سلام
چرا World 10 غیب شده
دوباره برگشت
معلوم نیست این سروره چش میشه هی قاطی میکنه
ازش بک اپ گرفتندوباره برگشت
معلوم نیست این سروره چش میشه هی قاطی میکنه
من ترایبم الان خیلی ضعیفه به محض اینکه برام تو فایت 2 دهکده ی سوم رو میگیرم
اریو جان شما نمیتونی کاری بکنی منو به این فایت 2 دعوت کنن ؟؟
من در مورد نوبل من سازی هنوزی به طور کامل اطلاعات ندارم! من قبلا دو تا نوبل من ساختم و دوتا روستا گرفتم!
الان 3 تا روستا دارم با دوتا آکادمی لول 1 و می خوام نوبل من سوم رو بسازم! در قسمت Stored resources: کامل کردم
اما نمی شه نوبل من ساخت
چریان چیه و مشکل کجاست؟
گیم هکر شرایطشون رو بخون.ببین اگر داری میل بزن براشون تا بهشون ملحق بشی.
شما یا باید اکادمی سوم رو هم بسازی یا یکی رو اپگرید کنی
گیم هکر اول ازون ترایب بیا بیرون.اونا دشمن ما هستن و نوبل کردن اعضاشون جزو واجبات هستش.اول ازونا بیا بیرون بعدش میل بزن برای روسای فایت2.راستی کدوم یکی از بچه های جدید العضو بودش که توی k84 افتاده بود؟بگید کیه تا اونم بفرستیم توی اون ترایب.
خب هدف بعدی ترایب fussed احتمالا ما هستیم.از همین حالا همه دارن خودشونو برای جنگ با اونا آماده میکنن.دهکده هامون 2حالت بیشتر نباید داشته باشه.یا کاملا تهاجمی که باید دارای این یونیتا با لول 3 باشیم:
2300 ال سی, 8500 آکس من, 230 رم
یا باید یه دهکده کاملا تدافعی با این یونیت ها:
8000 نیزه دار, 8000 شمشیرزن, 1000اسکات.اینم اصل میل که فکر نکنید خالی بندیه:
I'm sorry to make this message sound so ominous, but this one is important, and its contents very much need to be heeded if everyone in our tribe doesn't want to end up like the former TBC tribe. First things first, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has us as their next target. We are going to need to scramble like crazy if we are going to survive, because they will be unlike any tribe we have faced before.
What's the best thing you can do? This is what you can do. Build the following according to your offensive and defensive vils.
Offensive village:
(All offensive units at level 3)
8500 axe
2300 lc
230 rams
Defensive village:
(All units defensive units at level 3)
8000 spear
8000 sword
1000 scouts
If we dont' heed this now, we will definitely pay later. And one more thing...communication and lending each other support is going to be critical. This advice comes from guys that have played the game a long time, so take heed.
با موفقیت انجام شد !
عجب روستاییه .
طرف عضو ترایب خودمون بود .به خاطر اینکه توی فروم ها شرکت نمیکرد اجازه حمله بهش رو دادن.
من هم زود گفتم هر دو تا روستاش رو میخوام.
منابع لول 30.آکادمی لول 3 .barrecks لول 25 .
روستای کاملیه.فقط باید دیوارهاش رو دوباره بسازم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)