تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 1805 اولاول ... 17457462466467067167267367467567667767868472477411741674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مهندس پیام دادن و نوشتن که : متاسفانه اتصال مبین نت من قطع شد !!! در صورت اتصال وارد سایت میشوم (که خب گویا دیگه اتصال برقرار نشده )

به هرحال جناب مهندس ، بازم تشکر که همون یه ساعتو اومدید ، البته صرفا اومدن و پای حرف کاربرا نشستن کافی نیست ، امیدواریم بهبودی هم در وضع فعلی حاصل بشه !
    حتما با نظرات شما شبکه را بهبود خواهیم داد

2. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مثه که مدیر عامل اومده!
    یک کلام خطاب به مدیر عامل : ما گناه نکردیم خطمون فیبر نوریه! حداقل هوای ما رو بیشتر داشته باشید!
    حتما تجهیزات جدید برسد خطوط فیبر تعییر میکند و بهبود خواهیم داد

4. 2 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام گویا دوستان کم لطفی کردن واینکارو توضیح ندادند.توعکس مشخص هست قسمت سبز رنگ
    مشکل اینه که اگه هر کسی یک فایل50مگابایتی تو روز رو دانلود کنه سیستم ازش70مگ کم میکنه و برای مقادیر بالاتر این بیشتر میشه قابل توجه کسایی که زود حجمشون تموم میشه مثلا من یک فایل1گیگی رو تو روز برای دانلود بزاری کلیه برنامه ها مثلdu meterوکانکشن ویندوز که حجم ارسال ودریافت رو نشون میدن مقدار1گیگ دانلود و150مگ اپلود رو نشون میدن ولی تو ریز کارکرد 1500مگ حجم دانلود و250 تا اپلود نشون میده واز حجم باقی مانده اکانت مقدار1750مگ کم میشه در حالی که باید1150مگ کم بشه.
    دوست عزیز شما تا حدودی درست میگید این و بررسی میکنم ولی احتمال داره سیستم چنابعالی ویروس داشته باشه و اطلاعاتی از سیستم شما بسمت بیرون از اینترنت اپلود شود و یااینکه در ترنت فایل شیر کرده باشی و اطلاعات به بیرون ارسال شود حتما بررسی کنید و در همین سایت نتیجه اعلان شود

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقای مهندس لطف بفرمایید این پست رو بادقت بخونید و انشا... یه جواب قانع کننده بدید .

مهندس مگه شما نمیگید از ساعت 1 شب که کاربران هجوم میارن واسه دانلود رایگان و باعث ترافیک شدید در شبکه میشه .
    خوب چرا این همه یوزر میگیرید ؟ به نظرتون کافی نیست ؟ این همه یوزر ؟

این همه از مشترکین پول گرفته شده تا به حال رو اگه تا به حال خرج خرید پهنای باند و خرید تجهیزات بهتر و کافی میشد الان وضعیت این نمیشد .
    این همه هزینه های گزاف بابت تبلیغات کردید رو اگه همون رو صرف ارتقای خطوط فیبر نوری میکردید خیلی بهتر بود .
    میرم تلفن عمومی زنگ بزنم تبلیغ اینترنت مخابرات رو میبینم . روزنامه رو باز میکنم که بخونم باز تبلیغ مخابرات رو مبینم . درب و دیوار و .... همه جا شده تبلیغات ADSL مخابرات .
    خوب این چه وضعشه آخه ؟!
    شما که میبینید پهنای باند ندارید چرا آخه تبلیغ میکنید ؟

شما که میبیند پهنای باند کافی واسه کاربران فیبرنوری ندارید و حتی اونا رو هم نمیتونید ساپورت کنید چرا باز میرید و به کاربران کابل مسی هم سرویس میدید ؟
    اونا ( کابل مسی ها ) که مثل ما ( فیبرنوری ها ) بدبخت نیستند که فقط بخوان از یک شرکت خدمات بگیرند .

دوستانی که تایید میکنند حرفام رو میدونید که چکار کنید .
    پست بنده رو کامل خوندید؟
    این سرقت حجم توسط چه کسی رخ میده؟

1. افراد دیگه از یوزر و پس من استفاده می کنن که این حالت غیر ممکنه به این دلایل:
    • پسورد اینترنت و وایرلس بنده بسیار طولانی و رندوم هست.
    • مودم همیشه روشنه و همیشه هم به اینترنت وصل هستم.
    • توی ریز کارکرد چیزی ثبت نشده.

