تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 959 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اين خبر رو خواستم ترجمه كنم ديدم قبلا ترجمه شده و به قول مهدي ديگه ارزش ترجمه دوباره رو نداره ! 

نویسنده کرایسیس2: داستان هیلو مزخرف است

بنظر شما مجموعه بازی‌های هیلو خارق‌العاده است؟ شاید هم مسترچیف جزو سه شخصیت برتر تمام دوران بازی‌های رایانه‌ای شما باشد. اما چیزی که واضح است از نظر نویسنده‌ی ارشد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های کرایسیس، داستان هیلو و شخصیت‌پردازی مسترچیف حرف زیادی برای گفتن ندارند.
    ریچارد مورگان در جریان همایشی که هفته‌ی گذشته در خصوص کرایسیس2 برگزار شده بود در مصاحبه با سرویس خبری نوگیمر تاکید کرد: "مجموعه بازی‌های هیلو پر است از این شخصیت‌های نمونه مزخرف."
    وی در ادامه‌ی سخنانش می‌افزاید: "یکی از دلایلی که داستان هیلو هرگز به واقعیت نزدیک نمی‌شود این است که شما هیچ‌وقت چهره‌ی مسترچیف را نمی‌بینید و دلیل این نوع شخصیت‌پردازی کاملا روشن است. در برخورد با چنین شخصیت‌هایی بازی‌کننده با خود می‌گوید: "مشکلی نیست، از سنگر خارج می‌شوم و همه را می‌کشم."، بدون آن‌که به چیزی به جز کشتن فکر کند."
    البته هیلو دومین عنوانی است که طی چند روز گذشته مورد تاخت و تاز مورگان قرار می‌گیرد. پیش از این جنگاوری‌نوین2 از سوی نویسنده‌ی ارشد کرایسیس2 به‌عنوان یک بازی ناامیدکننده به دلیل روایت داستانی غیر قابل قبول شناخته شده است. احتمالا در آینده‌ی نزدیک اسپارتان‌های هیلو: ریچ نیز به لیست شخصیت‌های مزخرف مورگان اضافه خواهند شد.
    مسوولان کمپانی الکترونیک آرتز در جریان همایشی که به گزارش سه‌ماهه سوم سال مالی 2009 میلادی اختصاص داشت انتشار بازی کرایسیس2 را در سه‌ماهه سوم سال مالی 2011 میلادی رسما تایید کردند. با این حساب در فاصله ماه‌های اکتبر تا دسامبر سال 2010 میلادی (9 مهر تا 10 دی 1389)، بازی کرایسیس2 در اختیار عموم علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ░▒▓█ Adel █▓▒░'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا اگه me2 ..منظورتون مسس افکت 2 ..لطفا بهم کمک کنین چون .. واسه من اصلا گزینه ای واسه سیو و لود کردن نداره..2 ساعت اول بازی رو بازی کردم..بعد گزینه سیوش روشن شد..رفتم سیو کردم ..خدارو شکر کردم..اومدم بیرون ..فرداش دوباره خواستم بازی کنم ..اصلا گزینه لواد نداش...عصابمو خوردکرد..بچه ها لطفا اگه کرک مرک چیزی می خواد بهم بدین..لطفا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

بهتر بود این بازی منتشر میشد بعد این نظرارو میداد.من خودم خیلی کرایسیس رو دوست دارم.ولی این نویسنده واقعا داره رو اعصاب راه میره.فردا میاد میگه Alane wake هم کلا آشغال انداختنیه.دی:

5. 6 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

[

یک سایت تصمیم گرفته که 10 بازی برتر که در Q1 امسال منتشر شده اند رو انتخاب کنه.این 10 بازی برتر به ترتیب به این صورت است:

1-Mass Effect 2 (PC and Xbox 360)
    God of War III (Playstation 3)-2
    Bayonetta (Playstation 3 and Xbox 360)-3
    Heavy Rain (Playstation 3)-4
    Battlefield: Bad Company 2 (PC, Playstation 3 and Xbox 360)-5
    Final Fantasy XIII (Playstation 3 and Xbox 360)-6
    Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars (Nintendo Wii)-7
    BioShock 2 (PC, Playstation 3 and Xbox 360)-8
    MLB 10: The Show (PSP, Playstation 2 and Playstation 3)-9
    Yakuza 3 (Playstation 3)-10

منبع:
    کد:
    در کل عادلانست ...
    ولی من تا اینجا با بایونتا از همه ی بازیا بیشتر حال کردم . واقعا یک سوپر گیم بود .

اين خبر رو خواستم ترجمه كنم ديدم قبلا ترجمه شده و به قول مهدي ديگه ارزش ترجمه دوباره رو نداره !

