من دیگه برم
بابای
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من دیگه برم
بابای
ای خدا چقدر وطن پرستاگه بخواد به وطنم(the pack) حمله كنه ، چرا كه نه!!!![]()
روح جان الان پاس اوتم ده ساعت بيام شهرت فايده اي نداره نمي تونم دوئل كنم.
ميزارم يه مدت ديگه اسبي الاغي چيزي بخرم اونوقت ميام سراغت.
در هر صورت خوشحال می شیمروح جان الان پاس اوتم ده ساعت بيام شهرت فايده اي نداره نمي تونم دوئل كنم.
ميزارم يه مدت ديگه اسبي الاغي چيزي بخرم اونوقت ميام سراغت.![]()
سلام برای چندمین بار xD
من تو این تاپیک چند تا پست گذاشتم دوستان نسبت به من خیلی لطف داشتن اصلا یه نگاهم ننداختن چه برسه به جواب در نهایت فقط یه سوال دارم اونم اینه که برای کاراکتر سرباز که بخواد از طریق دوئل لول آپ کنه بایذ چه اسکیل هایی رو گرفت . البته یکی دو تا کار خوب هم باز شه D:
قسمت دوئل این صفحه رو بخون ::
__کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن دوستان Damage اسلحه ها چیه ؟؟ ( یک توضیح کامل که آدم بفهمه ! )
Last edited by mohrd; 27-03-2009 at 23:14.
متشکرم ولی اینکه در مورد دوئل و اسکیل های دوئل توضیح داده بود !! سوال من کلا چیز دیگه ای بود . منظورم این هستش که برای سرباز چه اسکیل هایی رو انتخاب کنیم تا دوئل بهتری انجام بدیم و همچنین چند تا کار خوب هم باز شه !!
خب به سرباز 50% تاکتیک موقع دوئل اضافه میشه تا یه حدی تاکتیک رو بگیریم کافیه ؟ یا هر چی بیشتر بگیریم بهتره ؟
البته من تا الان بیشتر Appearance و Shooting و Aim رو گرفتم چند تا هم Tactic که 8 تا هم Neck اضافه میکنه .
همین الان 6 تا دوئل انجام دادم هر 6 تا رو بردم که دوتاشون 2 لول از من بیشتر هم بودن !! به نظرم Appearance زیادی که دارم باعث شد پیروز شم xD .
اگه ممکنه یکم در این زمینه راهنمایی کنید .![]()
![]()
وای چه شاهکاری !!!!همین الان 6 تا دوئل انجام دادم هر 6 تا رو بردم که دوتاشون 2 لول از من بیشتر هم بودن !
عزیز من با worker که دوئل نکردم منظورم با سرباز هم لول خودم یا بالاتر بود میخواستم ببینم اسکیل هایی که گرفتم چقدر تاثیر داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)