در مورد غذا باید بگم کلا 64 تا غذا بیشتر نداره.اینم لیست و نحوه درست کردن غذا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد غذا باید بگم کلا 64 تا غذا بیشتر نداره.اینم لیست و نحوه درست کردن غذا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی که راهنمای کلی بازی رو میخوان به امضای من رجوع کنن !!! چند ماه پیش تو همین تاپیک گذاشتمش کار و ترجمه خودم بود . چیزای خوبی توشه![]()
سلام
قول گذاشتن عکس به بچه ها داده بودم
![]()
Last edited by iman reza; 17-09-2012 at 19:59.
من هم سال ها پیش این بازی رو بازی می کردم یادم نیست چند سال پیش اما خوب یادمه که اون موقع هم بحث شهر برام خیلی جالب بود و خیلی تلاش می کردم به شهر برم وقتی این تاپیک رو دیدم خیلی خنده ام گرفت بحث هایی که در صفحات قبل شده رو خوندم و خیلی جالبه که با گذشت این همه سال هنوز هم از شهر بحث میشه و میگند شهری وجود داره یادم نیست کدوم انجمن بود دقیق یادم نیست یه انجمن بازی بود که قانونی داشت مبنی بر این که کاربران حق ندارند درمورد شهر بحث کنند
خلاصه کلا بازی سرکاریه اگر هم شهری وجود داشته باشه رفتن به شهر حوصله می خواد
ولی به هر حال سرگرم کنند بود ده سال دیگه میام و این تاپیک رو می بینم در حالی که هنوز کسی نتونسته به شهر بره و هنوز هم از شهر بحث میشه![]()
بچه ها فکر نکنم منو یادتون باشه ولی اگه تو پست های قدیمی بگردین هستم!
من دوباره برگشتم و یه چیزایی از بازی رو تازگی پیدا کردم که میخوام بگم.
اگه تو مدتی که نبودم راجع بشون بحث شده و قضیه اش رو میدونید بگین. اگه هم نمیدونین بگین که براتون بگم!
1-داستان هریس (همون پلیسه) و آجا(دختر دوک و مانا)
2-دموی عجیب و غریب و مهم از mary که فکر کنم با اون معلوم میشه کی اون دختره تو اول بازیه
3-بهترین راه های تربیت و بالا بردن قلب جونوراتون!
4-تمام دروغ ها که درباره ی بازی گفته شده!
گزینه ی دوم رو هرچقدر گشتم که مطمئن شم دیدم نیست که نیست!
اگه بخواید واسه همشون توضیح میدم![]()
اگه لطف کنید ممنون می شیم
قضیه هریس و آجا رو من دیدم.آخر سر زاک یه نامه از آجا برای هریس آورد و دیگه اتفاقی نیفتاد!!!
این مورد رو حتما توضیح بده خیلی برام مهمه4-تمام دروغ ها که درباره ی بازی گفته شده!
ok
پس داستان هریس و آجا رو که میدونید. اون هیج.
راجع به گزینه دوم باید بگم من خودم ندیدم و تو اینترنت هم کسی ننوشته این رو ولی تو یه ویدیو تو یوت*یوب که دیدم ماری و شما توی جنگل مادر کنار هم وایستادین.(ماری جلوی درخت cedar - همونی که ازش توت فرنگی گرفتیم - و ماهم جلوترش)
ماری یه چیزایی بهتون میگه و شما هم خاطراتتون با اون یارویی که اول بازی میبینیدش یادتون میاد و (شاید باورتون نشه) معلوم میشه اون کی بوده!!!!!!!!!!!!!
حالا کسی این رو دیده؟ اگه ندیده کلیپشو میذارم.
گزینه 3:
این رو (منظوری ندارم) کسایی که انگلیسیشون در سطح خوب باشه و تو سایت های خارجی هاروست مون میگردند احتمالا میدونن.
ولی برا کسایی که نمی دونن تو یه پست دیگه کاملا توضیح میدم.(Coming Soon)
و اما گزینه 4: تو پست بعد.
همش رو نمیشه تو یه پست جا داد ولی من مهمتریناش رو میگم.
1- بازی فلوت ملوت نداره. تو این بازی نیست ولی تو بازی HM:STH هست که واسه PS2 هست.
2- سوار گاو شدن. این یه کد گیم شارک هست که خیلی چیزای منفی داره ، چون دیگه نمیتونی باهاشون حرف بزنی و تو بازی واقعی نیست.
3- توپ طلایی سگ. مناین رو به شخصه باور ندارم و میگم به احتمال 99% اشتباهه چون خودم امتحانش نکردم نموتونم به قطع بگم درسته یا نه.
4- نجات دادن گلخانه در طوفان های تابستان و زمستان. جا های مختلفی رو دیدم که مثلا گفتن اگه سگت رو بذاری توش باد نمی بره و... ولی همش و همش فیک (دروغ) هست.
5- بالا بردن بهتر قلب مرغ ها با استفاده از حیوانات وحشی مثل سنجاب. این که خداییش خیلری مسخرس. مگه میشه سنجاب رو بذاری تو مرغ داری بعد مرغ ها قلبشون زیاد شه!
6- اگه ازدواج نکرده باشید اون دختره تو اول بازی بعد از سه سال باهاتون ازدواج میکنه. نــــــــــــه به امید اون نمونید هیچوقت نمیاد.
7- چیزی به نام پاکت استیشن هست که... . والا من فکر نمیکنم چنین چیزی داشته باشیمتو سایت های خارجی هیچ چی نبود راجع به این دستگاه.
نظر شخصی من: پاکت استیشن رو فقط بخاطر سرکار گذاشتن مردم تو گیم شارک قرار دادن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)