تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 675 از 905 اولاول ... 175575625665671672673674675676677678679685725775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,741 به 6,750 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    عزیزان واشر درب سوپاپ وقتی روغن ریزی ازش داره. اگر عوض نکنیم و بیخیال بشیم . طوری هست؟
    مشکل آنچنانی بوجود نمیاره، اما باعث میشه که مرتب روغن نشت بکنه و موتور کثیف باشه. کثیف بودن بیش از حد هم باعث جذب خاک و غبار شده و در نهایت یک لایه عایق روی موتور بوجود میاد که اجازه تبادل حرارت نمیده و باعث گرمتر شدن موتور میشه و بخاطر همین باید مدام در حال تمیز کردن موتور باشید، پس اگر واشر تعویض بشه بهتره.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود کسی اطلاع داره که ترموستات پراید چند درجه هست؟؟؟ یعنی همان ترموستاتی که کارخانه میزاره روش ماشین.چند درجه است؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود کسی اطلاع داره که ترموستات پراید چند درجه هست؟؟؟ یعنی همان ترموستاتی که کارخانه میزاره روش ماشین.چند درجه است؟
    تا جایی که خاطرم هست، 85 درجه و فشنگی فن هم 91 درجه بود ( در مدلهای کاربراتوری)
    وقتی آب گرم میشه و به 85 درجه میرسه ترموستات باز شده و آب در رادیاتور جریان پیدا میکنه و اگر گرمتر شد و به 91 درجه رسید فن رادیاتور هم روشن میشه تا به خنک کردن رادیاتور کمک بکنه.
    البته ترموستات درجه پایینتر برای نواحی گرمسیر کشور مناسبتره بخصوص که در این مناطق خیلی بیشتر از جاهای دیگه از کولر استفاده میشه و حتی گاهی از ترموستات استفاده نمیکنند.
    تصور کنم در مدلهای انژکتوری هم ترموستات 85 باشه اما در مورد فشنگی فن با توجه به تغییرات داده شده دمای متفاوتی داشته باشه ( نمونه های کله مشکلی یا سبز برای فشنگی فن انژکتوری جدید)

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ماشین من انژکتوری-ساژم-تک گانه چه تو زمستون و چه در تابستان بعد از 5 ساعت بیشتر توقف دیر روشن میشه تازگی ها متوجه شدم که اگه باک بنزین پر باشه با یه استارت 3 ثانیه ای روشن می شه ولی اگه بنزین به 25% برسه با 7 تا استارت به بالاروشن می شه به نظرتون علتش چی میتونه باشه.
    البته: پمپ بنزینم سالم بود ولی دوباره عوضش کردم، تقریبا تمام سنسورهای اصلی عوض شده-ECU دیگه ای روش انداختم و اصلاح استارت سرد زدیم ولی فرقی نکرد.شیر کنیسر برقی و شمع ها رو عوض کردم فرقی نکرد.ولی وقتی 1 سی سی بنزین به محفظه منیفولد بالای متور میزنم با تک استارت روشن می شه؟ واقع کسی میدونه مشکل از کجاست

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

ماشین من انژکتوری-ساژم-تک گانه چه تو زمستون و چه در تابستان بعد از 5 ساعت بیشتر توقف دیر روشن میشه تازگی ها متوجه شدم که اگه باک بنزین پر باشه با یه استارت 3 ثانیه ای روشن می شه ولی اگه بنزین به 25% برسه با 7 تا استارت به بالاروشن می شه به نظرتون علتش چی میتونه باشه.
    البته: پمپ بنزینم سالم بود ولی دوباره عوضش کردم، تقریبا تمام سنسورهای اصلی عوض شده-ECU دیگه ای روش انداختم و اصلاح استارت سرد زدیم ولی فرقی نکرد.شیر کنیسر برقی و شمع ها رو عوض کردم فرقی نکرد.ولی وقتی 1 سی سی بنزین به محفظه منیفولد بالای متور میزنم با تک استارت روشن می شه؟ واقع کسی میدونه مشکل از کجاست
    اول صبح چطور روشن میشه؟

وقتی بعد از پنچ ساعت با هفت استارت روشن میشه اولش دود سیاه نمی کنه؟

فشنگی دمای اب رو هم عوض کردی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    مشکل گیج زدن امپر بنزین ما، مربوط به سوکت کیلومتر شمار روی گیربکس بود. یادمون رفته بود وصل کنیم . کیلومتر از کار افتاده بود و امپر بنزین هم همزمان کم و زیاد میشد برای خودش
    ممنون از راهنمایی دوستان

9. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان چند ماه پیش دیاگ زدم و ارور میل سوپاپ میداد که پاک کردیم
    امروز هم دیاگ زدم و همین ارور رو میده. مشکلی در شتاب و نفس ماشین ندارم و چراغ چک هم روشن نمیشه.
    توضیه دوستان چیه؟ 111 مدل 91 با 68 تا کارکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان سوالم شاید خنده دار باشه

405 slx (داشبورد جدید 2ایربگ) ساعتشو چجوری تنظیم کنم هر کاری کردم نشد که نشد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان چند ماه پیش دیاگ زدم و ارور میل سوپاپ میداد که پاک کردیم
    امروز هم دیاگ زدم و همین ارور رو میده. مشکلی در شتاب و نفس ماشین ندارم و چراغ چک هم روشن نمیشه.
    توضیه دوستان چیه؟ 111 مدل 91 با 68 تا کارکرد
    دوستان در دیاگ فقط میزنه "میل سوپاپ" و دوستان میگن از سنسور میل سوپاپ هست که باید عوض ش کنی.
    چراغ چک روشن نمیشه.
    دور موتور 4000 نمیرم من. اما تا 3200-3300 رفتم مشکل نداشت.
    من میگم از کجا معلوم خود سنسور میل سوپاپ مشکل داره و مربوط به قطعات مربوط به این سنسور نیست که باعث میشه سنسور خطا ثبت کنه؟
    از کجا معلوم مشکل از میل سوپاپ یا خود سر سیلندر نباشه؟
    Last edited by Life24; 21-07-2015 at 16:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان در دیاگ فقط میزنه "میل سوپاپ" و دوستان میگن از سنسور میل سوپاپ هست که باید عوض ش کنی.
    چراغ چک روشن نمیشه.
    دور موتور 4000 نمیرم من. اما تا 3200-3300 رفتم مشکل نداشت.
    من میگم از کجا معلوم خود سنسور میل سوپاپ مشکل داره و مربوط به قطعات مربوط به این سنسور نیست که باعث میشه سنسور خطا ثبت کنه؟
    از کجا معلوم مشکل از میل سوپاپ یا خود سر سیلندر نباشه؟
    فکر نمیکنم مشکل از میل سوپاپ یا سرسیلندر باشه چون ماشین شما هنوز چندان مسافتی طی نکرده که این قطعات فرسوده باشن
    به نظرم مشکل باید توی سنسور میل سوپاپ باشه( اگر اون کسی که دیاک زده واقعا ماهر باشه)

14. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •