تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 675 از 1137 اولاول ... 175575625665671672673674675676677678679685725775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,741 به 6,750 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اگه کنکور نداشته باشی کار درستی کردی پسر ! من خودم کتابای پرسمان گاج رو زیاد نمی پسندم !
    گلوازه کتابهاش خوبه ؟ پس چرا توی این انجمن بچه ها زیاد در موردش صحبت نمیکنند ؟

2. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چون تو اين انجمن بيشتر كتاباي كنكور مد نظره تا كتاباي امتحانات مدرسه

4. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

پس الان گلواژه بهترین هست برای دبیرستانی ها ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پس الان گلواژه بهترین هست برای دبیرستانی ها ؟
    دو تا كتاب خوب براي امتحاناي تشريحي مدرسه هست يكي دوسالانه يكي هم گل واژه ، تو مدرسه ما بچه ها اكثرا از گلواژه استفاده ميكنن ، ولي پارسال تو امتحان نهايي يه سوال داده بودن كه تو هيچ كتابي پيدا نميشد ولي نمونش تو دوسالانه بود!
    به نظرم نحوه استفاده از كتاب مهمه نه خود كتاب ايشالله هميشه موفق باشي

7. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بدونم واسه نهایی بهترین کتابا کدومان؟
    من پیک گلواژه و فرزانگان تهرانو دارم فقط سوالایه چند سال نهاییه
    کسی میتونه راهنمایی کنه واسه نهایی اصلا باید چه جوری خوند؟
    راستی یه راهنمای گام به گام جامع می خوام که جواب همه سوالات کتاب درسی رو داشته باشه و کامل بررسی کرده باشه برا نهایی. از چه انتشاراتی بگیرم؟
    اینم بگم که تا حالا واسه نهایی هیچ کاری نکردم جبران این چند وقتو میخوام عید بکنم.

در آغاز فعالیت Studious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

1

خوشخوان ظاهرا تستای فیزیکش تالیفی هست و تست تالیفی = غیر استاندارد = وقت تلفی ! حتی اگر هم استاندارد باشن، لازم نیست وقت روش بذاری ! مثلا نوبل هم تست های تالیفی زیادی داره !

دوستان شما راست می فرمایند ! شیمی پیش خیلی سبز از مبتکران حجیم بهتره ! اصلا از نظر زمانی هم نمی صرفه که شما این همه وفت روی این شیمی پیش 1 بذارید !

مطمئن باش بهترین قرابت معنایی از ازل تا ابد = هامون سبطی ! فقط باید وقت بذاری روش !
    الگو من خودم آرایه هاشو دارم که به نظرم خوبه ولی قرابتش (+ بقیه انتشارات) به اندازه 5% انتشارات دریافت ارزش نداره ! کلا مبحث آرایه خیلی آسونه و زدن سه سوالش کار چندان دشواری نیست.

راستی تا جایی که من یادمه آرایه های کلک معلم، پاسخ تشریحی داشت ولی من نپسندیدم چون حجم تستاش کم بود!

خوب تست استاندارد به تعریف شما یعنی تکراری تو کنکورای آینده هم نمیان سوالای تکراری بیارن پس بهتره ایده نو تو تست باشه ضمنا اگه شما یه وزنه 200 کیلویی بزنی لزوما می تونی 100 کیلوییشم بزنی پس تستاش وقت تلفی نیست البته واسه کسی که میخواد فیزیک بالای 80 85 بزنه !!! بازم نظرت رو الگو و رمزینه و .... !؟؟؟
    شیمی خیلی سبزو گرفتم خیلی خوبه !!!!
    قرابت معنایی سبطی رو دیدم واسه کسی خوبه که اصلا یا ایرانی نیست یا خارج از ایران بزرگ شده !!!!
    دیگه ما یه عمری شعرای مختلف خوندیم یعنی نمی تونیم یه شعرو مثه یه متن روون بخونیم ؟؟؟؟=وقت تلفی !
    قرابت باید تست زیاد بزنی تا سر حال بیای واسه همین الگو 600 تایی تست داره که خوب و کافیه !!!
    در هر صورت دمت جیزززززززززز!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

برای امتحانات نهایی اول باید جزووه معلم رو خوب خوند تا تو موضوع قرار بگیری. تمرین های کتاب رو هم باید با دقت حل کنی . بعد ،از کتابهای گل واژه استفاده کن . به نظر من هیچ انتشاراتی مثل گل واژه برای تشریحی کار نکرده و بهترین انتشارات برای امتحان های هماهنگ و نهایی ،همین گل واژه است.و در نهایت هم سوالهای نهایی سال های قبل هم میتونن قطعا کمک شایانی به شما کنن که البته در کتابهای گل واژه موجود هست.مثلا برای همین امتحان دو روز پیش معارف اسلامی 1 من گل واژه رو خوندم و قشنگ قالب و سبک و سطح سوالات دستم اومد.. البته کتابهای گل واژه در امتحانات نهایی سوم بیشتر به دادم رسید.خیلی خوبه که بدونه قالب و سبک سوالات به چه صورته.ولی یادتون نره که برای تسلط کتاب گل واژه کافی نیست و برای کنکور واقعا باید پخته شد و کنکوری خواند.

11. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای امتحانات نهایی اول باید جزووه معلم رو خوب خوند تا تو موضوع قرار بگیری. تمرین های کتاب رو هم باید با دقت حل کنی . بعد ،از کتابهای گل واژه استفاده کن . به نظر من هیچ انتشاراتی مثل گل واژه برای تشریحی کار نکرده و بهترین انتشارات برای امتحان های هماهنگ و نهایی ،همین گل واژه است.و در نهایت هم سوالهای نهایی سال های قبل هم میتونن قطعا کمک شایانی به شما کنن که البته در کتابهای گل واژه موجود هست.مثلا برای همین امتحان دو روز پیش معارف اسلامی 1 من گل واژه رو خوندم و قشنگ قالب و سبک و سطح سوالات دستم اومد.. البته کتابهای گل واژه در امتحانات نهایی سوم بیشتر به دادم رسید.خیلی خوبه که بدونه قالب و سبک سوالات به چه صورته.ولی یادتون نره که برای تسلط کتاب گل واژه کافی نیست و برای کنکور واقعا باید پخته شد و کنکوری خواند.
    این کتابای گل واژه چه جوریه من یه جامع دارم سوالایه چند سال نهایی همه درساست این که شما میگی واسه هر درس جداست درسنامه داره پاسخ تشریحی چی داره؟ میشه اسم کتاب+نام مولفو بگی!
    راستی تو چه کتابی میشه حل تک تک سوالایه کتاب درسی رو پیدا کرد؟ گام به گام خوبه؟اگه آره چه انتشاراتی؟
    Last edited by sarinagasemi; 30-12-2010 at 20:07.

13. این کاربر از sarinagasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

اون که جامع داره کتاب واقعا خوبیه و با سبک پاسخ دهی و قالب سوالات اشنا میشی چون یکی از حسن های امتحانات نهایی تکراری بودن قالب و ظاهر سوالاته. خیلی هم باید با دقت جوابهای تشریحی راهنمای تصحیح امتحان نهایی رو خوند. چون جزء جزء نمره حساب می کنن. مثلا همین امسال امتحان جبر و احتمال سوم ،من اینقدر سوالات و راهنمای تصحیح امتحانات نهایی رو خوندم ،جبر و احتمال رو 20 گرفتم.ولی دوستام با اینکه جواب نهایی خیلی از سوالات رو به دست اوردند ولی چون بلد نبودند چجوری باید توضیح بدهند به سبک امتحان نهایی ،چند نمره کمتر من گرفتند.

ببین گل واژه هم یک کتاب جامع داره که فکر کنم عنوانش هست گام اخر. این همه ی امتحانات نهایی درسارو داره.اما اگر در درس خاصی میخواهی باز هم کتاب داره مثلا من دارم برای امتحان یکشنبه (امتحان هماهنگ دیفرانسیل1)کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 گل واژه رو میخونم. مولفش هم" اکرم قابل رحمت" هست.در این کتاب اومده هم خلاصه ی درس و روش های مفید و قابل استفاده برای امتحان تشریحی و تستی رو بیان کرده.این کار رو برای هر مبحث انجام میده و بعد از اموزش میاد سوالات هماهنگ و نهایی و برخی مدارس معتبر (و بسیار به ندرت سوالات استعداد های درخشان ) رو ارائه میده با جواب کاملا تشریحی (اگه جواباش تشریحی نبود که اصلا به درد نمیخورد.).اخر هر فصل هم تستهایی از کنکور های سال گذشته ی اون فصل رو میاره و جوابای اون هم تشریحیه. البته کتابهای گل واژه بیشترین استفاده شان همون امتحانات تشریحی هست وگرنه برای تست باید از کتاب های واقعا کنکوری استفاده کرد.

برای تمرین های کتاب هم فکر کنم کتاب منتشران کتاب خوبی باشه.(البته بعضی معلمان از روش های به کاربرده شده در این کتاب برای حل مسائل کتاب درسی انتقاد می کنن.)

15. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ساده است. چون الان بچه های فعال همه کنکوری هستن و دیگه آب از سرشون گذشته و امتحانات نهایی رو دادن و کنکور هم واسشون حذف نمیشه ! ما فقط تستی کار می کنیم

17. این کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •