سلام بچه ها
کریو کار نمیکنه ؟
ظاهرا از طرف خود مخابرات اینجوری شده و دست اینا نیست که بیان درست کنن! وضعیت منم مثل شما بود و اول فکر میکردم فقط مال من اینجوریه اما ظاهرا سرتاسر ایران همین مشکل رو دارن!
فقط خدا کنه سریع تر درست بشه چون دیگه واقعا اعصاب واسه مردم نذاشته!
والله من تا همین یه ماه پیش سرعت 256 داشتم که از 30 بالاتر نمیرفت الان که یک مگابایت دارم تو بهترین حالت به 130 میرسه! شما اگه میخوای سرعت 128 بگیری روی 15 یا نهایتش 20 حساب کن!
من الآن 1مگابیت دارم با توجه به اینکه اشتراک 1به 10 هست باید حداقل سرعتم 12.8 کیلوبایت در ثانیه باشه که نیست!!
الان سرعت دانلودم با تک کانکشن به 10KB نمیرسه! که نشون میده یا oversell کردن یا کرم از خودشونه! که به نظر من هر دو تاشه!
ذهنیت شما درباره شیرینگ اشتباه است. این طور نیست که بیان 10 نفرو جدا کنن بهشون یک خط 1مگابیت بدن.بعد یکی مثل من شانسش بد باشه 9نفر دیگه خوره دانلود باشن!
اینا مثلا 100 مگابیت پهنای باند دارن میان 1000 تا یوزر 1مگابیت میگیرن این مبشه ضریب اشتراک 1 به 10.
واسه من که فعلا کار میکنه
دوستان قطعی این سرویس مخابرات واقعا اعصاب خورد کن شده ده دقیقه کار میکنه بعد قطع میشه و دوباره باید مودم رو ریست کنم دوستان دیگر هم این مشکل رو دارند؟
دوستان سرویس 512 مگابایت با ترافیک نامحدود قیمتش چنده ؟؟؟؟
سرعت متوسط دانلود به چند میرسه ؟؟؟ تو روز و شب و احتمالا 1 شب به بعد !!!!!!![]()
دوستان سرویس 512 مگابایت با ترافیک نامحدود قیمتش چنده ؟؟؟؟
سرعت متوسط دانلود به چند میرسه ؟؟؟ تو روز و شب و احتمالا 1 شب به بعد !!!!!!![]()
در هر حال فرقی نمیکنه اگه استفاده کننده زیاد باشه سرعت خواه ناخواه میاد پایین،
اینا هم فیوز دارن که سرعت رو محدود میکنن هم با os روترشون و کلی کوفتو زهر مار دیگه
یه دلیل افت و کندی سرعت هم ماله این همه فایروالیه که بستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران تحریمه
با تحریم شکن برو![]()
این مشکل مال همه است و ظاهرا حالا حالاها نمیخواد درست بشه!
الان که دارم این پست رو ارسال میکنم سرعت دانلودم 40 هست در حالیکه وقتی تازه گرفته بودم بین 120 و 130 بود.
فقط خدا کنه هر چه سریع تر درست بشه دیگه واقعا نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)