مقصود من اين نيست كه اول پاراگراف تورفتگي ايجاد شود يا نشود
بلكه مشكل من اين است كه در وسط پاراگراف هم اگر باشيم در اول صفحه بعدي تورفتگي خودبخود ايجاد مي شود!!!!!!!!!!!
مقصود من اين نيست كه اول پاراگراف تورفتگي ايجاد شود يا نشود
بلكه مشكل من اين است كه در وسط پاراگراف هم اگر باشيم در اول صفحه بعدي تورفتگي خودبخود ايجاد مي شود!!!!!!!!!!!
سلام به همه دوستان ، من آفیس 2012 رو روی OS 732bit نصب کردم ولی فقط موقع باز کردن ورد ارور BEX میده و اونو میبنده خواهشن اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه
سلام.مشکلی که جدیدا من با تمام آفیس هایی(بهتره بگم word) که رو تموم سیستم های خودم چه لپتاپ چه PC پیدا کردم اینه که چند دقیقه که باهاش کار میکنم ارور میده و بسته میشه.نمیدونم مشکل از چیه.خیلی وقته این آفیس رو دارم و ازش جاهای مختلف استفاده کردم.قبلا خوب بود.جدیدا که نصب میکنم و مثل قبل کرکش میکنم اینجوری میشه.
احتمال داره که از کرکش باشه و احتیاج به کرک جدید تر داشته باشه؟؟
آفیس من ورژن Microsoft Office Professional Plus
1000.Ver : 14.0.4760
Last edited by alisoofi; 02-10-2011 at 17:17.
سلام.
چه اروری میده ؟ لطفا کمی جزئیات ارائه کنید.
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم که دقیقا خود به خود اتفاق افتاد .
زمان تایپ کردن به جای فاصله نقطه میزاره . موقع درست کردن جدول یه سری علائم خاص میاد تو جدول ها .
زمانی که می خوام بین دو پاراگراف یه خط فاصله بندازم یه علامت خاصی اول خط خالی میاد
و اینکه توی پرینت همشون محو می شه و همه چیز درسته اما درمحیط ادیت اینجوریه .
اسکرین شات کاملا گویاست !
![]()
سلام
مسیر زیررو برید
درقسمت Displayتیک تمام گزینه های always show these formatting marks on the screen رو بردارید
سلام.از همین ارور های متداول ویندوز که ترجمش میشه برنامه با مشکل مواجه هست و باید بسته شود و گزینه close program now یا یه چیزی شبیه این داره.ببخشید که خیلی ناقصه
سلام دوستان من میخوام تو ورد 2007 علامت مربع که داخلش تیک بزنند مثل بلی و خیر
تو ورد 2003 قسمت forms هستش ولی تو 2007 پیداش نمی کنم ممنون میشم کمک کنید
Last edited by ebibarati; 04-10-2011 at 12:49.
از قسمت Symbol در فونت های Wingdings مربع تیک دار هست !
سلام به همگی
میخواستم بدونم چطور میتونم در آفیس 2010 شماره گذاری صفحه رو از صفحه ی دلخواه شروع کنم
مثلا من الان یک متنی آماده کردم و میخوام شماره 6 صفحه ی اول رو با حروف یونانی درج کنم و بقیه رو بطور عادی شماره گذاری کنم.
با تشکر
اگه دوست داشتید و مقدور بود واستون به میل من بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)