تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 942 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این ایرانسل چند روزه دهن و آبروی من و سرویس کرد.
    نه اس ام اس درست حسابی میفرسته نه دیلوری به موقعش میده.
    واقعا داره پشیمونم میکنه.
    سرویسهای ارزش افزوده شم که همش ناقص کار میکنه.
    اون از پیام گیر صوتی و ذخیره شماره که یه مدت فعال بود بعد خود به خود از کار افتاد اینم از اس ام اس هاش
    عجب !!!
    OnLY Bi Mobili To Iran
    به ! تو دیگه چرا ؟ شما که پوششتون کامله برید حالشو ببرید ، این چند روزم شبکه داره آپدیت میشه

مشکلات پیش اومده هم به همین خاطره ، شاهین خان هم اینو گفته بودش ،

بچه ها امروزم برا من کم نمیکنه،تا الان دانلودیهام از مرز 300 مگ هم رد کرده ،قربونت برم دزفولی خیلی باحالی

فقط بچه ها من دارم با سرعت 9.5 کیلو بایت در ثانیه دان میکنم ، به نظر شما برا ایرانسل که EDGE داره سرعتش

کم نیست ؟ اصلا سرعت واقعی EDGE چنده ؟ کسی میدونه ؟ من که رو موبایلم E رو نشون میده به نظرتون EDGE

ایرانسل واقعیه یا در آینده سرعتش بیشتر میشه ؟

خواهش می کنم راهنمایی کنید.
    سیمکارت من یک هفته است که اصلا زنگ نمی خوره و زنگ هم بخوره تا وصل می کنم قطع می شه.و هر کسی هم که به من زنگ می زنه با بوق مشغول مواجه می شه. باید چیکار کنم؟.
    اینجا بهتر میتونی جوابت رو بگیری :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به ! تو دیگه چرا ؟ شما که پوششتون کامله برید حالشو ببرید ، این چند روزم شبکه داره آپدیت میشه

مشکلات پیش اومده هم به همین خاطره ، شاهین خان هم اینو گفته بودش ،

بچه ها امروزم برا من کم نمیکنه،تا الان دانلودیهام از مرز 300 مگ هم رد کرده ،قربونت برم دزفولی خیلی باحالی

فقط بچه ها من دارم با سرعت 9.5 کیلو بایت در ثانیه دان میکنم ، به نظر شما برا ایرانسل که EDGE داره سرعتش

کم نیست ؟ اصلا سرعت واقعی EDGE چنده ؟ کسی میدونه ؟ من که رو موبایلم E رو نشون میده به نظرتون EDGE

ایرانسل واقعیه یا در آینده سرعتش بیشتر میشه ؟

.

اینجا بهتر میتونی جوابت رو بگیری :
    کد:
    سرعت EDGE 238.6kb/s هست
    اون سرعتی که مینویسه سرعت کابل گوشیته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام شما تو اين سايت رفتين تو سايت ايرانسل هست پايين تو صفحه اصلي واسيه شارژ و پرداخت قبض
    با سامان وپارسيان هست؟؟؟؟
    کد:

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشتباه نمی کنی ، انقدر اختلاف 9.5 کیلو در ثانیه کجا و 238 کیلو در ثانیه کجا

آقا یکی که اطلاعات کامل داره و از نوع EDGE ایرانسل خبر داره جواب بده

EDGE ی ایرانسل چقدر با استاندارد جهانی فاصله داره ؟ آیا این 9.5 بیشتر میشه یا نه ؟

شاید ماله من کمه ! برای یکی یادمه 11 بود که اونم باز زیاد اختلافی نداره

میخوام بدونم اگه نزدیکه نزدیکه دکل هم باشیم همینه سرعتش یا نه خیلی فرق میکنه ؟
    Last edited by Ebrahim202003; 21-09-2007 at 13:20.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

امروز ایرانسل الکی 600 تومن ازم کم کرد

آقا من با Gprs که کانکت می شم سرعتم زیاد بالا نیست شاید حدود 2 کیلو !!!

آقای artara این چه طرز پست دادنه ؟! دیگه امیدوارم تکرار نشه !!!

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اشتباه نمی کنی ، انقدر اختلاف 9.5 کیلو در ثانیه کجا و 238 کیلو در ثانیه کجا

آقا یکی که اطلاعات کامل داره و از نوع EDGE ایرانسل خبر داره جواب بده

EDGE ی ایرانسل چقدر با استاندارد جهانی فاصله داره ؟ آیا این 9.5 بیشتر میشه یا نه ؟

شاید ماله من کمه ! برای یکی یادمه 11 بود که اونم باز زیاد اختلافی نداره

میخوام بدونم اگه نزدیکه نزدیکه دکل هم باشیم همینه سرعتش یا نه خیلی فرق میکنه ؟
    اولا 238 کیلوبیت نه کیلوبایت!
    ثانیا من یه اشتباه کردم...238 سرعت تئوریشه...عملا سرعتش بین 100 تا 170 بسته به شرایط

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چرا همتون در مورد Gprs حرف می زنین؟ مگه از همین 5شنبه جمعه رایگانه یا از هفته بعد شروع می شه؟

یه سوال دیگه هم داشتم؟ چطوری گوشیتونو به کاپیوتر وصل می کنین که بشه باهاش بری رو اینترنت؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چرا همتون در مورد Gprs حرف می زنین؟ مگه از همین 5شنبه جمعه رایگانه یا از هفته بعد شروع می شه؟
    GPRS مجانی از همین هفته شروع شده .....
    یه سوال دیگه هم داشتم؟ چطوری گوشیتونو به کاپیوتر وصل می کنین که بشه باهاش بری رو اینترنت؟؟
    گوشیت چیه .....؟ ( من با یکی از قسمت های PC Suite این کار رو میکنم )

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

کاهش پنجاه درصدی بهای سیم کارت های ایرانسل در جشنواره پاییزی

ICTna.ir - ایرانسل از 1 مهر تا 30 آذر 86، با برگزاری جشنواره پاییزی و ارائه طرح ها و تسهیلات جدید، امکان استفاده هرچه آسانتر از خدمات گسترده شبکه تلفن همراه را برای همگان، به ویژه دانشجویان و دانش آموزان عزیز ایران فراهم می آورد.

به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، جشنواره پاییزی ایرانسل، شامل بخش های متنوعی از جمله کاهش 50 درصدی تعرفه فروش سیم کارت های دائمی و اعتباری، خدمات و امکانات جدید، استفاده رایگان از سرویس GPRS در روزهای پایانی هفته، عرضه سیم کارت های پیام رسان با تخفیف 33 درصدی در تبادل SMS و کاهش تعرفه استفاده از سرویس GPRS این سیم کارت ها به یک سوم تعرفه مصوب، همراه با قرعه کشی 2000 جایزه نقدی یک میلیون ریالی در روز دانش آموز، 936 گوشی تلفن همراه و 100 عدد لپ تاپ در روز دانشجو و قرعه کشی 3 دستگاه خودرو در 30 آذر ماه می باشد.

براین اساس از اول مهرماه تا پایان آذرماه سال جاری، سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل با 50 درصد تخفیف به متقاضیان عرضه میشود. یعنی بهای سیم کارت های دائمی از 150 هزار تومان به 75 هزار تومان و بهای سیم کارت های اعتباری همراه با 5 هزار تومان شارژ اولیه از 29 هزار تومان به 15 هزار تومان کاهش می یابد.

همچنین ایرانسل با عرضه چندین امتیاز تشویقی، امکان کاهش قابل توجه هزینه مکالمات و استفاده از خدمات خود را برای کلیه مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری خود ممکن می سازد.
    بر این اساس مشترکین سیم کارت های دائمی ایرانسل میتوانند با استفاده از سرویس جدید "فهرست طلایی" و معرفی 5 شماره تلفن همراه ایرانسل دوستان و آشنایانشان، با 10 درصد تخفیف با آنها مکالمه نمایند. همچنین کلیه مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل در طول فصل پاییز به ازای هر 30 دقیقه مکالمه با دیگر مشترکین ایرانسل تنها هزینه سه دقیقه اول را پرداخت خواهند کرد. ضمن اینکه استفاده از سرویس GPRS ایرانسل در طول فصل پاییز در روزهای پنجشنبه و جمعه برای کلیه مشترکین سیم کارتهای دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل رایگان خواهد بود.
    از سوی دیگر مشترکین سیم کارت های ایرانسل میتوانند با عضویت در یکی از طرح های تعرفه تشویقی ایرانسل هزینه مکالمه، تبادل پیام کوتاه (SMS) و یا استفاده از سرویس GPRS خود را به تناسب طرح تعرفه انتخابی کاهش داده و حتی رایگان نمایند.

برای اطلاع از جزئیات طرح های تعرفه تشویقی ایرانسل، نحوه استفاده از سرویس فهرست طلایی و قرعه کشی جوایز جشنواره پاییزی به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.

سیم کارت های دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل در حال حاضر در 222 شهر کشور قابل استفاده می باشند

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

مشترکین ; برنده مسابقه اپراتورهای تلفن همراه کشور

بازار تلفن همراه كشور كه تا قبل از ورود اپراتور دوم و تاليا در انحصار دولت و در واقع شركت ارتباطات سيار قرار داشت، اين روزها و با آغاز فعاليت ديگر اپراتورها شاهد مسابقه‌ي رقابتي ميان آن‌ها براي جذب مشترك بيش‌تر شده و هر روز اخباري مبني بر اقدام تبليغي، تشويقي و عرضه‌ي خدمات جديد از سوي اين اپراتورها هستيم و اين سوال ايجاد شده كه برنده‌ي واقعي اين مسابقه‌ي رقابتي چه كساني هستند؟

به گزارش ایسنا شركت ارتباطات سيار در جريان رقابت ميان اپراتورها نسبت به كاهش تعرفه‌ي ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي دولتي و پس از آن ارايه‌ي سيم‌كارت‌هاي اعتباري و در نظرگرفتن تسهيلاتي براي پرداخت مبالغ ثبت‌نام در دو نوبت، تحويل سيم‌كارت‌ها در منازل در يك مقطع، ثبت‌نام اينترنتي و برداشتن محدوديت ثبت‌نام اقدام كرد.

تا اين كه با تشديد اين رقابت، ايرانسل اخيرا اعلام كرده است كه اين شركت با هدف استفاده هرچه آسان‌تر از شبكه‌ي تلفن همراه از تاريخ يكم مهرماه تا 30 آذرماه جاري بهاي سيم‌كارت دايمي و اعتباري خود را تا 50 درصد كاهش مي‌دهد.

با اين حساب سيم‌كارت‌هاي دايمي اين اپراتور كه تاكنون 150 هزار تومان به فروش رسيد به مبلغ 75 هزار تومان و سيم‌كارت‌هاي اعتباري كه با 5 هزار تومان شارژ اوليه به قيمت 29 هزار تومان فروخته مي‌شد با همان شارژ پنج هزار توماني، 15 هزار تومان فروخته مي‌شوند.

اقدام اخير ايرانسل در جهت كاهش 50 درصدي قيمت سيم‌كارت‌ها چندمين مكانيزم تشويقي و تبليغي اين شركت به شمار مي‌رود؛ ايرانسل با تبليغات وسيع، وعده‌هاي هداياي مختلف از جمله سيم‌كارت رايگان، در نظر گرفتن طرح‌ها و امتياز تشويقي در جهت كاهش هزينه‌هاي مشتركان در مقاطع مختلف، اختصاص پيام كوتاه، GPRS و مكالمه داخل شبكه يا بين اپراتوري رايگان براي جذب مشترك و ترغيب مشتركان براي استفاده بيش‌تر آن‌ها از شبكه‌ي اين اپراتور اقدام مي‌كند.

و اين اقدامات در حالي است كه طبق گفته‌ي فروشندگان بازار علي‌رغم افزايش تبليغات ايرانسل و ارايه‌ي سيم‌كارت‌هاي هديه، مكالمه‌ي رايگان و يا ارايه‌ي سرويس‌هاي ارزش افزوده ايرانسل مثل GPRS، استقبالي چشم‌گيري از اين سيم‌كارت‌ها نمي‌شود.

گفته‌هاي فروشندگان حاكي از آن است كه بازار فروش سيم‌كارت‌هاي ايرانسل فقط در ابتداي واگذاري آن خوب بود و پس از آن با نامناسب بودن آنتن‌دهي و يا امكان استفاده از آن فقط در برخي شهرها ميزان استقبال كاهش يافته است و ورود سيم‌كارت‌هاي اعتباري دولتي هم در اين ميان در كاهش ميزان استقبال از سيم‌كارت‌هاي ايرانسل بي‌تاثير نبوده است.

به عقيده تحليل‌گران اين بازار رقابتي بر شركت ارتباطات سيار نيز تاثيرگذار بوده و آن را به تكاپو درآورده است به گونه‌اي كه پس از اعلام عرضه‌ي سيم‌كارت‌هاي پيام‌رسان ويژه‌ي ارسال پيام كوتاه و استفاده از GPRS از سوي شركت ايرانسل، مدير عامل شركت ارتباطات سيار نيز از ورود سيم‌كارت‌هاي ويژه پيام كوتاه از سوي اين اپراتور به بازار خبر داد.

طرح كاهش تعرفه‌هاي سيم‌كارت اعتباري دولتي كه از سوي اين شركت به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارايه شد نيز به نوعي يكي از همين مكانيزم‌ها به شمار مي‌رود كه البته هنوز در حال بررسي است.

در اين ميان تاليا نيز در اين بازار اقداماتي انجام داد كه برداشتن محدوديت زماني سيم‌كارت‌هاي اعتباري خود و افزايش ميزان اعتبار يك طرفه‌ي سيم‌كارت‌هاي اعتباري تاليا، از دو دوره‌ي 15 روزه، به دو دوره‌ي يك ماهه از آن جمله بود.

در هر حال به گفته‌ي كارشناسان گذشته از اينكه اپراتورها در جريان اين مسابقه‌ي رقابتي تا چه حد به وعده‌هاي خود عمل مي‌كنند و اينكه آيا به غير از كميت به كيفيت خدمات خود نيز توجه مي‌كنند، اين موضوع هم وجود دارد كه اين رقابت بيشتر از همه به نفع مشتركان خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •