من که فکر می کنم سنجش ایندفه رو بهتر از دفعه قبل دادم البته شاید تو چندتا درس افت داشته باشم !
سطح سوالا چطور بود؟
من که فکر می کنم سنجش ایندفه رو بهتر از دفعه قبل دادم البته شاید تو چندتا درس افت داشته باشم !
سطح سوالا چطور بود؟
منم فکر می کنم این دفعه سخت تر بود. مخصوصا شیمیش!
بعضی سوالا غلط بودن! حال آدم گرفته میشه وقتی یه سوال اشتباه رو می بینه و می فهمه که طراح سوال منظورش چی بوده ولی توی طرح سوال اشتباه کرده و کدوم گزینه منظورش بوده!
متاسفانه برای تجربیا کتاب ریاضی آموزش خوبی پیدا نمیشه برای همین اغلب بچه های تجربی که به فکر درصد بالای ریاضی هستن میرن سراغ کتابای رشته ریاضی فیزیک بخصوص دیفرانسیل رمزینه . من که توصیه میکنم بچه هایی که فرصت دارن (کنکور90 به اونور کنکور میدن) حتما این کتاب رو بگیرن قطعا کمک میکنه
ریاضیات تجربی خیلی سبز چی اون بدرد نمی خوره؟؟
خودشونو که مثل همیشه خفه کردن از تعریف کتاباشون
SANJESH JAME 2
ADABIYAT 60%
ARABI 33.3%
DINI 52%
ZABAN 81.3%
----------
RIAZI 55.75%
FIZIK 73.3%
SHIMI 64.76%
با سلام خدمت دوستان به نظر من آزمون سنجش سوالاش سخت تر از دفعه قبل بود در درس های ریاضی و فیزیک و شیمی و ادبیات سخت تر بود حدود 10 درصد به جز ادبیات که به نظرم خیلی سخت تر بود نظر شما چیه؟
چرا اتفاقا کتاب خوبیه ولی منظورم توی کتابای آموزشی بود . کتاب آموزشی ریاضی خوب برای رشته تجربی چاپ نشده . البته کتاب خیلی سبز تستاش طوریه که حالت آموزشی داره ولی جای یه کتاب آموزشی قوی رو پر نمیکنه
حداقل امیدوارم در طول سال طبق برنامه سنجش نخونده باشید!!!کانون واسه هر سوال غلط 20 هزار تومان میده ولی مشکل اینجاست که سالی به یه بار(حداقل تو رشته ریاضی)غلط پیدا میشه اونم به ما نمیرسهاما سنجش فکر کنم باید واسه کسایی که سوالای درست رو پیدا میکنن جایزه بذاره
سوالای آزمونای جامعه ش هم مثل سوالای کنکورای قبلیه.خب آبی قلمچی و زرد اختصاصی هم اونا رو داره. فقط یه جامعه آماریش بالاست که تو قلمچی شما باید تراز رو ببینید نه رتبه و در ضمن جامعه آماری قلمچی هم زیاده.نمیگم سوالای قلمچی مثه کنکوره ولی مساله اینجاست سوالای سنجش زیادی راحته!کنکور واقعا سخت تره
هدفم قبول شدن تو یه رشته مهندسی نرم افزاره
اول سراسری بعدم آزاد
البته آزاد فقط پرند زدم
نمیدونم
فکر کنم اینقدر خوندن واسه رشته ای که من میخام کم باشه
میتونم در روز بیشتر درس بخونم
منون از راهنماییتون دوست عزیز
شما هم موفق باشید![]()
سلام
کی امروز سنجش داشت ؟ چرا انتگرال نیومده بود3 تا تست!!!
!!!!؟
کسی اینجا نیست که نرم افزار دانشگاه تهران یا شهید بهشتی قبول شده باشه ؟ رتبشو میخوام بدونم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)