هنوز نیومده
هنوز نیومده
کاشکی سال دیگه فیفا نکست برای pc هم عرضه بشه تا همه دوستان بتونن قضاوت عادلانه ایی در مورد این دو بازی بکنند.بنظر من pes فوق العادست.من فیفای کنسول رو زیاد بازی کردم ولی این یه چیزه دیگست.....تنها مشکلش اینه که باید اول یه پچ درست و حسابی برای ادیت لیگ انگلیس و اسپانیا نصب کنید.
.................................................. ........
راستی من یه مشکلی که به pes نسخه نهایی میگرفتم این بود که سرعت بازی نسبت به دمو خیلی بالاتره و من از این موضوع ناراحت بودم.اگه شما هم همین احساس رو دارید refresh rate رو 75hz بذارید و در تنظیمات کارت گرافیک vertical sync رو force on کنید و در ستینگ بیرون بازی use frame skipping رو تیک نزنید.اینطوری سرعت بازی طبیعی تر میشه.![]()
Last edited by JUSTIN11; 25-10-2009 at 22:11.
سلام میشه بگید این بازی هم مثل قبلیا وابسته به Konami ID هست یا نه.ممنون میشم.یکی جواب بده
ببخشید توی مستر لیگ میشه بازیکنو با بازیکونه باشگاه دیگه عوض کرد تو 2009 میشد ولی حالا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود
1 مشکل اساسی که سرعت بازی رو میگیره و از جذابیتش کم میکنه
پاس تک ضرب نیمشه داد چرا ؟!
یا میشه و من بلد نیستم ؟!
میشه ولی سخته باید خیلی دقت کنی.مگه فوتساله که میخوای همش تک ضرب پاس بدی؟
با سلام و خسته نباشيد به همگي ميخواستم ببينم چطوري ميشه درجه دروازبان ها رو سوپر استار كرد ؟ ايا صفحه خواستي براي تمام توضيحات بازي راه اندازي شده [ اگه شده ادرس صفحه رو بگيد ] ؟ با تشكر .
گرافیک با بودن چند باگ مثل نورانی بودن بیش از حد سمت راست زمین و تو رفتن دست و پای بازیکنا در هم از نمره 10 , 8 میگیره اما کلا گرافیک خوبه
گیم پلی افتضاح با دو تا بازی از بازی کردن بیزار میشی
راستی این مسئله ریسپانسیو تایم رو نمیشه با پچی چیزی کم کرد؟
Last edited by karnavaleroos; 25-10-2009 at 22:58.
این بزرگترین آرزوی بشریت است که دروازه بانا انقدر باگ نداشته باشند تمام شرف کونامی رو زیر سوال برده
دوستان بازی با سیستم با این مشخصات بالا میاد؟
cpu p4 3ghz 2 mg cache
ram 512 ddr2
vga 7300gt
در ضمن شاید عجیب باشه ولی من با این سیستم pes 2009 رو روی high بازی میکنم بدون افت فریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)