میلاد جان تکین هنوزم هست و ربطی به T20 نداره ، تی بیست فرق می کنه ، کسی که T20 رو زد قبلا تو توپخونه روزنامه فروشی داشت زد تو کار سی دی و کارشم گرفت! الان نسبتا شرکت گنده اسم کامل شرکت هم اربطان بیست پویا هست ! که اربطان اسم صاحبشه !
میلاد جان تکین هنوزم هست و ربطی به T20 نداره ، تی بیست فرق می کنه ، کسی که T20 رو زد قبلا تو توپخونه روزنامه فروشی داشت زد تو کار سی دی و کارشم گرفت! الان نسبتا شرکت گنده اسم کامل شرکت هم اربطان بیست پویا هست ! که اربطان اسم صاحبشه !
Last edited by J A V I D; 25-04-2011 at 20:48.
جاوید جان T20 همون تکین هست ، این جدیده رو من نمیدونم ولی من خودم برای تکین چند تا کار انجام دادم و بعدش بهم گفتن که اسم شرکتمون شده T20 و اونهایی که درست کردی رو با این اسم برامون درست کن .
حتتی یادمه وقتی اسموشن رو عوض کردند ، دیگه با داپلیکیتور کار نمیکردند و دیسکهایی که تولید میکردند دیگه رایتی نبود .
برای یک شرکت دیگه به اسم دلفین هم کار انجام داده بودم - شاید شما هم خریده باشید . سری بازی های کرش رو تبدیل کردم برای PC![]()
منظور از سوختن همون Break هست.
میلاد جون اگه یادت باشه اوایل عرضه ی CFW برای PS3 یه لیست تهیه کرده بودن از سریه های ساخت و شماره سریال های کنسول ها
که مربوط میشد به مدل هایی که Break میشن . اینم به احتمال 99% منظورش این بوده.
باقی حرفهایی که زدی 100% تائید میشه .
فقط در مورد پرند چرا این حرفو زدی داداش ؟
[
پرند نرم افزار های دیگران رو کپی میکنه و میفروشه - یعنی دزدی میکنه .
برای همین من بهشون میگم قاچاقچی نرم افزار - و جاالبیش اینه به داخلی ها هم رحم نمیکنند .
اومده دیکشنری فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی که موقع نصب گنده نوشته مجانی هستش رو کرده یه دیسک داره میفروشه !
خوب اسم این دزدی هستش .
aaaaaaaaaaaپس اینطوریه !!
من که دیگه اینترنتم به راه شد عمرا از این بسته نرم افزاری ها بخرم.
اینا کلاً جالب هستند. میان دهن مهن کپی رایت رو آسفالت می کنن و حدود 2000$ نرم افزار رو 15 $ میفروشن با کرک. بعد اگه کسی از اونا کپی کنه به خاطر نقض CR شاکی هم می شن و N تا قفل میگذارن رو DVD , CD هاشون
خب دیگه میخوان لقب شاه دزد رو روی خودشون نگه دارن !!![]()
سلام دوستان
ميخواستم برم move بگيرم و چن تا سوال دارم:
الان قيمتش چنده...؟؟؟
دو تا دسته هستش يا يه دونه...؟؟؟
دوستاني كه باهاش كار كردن مشكلي نداشتن...؟؟؟
راستي شنيدم كينكت روي ps3 هــــك كردن...!!! درسته...؟؟؟
راهنماييم كنين ممنون ميشم![]()
الان Starter pack حدود 110 هستش......
یه دونه موو داره توی جعبه با یه دونه PS Eye و یه استارتر دیسک........
نویگیشن هم اگه بخوای باید جدا بخری که حدود 60 تومن هستش.......
مشکلی که نداره ولی هنوز خوب ساپورت نشده،شاید بعدا بهتر بشه.....
کینکت هم انگار هــک شده ولی کاراییش هنوز درست معلوم نیست........
ممنون رفيق
اين نويگيشن اگه نگيرم مشكلي ايجاد ميشه
مثلا تو كيلزون3 حتما بايد باشه...؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)