تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 675 از 923 اولاول ... 175575625665671672673674675676677678679685725775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,741 به 6,750 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام روز به خیر
    من مادرم دیپلمه حدود 30 سال پیش هستند (آشنایی با حروف انگلیسی و کلمات اولیه ساده)
    اما تصمیم گرفتند تو زمان فراغتشون مطالعه زبان انگلیسی رو به صورت خود آموز شروع بکنند
    و در حد معمول بتونند اطلاعات زبانشون رو بالا ببرند

من خودم از این کار به شدت استقبال کردم و دوست دارم به بهترین نحو ممکن کمکشون کنم
    اما واقعیتش نمیدونم چه منبع زبانی رو براشون تهیه کنم که هم جذاب باشه هم اینکه ساده باشه

دنبال یه منبعی میگردم که خودشون در نبود من هم بتون قواعد ، لغت و مسایل مربوطه دیگه رو در حد معمول ولی با یه روش ساده و جذاب یاد بگیرند
    دوستان اگه راهنمایی ام بکنند ممنون میشم

در ضمن من خاک پای مادرمم هستم... اینجا جاش نیست اما خواستم بگم همه جوره میخوام هواشو داشته باشیم
    ممنون

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام روز به خیر
    من مادرم دیپلمه حدود 30 سال پیش هستند (آشنایی با حروف انگلیسی و کلمات اولیه ساده)
    اما تصمیم گرفتند تو زمان فراغتشون مطالعه زبان انگلیسی رو به صورت خود آموز شروع بکنند
    و در حد معمول بتونند اطلاعات زبانشون رو بالا ببرند

من خودم از این کار به شدت استقبال کردم و دوست دارم به بهترین نحو ممکن کمکشون کنم
    اما واقعیتش نمیدونم چه منبع زبانی رو براشون تهیه کنم که هم جذاب باشه هم اینکه ساده باشه

دنبال یه منبعی میگردم که خودشون در نبود من هم بتون قواعد ، لغت و مسایل مربوطه دیگه رو در حد معمول ولی با یه روش ساده و جذاب یاد بگیرند
    دوستان اگه راهنمایی ام بکنند ممنون میشم

در ضمن من خاک پای مادرمم هستم... اینجا جاش نیست اما خواستم بگم همه جوره میخوام هواشو داشته باشیم
    ممنون

میتونید از بسته های خود اموز XLC استفاده کنید - خودشون برنامه کاری بهشون میدن و به صورت تلفنی هم پیگیر پیشرفتشون هستن - من خودم چندسال پیش حدودا هفت یا هشت سال پیش از این بسته ها استفاده کردم - روش کار بسیار مفید و کاربردی هست-

اطلاعات بیشتر رو میتونید اینجا پیدا کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

سلام
    در جملات زیر، آخرین جمله بعد از کاما داره کدوم قسمت از جملات قبل را توصیف میکنه؟

The cost associated with this additional circuitry may be a concern in some applications. Furthermore, it is very sensitive to mutual coupling since the current in the active phase induces voltage in the unenergized phases, which strongly distorts the probing pulses.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در جملات زیر، آخرین جمله بعد از کاما داره کدوم قسمت از جملات قبل را توصیف میکنه؟

The cost associated with this additional circuitry may be a concern in some applications. Furthermore, it is very sensitive to mutual coupling since the current in the active phase induces voltage in the unenergized phases, which strongly distorts the probing pulses.

اگه منظورتون از بعد ازwhich هست - به نظر من که کاملا واضح هست که داره جمله قبل از خودش رو توضیح میده وبه اون voltage بر میگرده- اون جمله اولیه که نقطه هم گذاشته و تموم شده

6. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونید از بسته های خود اموز XLC استفاده کنید - خودشون برنامه کاری بهشون میدن و به صورت تلفنی هم پیگیر پیشرفتشون هستن - من خودم چندسال پیش حدودا هفت یا هشت سال پیش از این بسته ها استفاده کردم - روش کار بسیار مفید و کاربردی هست-

اطلاعات بیشتر رو میتونید اینجا پیدا کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون سجاد عزیز

راه خوبی بود اگه اجازه بدی یه کم بیشتر هم میخوام بررسی کنم

دوستان دیگه راه دیگه ای مثل کتاب خاصی با سی دی آموزشی خاصی میتونند بهم معرفی کنند

داره خودمونی میشه usertyu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    من تقریبا 2 سال دیگه لیسانسم تموم میشه . تازه رفتم تو فکر اپلای .. زبانم زیاد خوب نیست ولی داغون هم نیست ... تا به حال هیچ کلاسی هم نرفتم . وقت کلاس رفتن هم ندارم .
    الان که می بینم ، تو راه دانشگاه وقت زیادیم داره به هدر میره . . حالا تو این وقت های پرت میخوام زبان یاد بگیرم.
    سوالی که داشتم اینه که تو این وقت ها بهترین کار چیه ؟
    مثلا شنیدم واسه آزمون تافل یه فلش کارتهایی هست .. دقیقا اسم این فلشکارت ها چیه ؟ خوبن یا بد ؟
    و این که اگه میشه چند تا منبع مفید صوتی معرفی کنید که تو mp3player گوش کنم ..
    پیشاپیش ممنون .!

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.
    می خواستم بدونم که Just در این جمله چه کاربردی داره؟
    I can just fit you in. that table there
    توی دیکشنری این رو دیدم:
    12) Adverb
    Just is also used in polite requests and interruptions, and to make opinions sound less forceful and mor polite.
    Can I just use your lighter please?... I just think that we should bring this matter to everyone's attention.
    یعنی یکی از کاربردهای Just مودبانه کردن جمله است؟ می شه بیشتر توضیح بدید. اصلا" Just در I can just fit you in. that table there همین کاربرد رو داره؟
    ممنون.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام
    برای کنکور ارشد استارت زدم.
    سطح زبانم در حدی هست که تو دانشگاه 10 گرفتم پس متوسط یا زیر متوسطه
    فعلا در حال یادگیری لغات ضروری تافل هستم و طبق برنامه 2 ماه دیگه تمام میشه.
    برای مهارت ریدینگ که مثل اینکه تو کنکور ریدینگ و درک مطلب اهمیت زیادی داره چه کتابی پیشنهاد میکنید؟ develop-expanding یا موزائیک. برادرم این روزا active میخونه که میگه کتاب خوبی هست.
    در ضمن گرامر هم لازم هست؟ گرامر تا اواسط دبیرستان فکر کنم خوب باشه بعد از اون نه
    در این مورد راهنمایی کنید.
    ممنون

داره خودمونی میشه sahand_loietive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان می خوام توی حدود 6 ماه IELTS با نمره حداقل 6 بگیرم
    معلومات در حد کنکور سراسری و پیش دانشگاهی
    آیا امکانش هست؟کدوم اموزشگاه رو پیشنهاد می کنید یا کدوم سلسله کتاب بهتر هست تا از روی کتاب اموزشگاه مناسب رو پیدا کنم؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام
    دوستان می خوام توی حدود 6 ماه IELTS با نمره حداقل 6 بگیرم
    معلومات در حد کنکور سراسری و پیش دانشگاهی
    آیا امکانش هست؟کدوم اموزشگاه رو پیشنهاد می کنید یا کدوم سلسله کتاب بهتر هست تا از روی کتاب اموزشگاه مناسب رو پیدا کنم؟
    تو 6ماه امکان نداره همچین چیزی اتفاق بیفته مخصوصا با معلومات شما ...نمره 6 IELTS معلومات خیلی بیشتری میخواد که تو 6ماه نمیشه کاریش کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •