سکتور های رایتل رو شکلش رو میدونم، این از رایتل هم پهن تر و بزرگتره و روش ۲ردیف عمودی با فاصله حالت توری مانند داره.
سکتور های رایتل رو شکلش رو میدونم، این از رایتل هم پهن تر و بزرگتره و روش ۲ردیف عمودی با فاصله حالت توری مانند داره.
اینو توئیتر رسمی ایرانسل گذاشته
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان برای استفاده از 4G باید سیم کارت عوض بشه؟ شما عوض کردین؟
دوستان به حساب مشهد اولین شهریست که رسما 4g ایرانسل در اون راه افتاده.تا جایی که من دیدم در 80 درصد نقاط تحت پوشش 3g هنوز ماها نمیتونیم از 3g استفاده کنیم و لحظه ای هستش.یعنی هی میاد و زود میره.حالا 4gاگر دوستانی هستند در مشهد که تونستند در اغلب اوقات ساعتها بدون قطعی به 4g ایرانسل متصل بشن لطفا بگن و همچنین محدوده سکونتشون رو هم بگن.حتی اگر تونستن همیشه و در همه تقاط به راحتی از 3g ایرانسل استفاده کنند هم بگن.من دوست خودم همسایه ما هستش.توی خونه خودشون به 3g وصل میشه اما وقتی میاد خونه ما که کنارشون هستیم به هیچ عنوان نمیتونه به 3g وصل بشه.حالا 4g که پیشکش.من تعجب میکنم از ایرانسل که در حالیکه 3g رو نمیتونه صحیح و سالم به دست ما برسونه چطور وجدانش قبول میکنه و مودمهای 4g رو به مردم بدبخت از همه جا بیخبر میفروشه
(در ضمن رفیقم یو سیم هم داره)
ببخشید میخواستم بپرسم این مودم های 4G ایرانسل روی شبکه ایرانسل قفل شده یا اینکه میشه بعد از خرید از سیمکارت اپراتور دیگه ای توش انداخت و استفاده کرد؟
فقط سیم ایرانسل روش قابل استفاده هست شک نکن
اگر به دنبال خرید مودم 4G هستی پیشنهاد بنده تهیه از بازار آزاد هست نه اپراتورها... این به نفع خودتونه....
ایرانسل در نظر داره تمام جاده ها و مسیر های ریلی رو به نسل بالاتر ارتقاء بده
تنها اپراتوری که تو هواپیما و کشتی پوشش میده ایرانسل هست
تا 100 آینده تحولات بهتری در تمام اپراتورها بوجود میاد
رایتل و همراه اول هم در حال تست نسل چهارم هستند
لطفا تنظیمات شبکتون رو حالت دستی بزارید
Hossein karimi Drp10926MTN
بردار این نسل چهار کجاها راه اندازی میشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا به جون خودم توی توییترش زده بود
پس فردا طبق ممول اگه گند زد نگین تو گفنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)