تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 686 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آها . بعد شما تست نکردی ببینی که کیفیت و سرعت دکل خود رایتل بهتره یا شبکه همراه اول ؟ چون تو منطقه ما فقط امکان رومینگ روی ایرانسل و همراه اوله و دکل رایتل وجود نداره .
    متاسفانه تستی از دکل های 4G رایتل نداشتم . ولی شهرستانهایی که روی شبکه 4G همراه اول به زور یه 1 مگ سرعت میرسه وقتی روی شبکه 3G خود رایتل بگذاری سرعتش از رومینگ مزخرف همراه اول بهتر میشه .
    جالبته تو همون مناطق 4G خود همراه اول سرعتش خیلی بیشتر از دیتای رومینگ سیم کارت های رایتل هست .

2. 2 کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم راجع به بسته های هفتگی رایتل (70 گیگ)

من گاهی وقتا نیاز به دانلود زیاد دارم و می خوام چند تا از اینا رو پشت سر هم بخرم ولی مشکلی که پیش میاد اینه که وقتی یکیش رو می گیرم آخرای مصرف روی یک مقدار خیلی کمی گیر می کنه توی پنل و بسته کامل حذف نمی شه که بشه بسته جدید خریداری کرد

می خواستم بدونم کسایی که زیاد استفاده می کنن آیا راه حلی هست که بشه زودتر از اون تایم 1 هفته بسته جدید خریداری کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم راجع به بسته های هفتگی رایتل (70 گیگ)

من گاهی وقتا نیاز به دانلود زیاد دارم و می خوام چند تا از اینا رو پشت سر هم بخرم ولی مشکلی که پیش میاد اینه که وقتی یکیش رو می گیرم آخرای مصرف روی یک مقدار خیلی کمی گیر می کنه توی پنل و بسته کامل حذف نمی شه که بشه بسته جدید خریداری کرد

می خواستم بدونم کسایی که زیاد استفاده می کنن آیا راه حلی هست که بشه زودتر از اون تایم 1 هفته بسته جدید خریداری کرد؟
    هیچ راه حلی وجود نداره .
    بسته که تموم شد خرید انجام باید بدی و تمام

داره خودمونی میشه meysam_s2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

سلام . دوستان شما حس نمیکنید سیمکارت رایتل یکم زیادی باتری موبایل رو مصرف میکنه ؟ به نظر میاد وقتی از اینترنت رایتل استفاده میکنم باتری زیاد خالی میشه

6. این کاربر از meysam_s2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان از شرکت زیتل سرویس دارم اما سرعتش خیلی نوسان داره و ثابت نیست ولی پنگش خوبه....
    تصمیم دارم دیگه تمدید نکنم و بیام رایتل این بسته هفتگی که هفتاد گیگ داره رو بگیرم... دوستان غرب تهران سرویس رایتل چطوره؟ آیا ارزش داره که سوییچ کنم به رایتل از نظر قیمتی که تقریبا یکی در میاد اگه این بسته هفتگی قیمتش همین بمونه...

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان از شرکت زیتل سرویس دارم اما سرعتش خیلی نوسان داره و ثابت نیست ولی پنگش خوبه....
    تصمیم دارم دیگه تمدید نکنم و بیام رایتل این بسته هفتگی که هفتاد گیگ داره رو بگیرم... دوستان غرب تهران سرویس رایتل چطوره؟ آیا ارزش داره که سوییچ کنم به رایتل از نظر قیمتی که تقریبا یکی در میاد اگه این بسته هفتگی قیمتش همین بمونه...
    من زیاد شهریار دهکده اندیشه کلا با رایتل اینوراونور رفتم

نتش خوبه بد نی ولی بستگی داره یه بسته برای تست بخر منطقه با منطقه فرق داره

به فرض تو خونه ما رایتل با اینکه دکل فورجی (باند های 3 و 7 ده و پونزده مگاهرتزی خود شبکه رایتل رو داره) ولی به هیج عنوان بعضی اوقات سویچ میشه رو شبکه خودش اکثر اوقات باید روی
    همراه اول ریجستر شه شبکه فورجیش این یعنی خیلی گوشی روی شبکه هست و .. سرعت هم به شدت ترکیده روش

