انشاالله که درس شه تو این اوضاع گرونی و نداری اینم درد نشه برامون
انشاالله که درس شه تو این اوضاع گرونی و نداری اینم درد نشه برامون
سلام دوستان
من یک vt30 42 خریدم. ازنظر کیفیت و رنگ فوق العاده هست ولی الان صبحت هایی در مورد خرابیشون خوندم. مال من تولید 2012 هست.
نظرتون چیست؟
تازه داشت بمون خوش میگذشتا!!!!!![]()
داداش مطمئن باش اونقدرها هم گسترده نیست خرابیش ! وگرنه خود شرکت جمع آوری می کردش از سطح بازار ...
اینو یه نجار خوش ذوق به افتخار آخرین پلاسمای پاناسونیک ساخته![]()
سلام لطفا کمک کنید
من یه پلاسما 42 st30 دارم که متاسفانه دیروز یه صدای انفجار(مثل صدای ترکیدن فیوز) از داخل پنل اومد و تلوزیون خاموش شد ، بعد از اون هم وقتی به برق وصل میکنم ، چراغ قرمزش روشن میشه ، سبز میشه و دوباره برقش قطع میشه
پنل رو باز کردم وسه تا فیوز سرامیکی دیدم که ظاهرا سالم بودن
به نظر شما مشکلش چیه؟
درود
من vt30 دارم 42 اینچش. روشن بود داشتم نگاه میکردم که یهو تصویر قط شد و خاموش شد!!! دیگه هم روشن نمیشه! وقتی دکمه پاورش رو از جلوی خود تلویزیون خاموش روشن میکنم برای 2 ثانیه چراغش سبز میشه که ینی داره روشن میشه بعد تا میاد روشن بشه دوباره قرمز میشه و به حالت چشمک زن میشه!!!
دوستان کسی میدونه مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم یکی پاسخ بده
اینم بگم که اوایل سال 2012 خریداری کردم این تی وی رو!
Last edited by LoverOfHate; 25-03-2014 at 18:23.
مشکل هر دو دوستمون 100% سخت افزاریه.با گارانتی تماس بگیرید.
ممنونم mr_rayan
ولی شما نمیتونی حدسی بزنی که چش شده باشه؟؟
چون گارانتی هم تموم شده! میخوام ببینم مشکلش چی میتونه باشه و هزینه ی تعمیرش چقد در میاد؟! میخوام ببینم مشکلش اساسیه یا جزئی؟!
سپاس
دوستان میشه نحوه وارد شدن به منوی مخفی VT60 و نحوه دیدن تعداد ساعاتی که از دستگاه استفاده شده رو یه توضیح بدید ؟
مشکل سوختن برد هست به احتمال زیاد.فکر کنم دور و بر400 یا 500 تومنی هزینه تعویض بردش باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)