منم با این برنامه مشکل دارم وقتی باز میکنمش
بعد از اینکه بازیم تموم میشه میخوام PC رو خاموش کنم دیگه خاموش نمیشه و گیر میکنه !
چند بارم تست کردم مشکل از این برنامه هست هر وقت بازش کنم دیگه PC به طور معمولی شات دون نمیشه![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
منم با این برنامه مشکل دارم وقتی باز میکنمش
بعد از اینکه بازیم تموم میشه میخوام PC رو خاموش کنم دیگه خاموش نمیشه و گیر میکنه !
چند بارم تست کردم مشکل از این برنامه هست هر وقت بازش کنم دیگه PC به طور معمولی شات دون نمیشه![]()
دوستان من نسخه پرتابل 1.6 رو دانلود کردم زمانی که می ره تو بازی و new رو می زنم ارور زیر رو می ده.مشکل چیست؟
![]()
کسی نیست به مشکل من تو صفحه قبل رسیدگی کنه
هیچ نسخه ی پورتالی درست کار نمیکنه. درضمن نمیتونید خودتون سرور بسازید.
دوست عزیز من 20خط مطلب نوشتم و creat servre جزء بسیار کوچک اون بود انگار شما متن منو نخوندید یا درست منظورمو نرسوندم پس یکجور دیگه توضیح میدم
اول با سئوال
1-شمابازی team fortress 2رو انجام دادید؟
2-شما بازی رو بغیر از شبکه به صورت تکنفره یعنی خودتون با کامپیوتر انجام دادید چطور بگم شما تنها انسان حاظر دربازی هستید بقیه هوش مصنوعی یا سی پی یو انجام دادید؟
منظورمن این بود قبلابا بازی کانتر برای انجام روش بالا ازیک راهی می رفتم اماتو این بازی و کانترهای دیگه هرچی می کنم جواب نمیده ازشما درخواست راهنمایی دارم
نمیدونی چجوری بری تو سرور؟
دوستان با سرعت 128 ميشه كانتر آنلاين بازي كرد...؟؟؟
پينگم با ياهو حدود 300 هستش وسرعت دانلودم 15
آره میشه ولی شاید کمی لگ بشه.
درضمن پهنای باند مهمه نه سرعت.
مشکل من سرور نیست من می خوام به صورت podبدون لان بازی کنم من حرف از شبکه نمیزنم من نمیگم که می خوام چند نفره بشینیم بازی کنیم من خودم تنها می خوام بازی کنم بصورت singel player نهmulti playerمثل بتل فیلد کال آف دیوتی
کامل نخوندم امــــــا
از بقیه لینکا مفید تر بود انــــگـــــاریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by patomatoki; 22-08-2010 at 18:21. دليل: لــــــیــــــنـــــــک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)