از پاناسونیک پلاسما اگه گیرش بیاد 42" vt30 خوبه. فقط قبلش 1سرچ بزنه قیمت بالا بهش ندن. 50st30 هم میتونه بگیره. آخه قیمت بانه خیلی از گناوه بیشتره!!! سونی هم nx710-nx720 رو داره.
از پاناسونیک پلاسما اگه گیرش بیاد 42" vt30 خوبه. فقط قبلش 1سرچ بزنه قیمت بالا بهش ندن. 50st30 هم میتونه بگیره. آخه قیمت بانه خیلی از گناوه بیشتره!!! سونی هم nx710-nx720 رو داره.
Last edited by mzy; 12-12-2011 at 22:41.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UT30 مدل ضعیف تری نسبت به ST30 هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UT30 از پلاسماهای معمولی هست اما ST30 از مدلهای نئوپلاسما .
نئوپلاسما کنتراست بالاتر و نور بیشتری دارند و مصرف برقشون هم کمتره.
الآن 50ST30 با گارانتی 2.300 هست که با کارت هدیه حدود 100 تومن هم از قیمتش کم میشه.
باید بگم متاسفانه کلاه سرتون گذاشتن.
تو یه تاپیک دیگه هم اینو گفتم،اما گفتم اینجا هم بیان کنم شاید به درد بعضی ها بخوره:
رفتم نمایندگی سونی.دومدل LCD cx520 رو با LED ex520 از نزدیک مقایسه کردم که دیدم برایتنس و شفاقیت تصویر تو cx خیلی بیشتر از ex بودش.که به چشمای خودم شک کردمو از فروشنده هم پرسیدم،اونم تصویر cx زو پسندید!
اما یه کوچولو رنگ ex زنده تر بودش اما اصلا به این اختلاف قیمت به نظرم نمی ارزه!
اما درمورد سامسونگ D585 و 5550 باید بگم که جند دقیقه ای که تریلرهای تبلیغاتی رو نگا میکردم،هیچ تفاوتی ندیدم واقعا!
درنتیجه میخوام بگم که الکی گول LED بودن (edge) رو نخورید!
سلام
ما هم مثل بیشتر عوام الناسحالا که میخوایم یه تی وی صفحه تخت بگیریم اول رفتیم سراغ led
مد نظرم هم مدل d6920 ساسونگ هست که با کسر هدیش حدود 1350 در میاد
ولی با کمی تحقیق از دوستان کاربلد فهمیدم که گویا پلاسما هم میتونه گزینه مناسبی برای ما باشه (کاربرد برنامه های معمولی تی وی و بازی)
حالا سوال اینه تو این رنج قیمت و سایز 42 چه مدلی و از کدوم شرکت؟![]()
دوست عزیز تو پلاسما فقط و فقط پاناسونیک (پایونیر که البته قیمت بالاس) و دنبال هیچ برند دیگه ای هم نباش .
توو خوده پانی هم یه مقدار بودجتو تقویت کن و یه 42 ST30 بگیر . با گارانتی 1860 که از همه نظر به سودته ،
کیفیت فوق العاده و هزینه بسیار مناسب .
البته یه کارت جایزه 50-500 تومنی هم داره .
دوستان تا دو تومن چه مدلی رو توصیه میکنید ؟
راستی جایی تو فروم به تفاوت برند های مختلف پرداخته شده؟ (فن آوری های انحصاری امکانات جانبی و ...)
Last edited by peaceful1; 13-12-2011 at 19:29.
سلام
برای مصرف معمولی( ماهواره و فوتبال و فیلم و ....) پلاسماهای LG مدلهای 42pt3500 یا 42pt3510 یا 42pt2500 چطورن ؟
آیا از لحاظ کیفیت تصویر با مدل 42pw3500 تفاوتشون زیاده؟ در کل برای مصرف معمولی مدلهای بالا خوبن؟ با توجه به ا ینکه نمیخوام زیاد هزینه کنم ؟ یا برم تو کار مدل pw3500 یا پاناسونیک؟
ممنون
Last edited by art321; 13-12-2011 at 22:02.
سلام من خودم 50pw350را خریدم راضیم نسبت به پولی که دادم کیفیت به پانا نمی رسه ولی می ارزه درضمن اگر بتونی 50pj350را گیر بیاری خیلی خوب دقیقا ارزانترین تلویزیون 50 درکل ایران هست 1 میلیون ولی 42 خواستی بگیری pw350 بگیر یا pt 3510 اختلافشون هم فقط سه بعدی بودن سوال دیگر داشتید بپرسید
حرفت درسته ولی زیادم گول تصویرو تو مغازه که نور زیاده نخور بعضی ال ای دیا با اینکه برایتنسشون از ال سی دی کمتره کنتراست واقعیشون خیلی بیشتره که باید تو نور کم مثل محیط خونه ببینی تا متوجه بشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)