2. سیستم محاسبه حجم مصرفی مخابرات مشکل داره و به دلایل زیر بنده این موضوع رو اثبات می کنم:
    • برای تعداد زیادی از دوستان در یک برهه زمانی خاص اتفاق افتاده.
    • چیزی بابت دانلود این حجم در قسمت ریز کارکرد ثبت نشده.
    • تعداد زیادی از دوستان دارای این مشکل هستند.
    • مگر اینکه این دزدی توسط افرادی که به یوزر و پس اکثر افراد دسترسی دارن انجام شده باشه (سایت 2030 یا افراد شاغل در مخابرات!)

منتظر دلیل قانع کننده هستیم.
    موفق باشید
    این پست ها هم مونده

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2

7. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

از همه بخاطر گذاشتن پست تکراری عذر میخام.

مرسی از وقتی که گذاشتید. لطفا صفحات قبلی رو هم بخونیدو پیگیری فرمایید. اینکه میگید شبا به همه برسه "منطقی و قابل قبول" نیست. مطمئنم که خیلیها از شبانه چون از 12 ب 1 تغییر کرده استفاده نمیکنند. آقا اصلا شما محدودش نکنیین، هر چقدر شیر بشه من قبول دارم. مطمئنم از این 90 بیشتر میشه و مطمئنم اگر "شما" محدود نکنیین مثل قبل 240 250 را میده در شب. همانطور که شبهای اول فروش طرح میداد. ولی وقتی شما میگین ما "محدود" کردیم کارمند 2020 و .... میگن شیر میشه کم میشه.... دروغ خوب نیست دیگه.

نمونش ساعت 1 تا یک و ده دقیقه!!!!!!!!اگر همه هجوم میارن چرا یهو کم میشه؟؟؟؟؟؟ چرا تو اون 10 دقیقه ماکزیمومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اگر "خودتون" محدود نکنین خوبم میشه از طلایی 240 250 گرفت.

صفحه ای که پست با تشکر اعضا تایید شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام
    مطمن باشید اگر شب رایگان ها محدود نشود هم انهایی که پول دادند سرعت پایین دارند و هم حود شمادکه ۸KBهم به شما نمیرسد

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این موضوعاتی ک دوستان گفتن درست خواهشا ی دستی به سر و روی سایت مخابرات خراسان رضوی هم بکشید اصلا گرافیک و نمای خوبی نداره طرح هایی ک گزاشتی رو سایت نوشتین سرعت و کیفیت مطلوب یعنی چی الان این خب مطلوب رو چی تعریف میکین یعنی 30کیلوبایت برای شما مطلوبه ولی از نظر کاربر چی؟! شبانه هم ک دوستان گفتن ولی این سامانه ههه با این ک ظاهر خوبی داره ولی خیلی مشکل داره یعنی کلا همش مشکله همون سامانه قبلیه زمان بعثت اون بهتر بود ی جورایی!
    امکان درخواست آنلاین برای گرفتن سرویس ای دی اس ال و همچنین قسمتی برای تغییر طرح مثلا الان نقره ای دارم میخام بیام رو طلایی یا بیام رو 64 کیلو هم تو سایت قرار بدهید مثل مخابرات تهران!

بی زحمت اینم پیگیری کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام آقای مهندس ملک جعفریان
    از اینکه وقت میزارید و میایید به اینجا و به درخواست بچه ها رسیدگی می کنید بینهایت متشکریم
    عمده مشکل ما که از مخابرات سرویس میگیریم به شرح زیر است خواهشا این موارد را در اولویت کاریتان قرار دهید. با تشکر
    1. پایین آمدن سرعت شبانه: تنها موردی که باعث میشه مخابرات مشتری خوب داشته باشه همین شبانه رایگان هست خیلیها کارهاشون و دانلودهای ضروری و مهم پروژه و درسشون رو تو این تایم شبانه انجام میدن ولی با این سرعت پایین متاسفانه به مشکل بر میخورند، خیلیها هم که میخوان از اینترنت و فناوری روز، لذت ببرن تنها دلخوشیشون همین شبانه است و اگر بخوان تو روز کارهای سنگین اینترنتی و دانلود داشته باشن به خاطر بودجه کم خانواده به مشکل میخورن خواهشا سرعت شبانه رو به حالت اول و سرعت واقعی طرحها برگردونید.
    2. عدم ارائه شبانه رایگان به مشترکان جدید: همونطور که گفتم شبانه رایگان باعث جذب مشتری میشه همچنین این مشترکان جدید بنده خداها چه گناهی کردن که شبانه نداشته باشن مخصوصا اونا که فیبر نوری هستن و دیگه کلا باید قید اینترنت کار و زندگی رو بزنند حتی اونا که الان شبانه دارن اگه بخوان یه جا دیگه نقل مکان کنند دیگه نمیتونن شبانه رایگان داشته باشن چون باید طرح جدید بگیرن و این ظلمه به خدا. خواهش میکنم این مورد رو حتما جز اولویت کاری قرار بدین و به همه مشترکان چه جدید و چه قدیم شبانه رایگان تعلق بگیره.
    3 . ارائه اینترنت نامحدود: این مورد در صورت لزوم بررسی شود ولی دو مورد بالا در حال حاضر مهمترین دقدقه و مشکلات کاربران می باشد.
    با تشکر از شما

11. 2 کاربر از asdfghjkl12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این پست ها هم مونده

دقیت کنید :
    ۱- درسته که مشکلی حدود یک هفته داشتیم و مشکلاتی برای شما عزیزان ایجاد شد ولی الان مرتفع شده است
    ۲- شبانه ۲۴ ساعت است و عرض باند استان حدود ۴ گیگابایت میباشد ه عرض باند در فاصله ۱۷ ساعت حدود ۱۳۰۰ مگا خالی میباشد ولی در زمان شب رایگان بعلت تعریف در دانلود منیجرها جهت دانلود ترافیک استان به سقف میچسبد جالا شما و شبکه بعلا رایگان بودن این اتفاق می افتد \س میبایستی مدیریتی روی این چنین مواردی داشته باشیم گه محدود شدن در شب ملاک قرار داده شده
    ۳- بازم از جنابعالی خواهش میگنم که شماره داری سرویس ارسال تا دقیق بررسی شود اگر موردی باشد حتما رسیدگی میشود

13. این کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بی زحمت اینم پیگیری کنین

درست میگید در سایت داریم باشگاه مشتریان مخابرات را ایجاد میکنیم که حتم مورد توجه شما قرار خواهد گرفت

15. 2 کاربر از malek jaffarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام آقای مهندس ملک جعفریان
    از اینکه وقت میزارید و میایید به اینجا و به درخواست بچه ها رسیدگی می کنید بینهایت متشکریم
    عمده مشکل ما که از مخابرات سرویس میگیریم به شرح زیر است خواهشا این موارد را در اولویت کاریتان قرار دهید. با تشکر
    1. پایین آمدن سرعت شبانه: تنها موردی که باعث میشه مخابرات مشتری خوب داشته باشه همین شبانه رایگان هست خیلیها کارهاشون و دانلودهای ضروری و مهم پروژه و درسشون رو تو این تایم شبانه انجام میدن ولی با این سرعت پایین متاسفانه به مشکل بر میخورند، خیلیها هم که میخوان از اینترنت و فناوری روز، لذت ببرن تنها دلخوشیشون همین شبانه است و اگر بخوان تو روز کارهای سنگین اینترنتی و دانلود داشته باشن به خاطر بودجه کم خانواده به مشکل میخورن خواهشا سرعت شبانه رو به حالت اول و سرعت واقعی طرحها برگردونید.
    2. عدم ارائه شبانه رایگان به مشترکان جدید: همونطور که گفتم شبانه رایگان باعث جذب مشتری میشه همچنین این مشترکان جدید بنده خداها چه گناهی کردن که شبانه نداشته باشن مخصوصا اونا که فیبر نوری هستن و دیگه کلا باید قید اینترنت کار و زندگی رو بزنند حتی اونا که الان شبانه دارن اگه بخوان یه جا دیگه نقل مکان کنند دیگه نمیتونن شبانه رایگان داشته باشن چون باید طرح جدید بگیرن و این ظلمه به خدا. خواهش میکنم این مورد رو حتما جز اولویت کاری قرار بدین و به همه مشترکان چه جدید و چه قدیم شبانه رایگان تعلق بگیره.
    3 . ارائه اینترنت نامحدود: این مورد در صورت لزوم بررسی شود ولی دو مورد بالا در حال حاضر مهمترین دقدقه و مشکلات کاربران می باشد.
    با تشکر از شما

17. این کاربر از asdfghjkl12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •