظرفیت زیاد کرده بودند
حیف شد
حداقل میزند که ببینیم چقدری ظرفیت زیاد کرده بودند
امسال تكميل ظرفيت زياد گرفته بودن . نه زياد ها اما نسبت به سال هاي قبل بيشتر بود.
چون واحد هاي علو و تحقياقت فعال شده و اون ها فقط دكترا و ارشد هستند و ارشد گرفته بودند گرايش هاي كامپيوتر رو/
سلام دوستان دو تا سوال داشتم ازتون خاله من رشته مديريت دولتي با 134 واحد فارغ التحصيل شد 12 واحد ديگه هم خوند ولي مشروط شد سال 81 هم اين اتفاق افتاده الان ميتونه از اون روشي كه دوستمون گفت استفاده كنه؟ حداكثر 20 واحد نظري كه زير 12 شده نمره ها برداره تا معدلش بره بالا؟ معدل ترم آخر شده بود 11/75 يعني واسه 25 صدم مشروط شد و الان با 134 واحدي كه پاس كرده ميگن فوق ديپلم شاغل هم هست البته ..... الان چيكار كنه به نظرتون ؟؟؟؟؟؟ سوال دوم اينكه من مديريت دولتي امسال قبول شدم الان 19 واحد هم برداشتم چهار سال پيش من مهندسي كشاورزي بودم همين دانشگاه آزاد دو سه ترم خوندم و انصراف دادم الان درسايي كه اون سال قبول شدم رو نميشه تطبيق زد تا من دوباره نخونم ؟؟؟ ممنون
خب اگر مدرک پیش رو دارید میتونید تو کنکور شرکت کنید اگر دیپلم یا چیز دیگه هستش میتونید که دروس باقی مونده را پاس کنید البته در مدرسه بزرگسالان .....
سلام دوستان من میخواستم بدونم برای اینکه بشه یه ترم 23 واحد برداشت معدل کل باید بالای 17 باشه یا معدل ترم قبل؟؟
معدل ترم قبلش.
اگر ترم آخر باشیم چطور؟ کاردانی ترم آخر؟ درسته که 24 واحد میدن؟
اگر به فرض ترم قبلش معدلش حتی شده باشه 11.5 (یعنی مشروط),ترم بعدش که ترم آخر هست 24 واحد رو میدن دیگه؟ یعنی مشروطی در ترم آخر که تاثیر نداره؟ ممنون
تبصره 2 - در مواردي که دانشجو براي فراغت از تحصيل حداکثر 24 واحد درسي باقيمانده داشته باشد ، حتي اگر در ترم قبل مشروط شده باشد با نظر گروه آموزشي واحد مي تواند تمام واحد هاي درسي باقيماده را ولو اينکه در بين آنها دروس پيشنياز وجود داشته باشد در يک نيمسا ل انتخاب و بگذراند.
بابا لیسانس رو گرفتم از دانشگاه آزاد
الان خدمتم رو تموم کردم میخوام ببینم اصل مدرک رو چه جوری باید بگیرم؟
یعنی کارت پایان خدمت میخواد؟ چون که طول میکشه کارتم بیاد.
بله اصل مدرک رو فقط در صورت داشتن کارت پایان خدمت و ارائه اون به دانشگاه بهتون تحویل می دهند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)