سلام.عزیزانی که میگفتن خدمد 24 ماه هست یا 18 ماه.همون 18 ماه هست اگه اعزامتون قبل سال 91 هست.زنگ زدم پلیس بعلاوه 10 پرسیدم.
سلام.عزیزانی که میگفتن خدمد 24 ماه هست یا 18 ماه.همون 18 ماه هست اگه اعزامتون قبل سال 91 هست.زنگ زدم پلیس بعلاوه 10 پرسیدم.
یه سوال من 24 سالمه، لیسانس هستم، از 6 ماه فرجه م 1 ماهش مونده.
اگه تا 3 روز دیگه دفترچه رو بفرستم کی اعزام میخورم؟ 12/1 یا می مونه برا اردیبهشت سال بعد؟؟؟
ضمنا من سال 85 دفترچه رو پر کردم، واکسن هم زدم ولی دفترچه رو نفرستادم و رفتم دانشگاه
آیا لازمه مجدد واکسن بزنم؟
به نظر میاد که همون اردیبهشت ماه اعزام شوید ولی با این حال اگر نیرو کم داشته باشن ممکن که اعزامتون همون اسفند ماه بشود![]()
بله دوست عزیز بعد از 5 سال حتما باید واکسن دوباره بزنید . چون واکسن فکر کنم تا دو سال معتبره .
احتمال اینکه برای اسفند اعزام بشید بسیار زیاده چون پادگان های ارتش ظرفیت خودشون رو زیادکردن.. بالای 80 درصد اسفند اعزام میشید.
واکسن هم باید تجدید بشه.
================================================== =============
برای چندمین دفعه قابل توجه همه دوستان "" مدت خدمت سربازی تغییر نکرده"" طبق قانون همه 24 ماه خدمت دارن ولی همگی شامل 6 ماه کسر خدمت هستیم.و یعنی همون 18 ماه خدمت معیارهست.
سلام، من یه شایعه شنیدم در مورد اینکه امریه های اول اسفند کلا لغو شدهمیخواستم ببینم اگه برگ سفید بیاد و امریه توش لحاظ نشده باشه یعنی کار تمومه و امریه کنسله؟ یا باز امیدی هست که روزای آخر اعمال بشه؟ خواهشا هرکی میدونه بگه و خانواده ای رو از نگرانی برهانه!
![]()
سلام
من امروز رفتم کمیسیون پزشکی
مشکلم پارگی acl و مینیسک هر دو زانو یکی عمل شده یکی نشده .
یکم هم گفتم زن و بچه دارم معافم کنید
دکتره گفت معاف دائم با توجه به بند فلان با نظر شورای عالی
حالا 3 شنبه باید برم شورای عالی .
شورای عالی چجوریه ؟؟ چند نفرن . از اولی سختگیر ترن یا نه ؟؟
کلا خواهش تمنا جواب میده یا نه ؟؟
چون من متاهلم و یه دختر 1.5 ساله دارم خیلی سخته برم. تو این گرونی و بد بختی
Last edited by m158; 07-01-2012 at 18:50.
اسفند اعزامی... الان تا یک ماه قبل از زمان اعزام پست بکنین به احتمال قوی تو اولین اعزام می رین.
آیا سال 91 قانون دو برادری میاد دو تا از برادرام خدمت سربازی رفته اند آیا من معاف می شوم؟
ممنون از همه یکی هم به من جواب بده
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
سلام
من امروز رفتم کمیسیون پزشکی
مشکلم پارگی acl و مینیسک هر دو زانو یکی عمل شده یکی نشده .
یکم هم گفتم زن و بچه دارم معافم کنید
دکتره گفت معاف دائم با توجه به بند فلان با نظر شورای عالی
حالا 3 شنبه باید برم شورای عالی .
شورای عالی چجوریه ؟؟ چند نفرن . از اولی سختگیر ترن یا نه ؟؟
کلا خواهش تمنا جواب میده یا نه ؟؟
چون من متاهلم و یه دختر 1.5 ساله دارم خیلی سخته برم. تو این گرونی و بد بختی
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)