بنظر شما مجموعه بازی‌های هیلو خارق‌العاده است؟ شاید هم مسترچیف جزو سه شخصیت برتر تمام دوران بازی‌های رایانه‌ای شما باشد. اما چیزی که واضح است از نظر نویسنده‌ی ارشد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های کرایسیس، داستان هیلو و شخصیت‌پردازی مسترچیف حرف زیادی برای گفتن ندارند.
    ریچارد مورگان در جریان همایشی که هفته‌ی گذشته در خصوص کرایسیس2 برگزار شده بود در مصاحبه با سرویس خبری نوگیمر تاکید کرد: "مجموعه بازی‌های هیلو پر است از این شخصیت‌های نمونه مزخرف."
    وی در ادامه‌ی سخنانش می‌افزاید: "یکی از دلایلی که داستان هیلو هرگز به واقعیت نزدیک نمی‌شود این است که شما هیچ‌وقت چهره‌ی مسترچیف را نمی‌بینید و دلیل این نوع شخصیت‌پردازی کاملا روشن است. در برخورد با چنین شخصیت‌هایی بازی‌کننده با خود می‌گوید: "مشکلی نیست، از سنگر خارج می‌شوم و همه را می‌کشم."، بدون آن‌که به چیزی به جز کشتن فکر کند."
    البته هیلو دومین عنوانی است که طی چند روز گذشته مورد تاخت و تاز مورگان قرار می‌گیرد. پیش از این جنگاوری‌نوین2 از سوی نویسنده‌ی ارشد کرایسیس2 به‌عنوان یک بازی ناامیدکننده به دلیل روایت داستانی غیر قابل قبول شناخته شده است. احتمالا در آینده‌ی نزدیک اسپارتان‌های هیلو: ریچ نیز به لیست شخصیت‌های مزخرف مورگان اضافه خواهند شد.
    مسوولان کمپانی الکترونیک آرتز در جریان همایشی که به گزارش سه‌ماهه سوم سال مالی 2009 میلادی اختصاص داشت انتشار بازی کرایسیس2 را در سه‌ماهه سوم سال مالی 2011 میلادی رسما تایید کردند. با این حساب در فاصله ماه‌های اکتبر تا دسامبر سال 2010 میلادی (9 مهر تا 10 دی 1389)، بازی کرایسیس2 در اختیار عموم علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

کد:
    این یارو منو یاد محمد مایلی کهن میندازه .
    هفته ای یه بیانیه میده بیرون یکیو میکوبه .
    هر کی ندونه خیال میکنه این کرایسیس بهترین شوتر اول شخص تاریخ جهانه ...!

7. 8 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

این یارو منو یاد محمد مایلی کهن میندازه .
    هفته ای یه بیانیه میده بیرون یکیو میکوبه .
    هر کی ندونه خیال میکنه این کرایسیس بهترین شوتر اول شخص تاریخ جهانه ...!

به قول حافظ خودمون:

یا رب روا مدار که گدا معتبر شود
    گر معتبر شود از خدا بی خبر شود

کلا جنبه و ظرفیت داشتن خودش خیلی مهمه........... درسته ایشون نویسنده معروفیه و شاید اولین کارش یعنی همین crysis2 هم خیلی از لحاظ داستانی فوق العاده از آب دربیاد...ولی دلیل نمیشه به هر همکاردیگه ای توهین کنه و ارزش کارشو پایین بیار.......کرکری خووندن عیبی نداره باعث جذب مخاطب میشه ...ولی توهین آخه ..کلا کارش خیلی غیر حرفه ایه.

احتمالا در روزهای آتی هم نوبت" آلن ویک" "هاف لایف" "گاد آو وار"" گیرز آو وار" و ........بقیه خواهد بود
    Last edited by halflife g; 12-04-2010 at 21:19.

9. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

احتمالا در روزهای آتی هم نوبت" آلن ویک" "هاف لایف" "گاد آو وار"" گیرز آو وار" و ........بقیه خواهد بود
    به GOW حرف بزنه میرم استدیو رو رو سرش خراب می کنم

برای اسپم نشدن : جزئیاتی از مولتی پلیر نیست ؟

11. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

كسي ميدونه كه Playstation Move دقيقا كي مياد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

كسي ميدونه كه Playstation Move دقيقا كي مياد؟
    Q3/Q4 2010

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اين بنده ي خدا يه جاي كارش ميلنگه . چون تو اين چند روز به 2 تا از پرفروش ترين و پرطرفدار ترين FPS ها گير داده حالا مشكلش چيه معلوم نيست . اگه توانايي رسيدن به فروش و محبوبيت يه سري از بازي هارو نداري دليل نميشه بياي خودتو به در و ديوار بكوبي هر چي به مُخت رسيد بريزي بيرون و همه رو مستفيض كني . در كل اين بنده ي خداها شديدا سوختن و با اين حرفا نميتونن از فروش ساير بازي ها كم كنن و به فروش خودشون اضافه كنن . باش تا به محبوبيت و فروش HALO برسي .

---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

اين بنده ي خدا يه جاي كارش ميلنگه . چون تو اين چند روز به 2 تا از پرفروش ترين و پرطرفدار ترين FPS ها گير داده حالا مشكلش چيه معلوم نيست . اگه توانايي رسيدن به فروش و محبوبيت يه سري از بازي هارو نداري دليل نميشه بياي خودتو به در و ديوار بكوبي هر چي به مُخت رسيد بريزي بيرون و همه رو مستفيض كني . در كل اين بنده ي خداها شديدا سوختن و با اين حرفا نميتونن از فروش ساير بازي ها كم كنن و به فروش خودشون اضافه كنن . باش تا به محبوبيت و فروش HALO برسي .

15. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

وای چه باحاله این یارو به نقل از صدای لباس کرایسسها(ماکزیموم رو اعصاب بازی ساز ها برو!!!!)
    راست میگه من نفهمیدم این کال 6 چی شد!!هی اونجا بودی هی اینجا ربطی هم به هم نداشت داستانشون انگار فقط با سبک نوع تیر اندازیش حال کردم.امیدوارم 7 مثل 4 باشه.halo هم همچین جالب نیستا فقط چون انحصاریه کردنش توی بوقو سرو صداشو زیاد کردن.(با اون دشمناش انگار بازی بچه ها )
    خدایش کریسیس کجا این جور بازیا کجا(به جان نومد و پاسکال).کال اف دیوتی فقط کال 4

اقا جواب مارو ندادینا دیویل می کرای 5 در کار هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •