تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 675 از 949 اولاول ... 175575625665671672673674675676677678679685725775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,741 به 6,750 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

ناظر انجمن دانلود و آپلود Unexampled Orion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Suomi

پيش فرض

سلام دوستان عزیز بنده در اهواز با شرکت طلوع رایانه لقمان قرارداد بسته بودم و همه چی توی 7.8 ماه خیلی خوب بود تا اینکه چند روز پیش من رو منتقل کردن به فن آوا به نظرتون بمونم تو این شرکت یا نه بگم خطم رو تخلیه کنن ؟ راستی من سرویس محدود 1 مگ با 3 گیگ ترافیک و شبانه رایگان رو میخوام انتخاب کنم به نظرتون سرعت دانلود توی روز و شبانه چقدر میده البیته زیاد دانلود ندارم در حد شبی 500 مگ ببخشید که طولانی شد ممنون از راهنمایی دوستان
    والا حقیقتاً من خودم خیلی تحقیق کردم تا نهایتاً به فن آوا رسیدم و امروز هم سرویسم متصل شد و راضی هستم شکر خدا. به نظرم بمونید تو فن آوا. روزانه تا 4 مگابیت فکر می کنم براتون ببندن و شب ها هم تا 190 بهتون احتمالاً دانلود میده که می تونید حدود 3 گیگ بگیرید فکر کنم. از نظر پینگ هم فن آوا یکی از بهترین شرکت ها هست.
    البته این شرایط برای تهران هست، برای اهواز رو دقیق اطلاع ندارم ولی فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه، باز دوستان اهوازی بهتر می تونن راهنمایی کنن.

2. 6 کاربر از Unexampled Orion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

والا دوست عزیز خودمم موندم نمیدونم بمونم یا برم سمت های وب اینطور که پیداس میگن سرویس 256 توی روز و شب 250 تا سرعت را میده با هزینه کمتر نسبت به فن آوا از یه طرفی هم ساعات رایگان فن آوا بیشتر است و اگر 190 ریت دانلود شبانه داشته باشه همین جا میمونم اگر دوستان از خوزستان یا اهواز هستن لطفا راهنمایی کنن ممنون

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پینگ بدی داره فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود
    2 مگ نامحدود، رو چند بسته شده؟ سرعتش اسمیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

پینگ اصلا برام مهم نیست من فقط به شبانه نیاز دارم و شبانه حدود 500 یا 600 مگ دانلود دارم همین اگه اوکی باشه همین فن آوا میمونم

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پینگ اصلا برام مهم نیست من فقط به شبانه نیاز دارم و شبانه حدود 500 یا 600 مگ دانلود دارم همین اگه اوکی باشه همین فن آوا میمونم
    600 مگ که خیلی کمه خیلی کم توقعی تازه اگه محدود بشی تو شاتل یا صبانت یا پارس آنلاین شبی ۵۰۰ مگ میگیری شبی حداقل ۲ گیگ تا ۳.۵ گیگ بسته به مرکز مخابراتی و شهر میده

8. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

درود
    2 مگ نامحدود، رو چند بسته شده؟ سرعتش اسمیه؟
    روی 2 مگ دیگه
    سرعتش هم اسمیه
    همون 210 تا 240 تا

10. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

نه داداش کم توقع نیستم موقعی که مخابرات بودم هر چی میخواستم ( سریال ) دانلود کردم که تا 2 سال آینده سریال برای دیدن دارم . ا ماه همین جا میمونم با سرویس 1 مگ اگه اوکی بود که هیچ اگه راضی نبودم بر میگردم مخابرات مرسی از راهنمایی دوستان

12. 3 کاربر از boy alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه داداش کم توقع نیستم موقعی که مخابرات بودم هر چی میخواستم ( سریال ) دانلود کردم که تا 2 سال آینده سریال برای دیدن دارم . ا ماه همین جا میمونم با سرویس 1 مگ اگه اوکی بود که هیچ اگه راضی نبودم بر میگردم مخابرات مرسی از راهنمایی دوستان
    منتقل شدی الان شما ؟ من هنوز روی لقمان ام. هزینه ی طرح جدید رو مثه اینکه باید کارت به کارت کرد برای انتقال به فن آوا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

روی 2 مگ دیگه
    سرعتش هم اسمیه
    همون 210 تا 240 تا
    سلام دوست عزیز. من در حال حاضر 1 مگ نامحدود برنزی آسیاتک دارم با حق تبادل 40 گیگ در ماه. یک هفته دیگه هم اعتبارم تموم میشه. الان چند وقته تو این فروم نظرات رو چک میکنم و متوجه شدم فن آوا نامحدود رو با سرعت اسمی میده. چون تخلیه پورت تو آسیاتک خیلی دردسر داره وزمان بره میخواستم دقیقا مطمئن بشم بعد برای تخلیه اقدام کنم که اگه بیام فن آوا 1 مگ نامحدود بگیرم تمام 24 ساعت رو بهم سرعت اسمی میده؟ حجم دانلودی که مثلا تو 1 ماه داریم باعث نمیشه محدودیت اعمال کنند؟ و اینکه اگر همیشه سرعت اسمی ارائه میدن پس چرا سرویس های BU و GU اینقدر با هم اختلاف قیمت دارند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •