خب بعد از 90 مگابایت دانلود بیخودی (!)تونستم 1.24 شم. حالا تنها چیزی که میمونه مپ های بازیه.
چجوری باید بفهمم چه مپ های باید دانلود کنم و کجا باید برزم مپ هارو؟؟
خب بعد از 90 مگابایت دانلود بیخودی (!)تونستم 1.24 شم. حالا تنها چیزی که میمونه مپ های بازیه.
چجوری باید بفهمم چه مپ های باید دانلود کنم و کجا باید برزم مپ هارو؟؟
اون 700 کیلو بایت فقط نرم افزار هستش..
شما tft ها را هر کدوم که خواستی بزار توی نرم افزار و کپی کن...
مپ ها جدید ترینش 6.67c&6.66b&6.66 و ....
و مپ هایی که بشه با هوش کامپیوتری بشه باز کرد اخرینش 6.66b ai هستش...
برای دانلود مپ برو به :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من چیکار کنم این بازیکن ها بیان تو مپ های که من میسازم!
دیشب یه مپ ساختم ( dota هم بود ) هی هر چی صبر کردم یکی بیاد دیدم خبری نشد زدم کامپیوتر بازی کردم!
بعدم مپ دیگه ای نمیبینم که کسی بسازه... البته یکی دوباره اول که رفتم تو بازی دیدم چند نفر ساخته بودن ولی الان دیگه مپی نیست. چی کارباید انجام بدم؟
Last edited by Immortal power; 18-05-2010 at 10:30.
اول بايد ببيني پچي كه بازي ميكنن چي هست . والا من خبر ندارم روم ايران از چه پچي بازي مكنه . دوم اين كه تنظيمات مربوط به گارنا رو درست كردي ؟ از start game بازي رو run ميكني ديگه ؟ اگه از پچ خودت و پچ كسايي كه تو روم مطمئن شدي كه با هم يكي هستيد با start game رو ميزني بعد ميري يه سرور ميسازي و منتظر ميشي تا بقيه جوين بشن
دلايلي كه كسي جوين نميشه ميتونه پچ باشه مپ باشه تنظيمات درست نكردي يا پينگت بالاس كسي نمياد تو host ات
اره درست گفتید... من میرفتم تو اروپا! احتمالا اونا پچاشون بالاتره.
اخه تو اسیا هم روم خاصی نیست! 2 تا روم هست که یکیش مال فیلیپین هست یکشم سنگاپور!روم اسیا نداره.
روم ايران هم داريم !!
اونجور كه يادم مياد اين مسيرشه
international>iran
3 4 تا هم روم داره
نیست اخه چنین مسیری.
2 تا واركرفت هست تو بازي. TFT و يدونه ديگه . اوني كه تعداد انلاين بيشتري داره رو انتخاب كن.
هر دوش یکی هستن؟ یعنی بازیشون و ورژناشون فرقی نداره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)