تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 675 از 3195 اولاول ... 17557562566567167267367467567667767867968572577511751675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,741 به 6,750 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون. پس الان شما کدوم یکی رو پیشنهاد میکنی واسه کارایی بیشتر بازم میگم پولش اصلا مهم نیست.
    خب ولی بازم با در نظر گرفتن اینکه شما میگی پولش مهم نیست به نظر من Permium بهترین انتخاب هستش !

البته Elite با برد جاسپر هنوز جا نیفتاده و همه گیر نشده ! اما خب یه مساله ای هم هست ! اینکه از رنگ مشکیه بسیار زیبای Elite هم نمیشه گذشت !

ولی از نظر هاردشون همون 60 گیگ کافیه برای نصب بازی ها ! شما 10 تا بازی هم زمان که نمیخوای نصب کنی رو هارد ! هر کدوم تموم شه پاک میکنی دیگه از رو هارد !

اگه تهران هستی بچه ها میگفتن که Nextgen یه تعداد محدودی Elite Jasper آورده ! ولی Permium و Arcade با برد جاسپر زیاد هستش !

وقتی بازی hawx میزارم تو کنسول این عکس میاد

معنیش اینه که فریم ور قدیمیه؟یا چیز دیگه؟

اینم عکس داشبوردم

این چیه ؟! من واقعا تاحالا با این مورد بر نخوردم ! شما داشبورد جدید رو چرا نصب نکردی ؟!

2. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اینم عکس داشبوردم

مشکل صد در صد از داشبورد هست.
    با آپدیت داشبورد حل میشه
    این پیغام زمانی حاظر میشه که شما DVD بازی رو داخل کامپیوتر گذاشته و اجرا نمایید

4. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون. پس الان شما کدوم یکی رو پیشنهاد میکنی واسه کارایی بیشتر بازم میگم پولش اصلا مهم نیست.
    عزيز من كه بهت گفتم، شما كه پولش اصلآ برات مهم نيست ، پس برو اليت با برد جاسپر بخر، البته اگر ميتوني صبر كني ، چون هنوز جا نيفتاده! از نظر سوختن و 3 چراغ شدن همه ي مشكلها با اين برد جديد برطرف شده ، شما آركيد اين مدل رو هم بگيريد نميسوزه.

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

عزيز من كه بهت گفتم، شما كه پولش اصلآ برات مهم نيست ، پس برو اليت با برد جاسپر بخر، البته اگر ميتوني صبر كني ، چون هنوز جا نيفتاده! از نظر سوختن و 3 چراغ شدن همه ي مشكلها با اين برد جديد برطرف شده ، شما آركيد اين مدل رو هم بگيريد نميسوزه.
    چرا صبر کنم الا تو بازار هست رفتم قیمت کردم elite 350 و elite قرمز با برد جاسبر 430 ولی پیش یه تعمیر کار بودم که میگفت تعداد تعمیریهای جاسبر زیاد تر از permium بوده پیش من در ضمن اون permium 60 gb رو به منپیشنهاد داد. شایدم واسش یه منفعتی داشته که permium رو پیشنهاد داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

13

این چیه ؟! من واقعا تاحالا با این مورد بر نخوردم ! شما داشبورد جدید رو چرا نصب نکردی ؟!

این پیغام زمانی میاد که DVD بازی رو داخل کامپیوتر گذاشته و اجرا نماییم.
    من این کنسول را به اسم اپدیت شده گرفتم!نمیدونم این چیه که خود اقای فتحی(فروشنده کنسول) تلفنی بهش گفتم اینجوریه قضیه گفت باید کنسول را ببینه ونمیدونه من چی میگم!اینم از شانس منه دیگه!

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اینم عکس داشبوردم

دوست عزیز فریمور کنسولتون چنده احتمالا 1.4 هست و نمیتونه بازی رو اجرا کنه در ضمن داشبورد جدید رو هم نصب

کنید.ولی احتمال خیلی زیاد مال فریمور دستگاه هست که پایینه بهتر 1.51 یا 1.6 رو نصب کنید.

9. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

این دیگه چیه؟؟؟؟
    "پست و تاپیک ارسالی شما نیاز به تایید شدن توسط مدیران و همکاران دارد و بعد از تایید شدن به سایر کاربران نمایش داده خواهد شد !
    لطفا از ارسال چندین باره پست و تاپیک خودداری بفرمایید"
    من که اپ کردن بلد نیستم دوستان.فروشنده گفته بود با فریم ور 1.6 اپ شده.فردا میرم ببینم جریان چیه.
    مرسی از لطفتون.
    با تشکر از
    toraj
    samgun
    resident_evil
    <ی:
    Last edited by amirfiri; 08-06-2009 at 23:22. دليل: اصلاح

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

این دیگه چیه؟؟؟؟
    "پست و تاپیک ارسالی شما نیاز به تایید شدن توسط مدیران و همکاران دارد و بعد از تایید شدن به سایر کاربران نمایش داده خواهد شد !
    لطفا از ارسال چندین باره پست و تاپیک خودداری بفرمایید"
    من که اپ کردن بلد نیستم دوستان.فروشنده گفته بود با فریم ور 1.6 اپ شده.فردا میرم ببینم جریان چیه.
    مرسی از لطفتون.
    با تشکر از
    toraj
    samgun
    resident_evil
    <ی:
    شما داشبورد جدید رو هم حتما نصب کن ! میتونی از همین فروم دانلود کنی !

12. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چطور ميشه فهميد چه ورژني از Ixtreme نصب شده؟
    راستي اين x360 كه چين مي زنه كيفيتش خوبه؟(چيزايه چيني كيفيتش پايينه!!! )
    تنها راه طی کردن مراحل تعویض آپدیت هست که سخته..

ولی میشه یک حدس های زد..

مثلا اگر تاریخ دستگاهت بعد از 4/2008 هست و درایوتم لایتون هست پس حتما دستگاهت از 1.5 بالاتره..

قبل از این تاریخ و درایو های بنکیو به احتمال زیاد 1.4 هستند.. البته تا تاریخ 11/2007 (اگر اشتباه نکنم)

قبل از این تاریخم که دیگه فریموریت پایین هست..

من میخوام elite jasper بخرم همین قرمزا که جدیدترین چیز هستن ولی میگن خوب نیستش پریمیوم بهتره درست میگن؟
    اون قرمزه یک تعداد محدود هست که مخصوص بازی RE5 میباشه که قیمت جهانیش 499 دلار هست ار لحاظ امکانات هم همون الیت خودمونه فق رنگش قرمز شده و بازی RE5 رو هم داره..

چرا صبر کنم الا تو بازار هست رفتم قیمت کردم elite 350 و elite قرمز با برد جاسبر 430 ولی پیش یه تعمیر کار بودم که میگفت تعداد تعمیریهای جاسبر زیاد تر از permium بوده پیش من در ضمن اون permium 60 gb رو به منپیشنهاد داد. شایدم واسش یه منفعتی داشته که permium رو پیشنهاد داد
    فروشنده شوت تشریف داشته قیمت پک قرمز رنک 499 دلار هست یعنی بیاد ایران خیلی بیشتر میشه..

همونطور که نوید گفت پریمیوم مدل هست ولی جاسپر مادربرد میشه.. پس نتیجه میگیریم فروشنده خاسته یک جوری سرت کلاه بگزاره..

خواستی بگیری پریمیوم با برد جاسپر بگیر و قبل از خرید هم نام و نشانی فروشنده رو تو این سایت بگو تا بچه ها کمکت کنند..

مرسی از لطفتون.
    با تشکر از
    toraj
    samgun
    resident_evil
    داشبورد شما مال قبل از اسلام هست.. اون مشکل هم مربوط به فریموری میشه که کلا 10 دقیقه کار داره برو پیش فتحی برات درست میکنه.. پول ندی ها..

14. 4 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

فروشنده شوت تشریف داشته قیمت پک قرمز رنک 499 دلار هست یعنی بیاد ایران خیلی بیشتر میشه..
    اونا که تو سایت xbox هست اصلین ولی اینا که تو بازار هستن چینی هستن و اصلی نیستن پس ارزون تر هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •