یک ساعت پیش دانشگاه بهم اس داد که امتحانات طبق برنامه قبل از روز شنبه شروع میشه و تعطیل نیست
یک ساعت پیش دانشگاه بهم اس داد که امتحانات طبق برنامه قبل از روز شنبه شروع میشه و تعطیل نیست
آره برگزار میشه . فقط زدن فوتبال ها رو لغو کردن .![]()
"مــن کسـی نـیـســـتـم بـا ایــن امـتـحــانــا دردم بــگـیـره ولــی ایــن نـمــره هـا رو کــی مـیــخــواد گــ ــردن بـــگــیـــره "![]()
دوستان تو پیام نور فرضا اگه یه درس رو بیوفتیم بعد ترم بعدی باز بیوفتیم ولی ترم بعد تر اون درس رو قبول شیم . نمره ی این درس تو معدل کل چطور حساب میشه ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نمره درس مذکور در هر ترم محاسبه میشه و در نتیجه در معدل کل ت تاثیر میذاره .
فکر نمیکنم اینطور باشه ! اگه اینطور باشه که خیلی بده !!
شاید اطلاعات من اشتباه باشه . مطمئن نیستم ، اگه درس رو این ترم بیفتی و ترم بعد پاس کنی تاثیر نداره اما 2ترم بعد پاس کنی رو دقیق نمیدونم
پیام نور واحدهای پاس شده دانشگاه آزاد را معادلسازی میکنه؟ با چه شرایطی؟ کسی که قبلا دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد بوده اما با کاردانی فارغ التحصیل شده، اگه تو کارشناسی فراگیر پیام نور همون رشته قبول بشه میتونه واحدهایی که پاس کرده رو معادلسازی کنه؟
الان داشتم راهنمای نرم افزار آزمون پیام نور رو نگاه میکردم به نظرم سیستم جالبی میاد فقط به نظرم تو این سیستم دانشجوهایی که با کامپیوتر آشنایی ندارن با مشکل مواجه میشن مخصوصا تو کار با ماوس یا همون موشوارهدقیق یادمه اوایل کار با کامپیوتر نمیتونستم ماوس رو روی هدف ببرم
اینجوری که از راهنما بر میاد دانشجوها باید روی گزینه صحیح کلیک کنن
حیف من این ترم دروس عمومی ندارم وگرنه با کامپیوترشون یه کاری میکردم که بعده من دیگه بالا نیاد موند برای ترم بعدلااقل میشه ماوس رو به عنوان غنیمت جنگی آورد
![]()
یعنی از همین ترم این سیستم اجرا میشه ؟![]()
رشته اتون حسابداریه ؟ یا مدیریت ؟ یا اقتصاد آیا ؟اِ ممد رضا . چرا ناامیدی ..... خداشاهده من سر امتحان اصول حسابداری 2 ، که کاملا امتحانش تستی بود ( 40تا سوال تستی ) ، 16 تا پشت هم زدم الف ( بلد نبودم همینجوری الف زدم) اگه گفتی چندتا الف بود ؟
فقط 4تا
...... البته این ربطی به اینجا نداشتا همینجوری گفتم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)