128 نامحدود سرعت میانگینش فیلا 30 هستش
ینی تو 24 ساعت میشه 2.5 گیگ دانلود کرد
به عبارت دیگه
تو 5 ساعت رایگان سرویس حجمی اندیشه، باس سرعت متوسط 144 باشه تا برابری کنه!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128 نامحدود سرعت میانگینش فیلا 30 هستش
ینی تو 24 ساعت میشه 2.5 گیگ دانلود کرد
به عبارت دیگه
تو 5 ساعت رایگان سرویس حجمی اندیشه، باس سرعت متوسط 144 باشه تا برابری کنه!!
سرعت شبانه پارس آدم رو ياد 5-6 سال پيش مي اندازه كه با دايل آپ بالا ميومديم..!
ADSL نيست ايني كه ما داريم.. ADSL شخصيت داره..!
اقا چشت روشن پس بالاخره اوضاع پینگت ردیف شد امیدوارم حالا که پینگت خوب شده سرعتت هم ردیف باشه یه امار سرعتی بده ببینیم مرکز 4 اوضاش چطوره؟
آقا خوشحالمون کردی...از این به بعد لحظه به لحظه آمار بده ببینیم مرکز 4 اوضاش چجوریه!!!!اینم پینک من عجیبا غریبا ساعت 12 و اندیشه و خط 4 :یحتمل دست کارمندای اندیشه اشتباهی بجای منطقه 7 خورده منطقه 4 ،خط4 جون گرفته،شاید هم امداد غیبیه![]()
امروز خیلی حالم گرفته بود که اگه شاتل هم گند بخوره به سرویسش بعد باید چی کار کنیم ؟!!!!که با این خبرت امیدوار شدیم
![]()
حالا به نظرتون من کجا برم!؟
شاتل اندیشه پارس؟
5 6 روز دیگه شاتلم تموم میشه احتمالا جمع می کنم
دوستان پینگ بعد از نصف شب
128 مرکز 7 شاتل
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
دوستان ISP های دیگه احتمالا دیگه به زمان استراحت نزدیک شدن (با افت سرعتها)
دوستان اوضاع چطوره ؟؟؟؟ اندیشه ، پارس ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
alves عزیز
میتونین یه تست پینگ و سرعت بزارین دوستان ببینن می خوام بدونم اوضاع اونجا چطوریه ؟؟؟؟
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
دوستان اندیشه و پارس میشه لطفا تست پینگ و سرعتاتون رو بزارین رو سایت تا همه دوستان ببینن
دوستان اندیشه ای و اندیشمند یه سوال فنی
اگه من امروز یه سرویس 256 بگیرم 15500 بعدش 5روز دیگه بخوام برم تغییرش بدم به 512 با قیمت 35000 آیا اجازه میدن؟
اگه اجازه میدن قیمتشو چجوری باید بپردازم از قبلی کم میکنن یا همون 35 تومن جدیدرو باید بدم ؟
من که گفتم دستشون اشتباهی خورده بود همین یک ساعت اینطوری بود الان خراب شد(یک ساعت تونستم bf2 بزم )
اینم پینک الان :(بسی عجیب ! شبای قبل پینک شبانه زیر 800 نبود ولی همونطور که میبینید تایم اوت خوراک اندیشست)
البته اینم بگم پینک بالای 300 واسه من افقط ارزش معنوی داره و بدرد نمیخوره ولی جای امیدواریه
سرعت رو هم 10 دققیه دیگه میزارم
اندیشه خط 4![]()
یعنی هیچکی نیست بهم یه ISP پیشنهاد بده؟!
اینم سرعت دانلود تو این ساعت دوستان
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
اگه بخواین Upstream و . . . . .. رو هم میزارم ببینین
من چون windows 7 دارم همینطوری 192.168.0.1 رو بزنم نمیره تو مودم باید حتما IP دستی بدم بنابراین باید DC بشم
دوستان راه دیگه ای هست که بتونم وارد مودمم بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)