ولی رو همراه اول هم که میاد دیگه بستگی داره کجا باشه
    فضای باز بیرون از خونه بهم 150 مگ داخلی رو میده با 30 مگ اپلود
    فضای داخلی هم روز 120 این حدودا تا 100

روی تی ریجی هم h هم دو سه مگ رو انتظار میتونی داشته باشی

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    من زیاد شهریار دهکده اندیشه کلا با رایتل اینوراونور رفتم

نتش خوبه بد نی ولی بستگی داره یه بسته برای تست بخر منطقه با منطقه فرق داره

به فرض تو خونه ما رایتل با اینکه دکل فورجی (باند های 3 و 7 ده و پونزده مگاهرتزی خود شبکه رایتل رو داره) ولی به هیج عنوان بعضی اوقات سویچ میشه رو شبکه خودش اکثر اوقات باید روی
    همراه اول ریجستر شه شبکه فورجیش این یعنی خیلی گوشی روی شبکه هست و .. سرعت هم به شدت ترکیده روش

ولی رو همراه اول هم که میاد دیگه بستگی داره کجا باشه
    فضای باز بیرون از خونه بهم 150 مگ داخلی رو میده با 30 مگ اپلود
    فضای داخلی هم روز 120 این حدودا تا 100

روی تی ریجی هم h هم دو سه مگ رو انتظار میتونی داشته باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2022

پيش فرض

سلام . دوستان شما حس نمیکنید سیمکارت رایتل یکم زیادی باتری موبایل رو مصرف میکنه ؟ به نظر میاد وقتی از اینترنت رایتل استفاده میکنم باتری زیاد خالی میشه
    فورجی هستید یا فورجی پلاس؟
    آنتن گوشی پر هست؟

وقتی آنتن پر هست رایتل نت کاملا پایداری داره
    هرچقدر که باید محدودیت‌های این چند ماه رو در نظر گرفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    رایتل تو منطقه من خیلی سرعتش پایینه(رو 8 مگ در بهترین حالت) هم رو گوشی هم رو مودم
    راه حلی برا بهتر کردنش هست؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان
    رایتل تو منطقه من خیلی سرعتش پایینه(رو 8 مگ در بهترین حالت) هم رو گوشی هم رو مودم
    راه حلی برا بهتر کردنش هست؟

netmonster رو بریز هم یکبار روی شبکه رایتل همم یکبار روی همراه اول ک انتخاب میکنی
    بگرد توش ببین کجای خونه sinr بهتری رو همراه داری

اکثر جاها رایتل شبکه خودش تداخل کم داره (اگر باشه ) ولی یوزر زیاد داره بخاطر همین اونو نمیشه کاریش کرد ولی اگر سیگنال همراه داری ک بده سرعتش خوبه ب فکر خرید انتن و ... اینا براش باش

12. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

netmonster رو بریز هم یکبار روی شبکه رایتل همم یکبار روی همراه اول ک انتخاب میکنی
    بگرد توش ببین کجای خونه sinr بهتری رو همراه داری

اکثر جاها رایتل شبکه خودش تداخل کم داره (اگر باشه ) ولی یوزر زیاد داره بخاطر همین اونو نمیشه کاریش کرد ولی اگر سیگنال همراه داری ک بده سرعتش خوبه ب فکر خرید انتن و ... اینا براش باش
    ممنونم
    sinr چند باید باشه؟
    این شبکه هارو میاره تو سرچ مودم b622
    43220 4G (available)
    43244 4G (available)
    43211 4G (available)
    43212 4G (available)
    43235 4G (available)
    43246 4G (available)

کدومو انتخاب کنم
    شهر من اردبیل هست

آپدیت:
    الان رو همراه اول زدم 20 مگ سرعت داد
    به ایرانسل هم میشه تغییر داد؟
    چرا اسم شبکه هارو بصورت عدد مینویسه؟
    Last edited by peyman_omnia2; 14-01-2023 at 16:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •