تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 827 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه N A V A R O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

قبل از این که با FAT32 فرمت کنم NTFS بود که تلویزیون اصلا هارد را نشناخت.
    شخصا فرمت نمایید.
    (یا پارتیشن بندی کنید و حجم کمتری را مثلا 500گیگ را یک پارتیشن نمایید.)

2. این کاربر از N A V A R O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

درود
    هارد اکسترنال Western Digital Elements 1TB خریدم.
    برای اتصال به تلویزیون سونی براویا مدل دقیق نمیدونم(LCD BRAVIA) سه -چهار سال پیش خریداری شده ابتدا هارد را شناسایی نمی کرد. فرمت هارد را FAT32 کردم، شناختش ولی فقط فولدرها را نمایش میده و فایل های داخلشونا نشون نمیده. فیلم با فرمت های مختلف هم ریختم ولی هیچ کدوم نشون داده نمیشن.
    لطفا راهنمایی کنید دوستان
    قبل از این که با FAT32 فرمت کنم NTFS بود که تلویزیون اصلا هارد را نشناخت.
    سلام. دوست عزیز معمولا تلویزیونهای سونی فقط فرمت AVI (ان هم فقط با کدک XviD یا ِDivX) را میتونند نشون بدند (روی این حساب این حرف رو میزنم چون خودم هم سونی دارم). بنابراین اول ببینید که ایا فرمت فیلمهای شمارو ساپورت میکنه یا نه.میتونین چند عکس با فرمت jpg هم در هارد بریزین.اگر انها را نشان داد حرف من تایید شده.
    Last edited by kalantarahura; 12-05-2014 at 07:55.

4. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من یه هارد وسترن مای بوک دارم که پایین و بالاش برای تهویه هواش سوراخ داره
    کیسم :
    green x3
    که یه فن پایین کیس هست برای ورودی هوا به داخل کیس و دو فن بالای کیس برای خروج هوا از کیس
    حالا مشکلی پیش میاد اگه هارد رو بزارم رو فن بالای کیس برای خنک شدن هارد ؟
    البته هوای گرم از کیس بیرون نمیاد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هارد وسترن مای بوک دارم که پایین و بالاش برای تهویه هواش سوراخ داره
    کیسم :
    green x3
    که یه فن پایین کیس هست برای ورودی هوا به داخل کیس و دو فن بالای کیس برای خروج هوا از کیس
    حالا مشکلی پیش میاد اگه هارد رو بزارم رو فن بالای کیس برای خنک شدن هارد ؟
    البته هوای گرم از کیس بیرون نمیاد
    سلام .

بهترین راه تست و تجربه هست . اینکار را انجام بدید و دمای هارد دیسک اکسترنال را با استفاده از نرم افزارهای مناسب مانیتور کنید . اگر در مقایسه با حالتی که بدون فن هست دمای آن کمتر میشود پس راهکار خوبی هست در غیر اینصورت از اینکار اجتناب کنید .

نکته : هارد دیسک اکسترنال را در هر جایی که میخواهید بگذارید ؛ فقط دقت کنید که نیافته و یا لرزش نداشته باشه .

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام .

بهترین راه تست و تجربه هست . اینکار را انجام بدید و دمای هارد دیسک اکسترنال را با استفاده از نرم افزارهای مناسب مانیتور کنید . اگر در مقایسه با حالتی که بدون فن هست دمای آن کمتر میشود پس راهکار خوبی هست در غیر اینصورت از اینکار اجتناب کنید .

نکته : هارد دیسک اکسترنال را در هر جایی که میخواهید بگذارید ؛ فقط دقت کنید که نیافته و یا لرزش نداشته باشه .
    توصیه میکنم هارد را روی بدنه کیس نگذارید.
    بخاطر لرزش خفیف و دایم کیس که به دلیل چرخش فن است و ممکن است روی هارد هنگام کار کردن اثر بگذاره.

9. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام یه سیستم بسیار قدیمی (از نوع AGP با رابط IDE ) داره و نیاز به هارد داره (چون هارد اینترنال 500 گیگی براش کم اومده)
    از اونجاییکه هارد با رابط IDE و حجم بالا ، بسیار کم و عموما گران هستند خرید هارد اینترنال IDE مقرون به صرفه نیست (مگه اینکه کسی با قیمت مناسب سراغ داشته باشه)
    بهمین خاطر می خواد یه هارد اکسترنال بگیره
    از اونجاییکه میخواد روزانه اطلاعاتش رو بریزه و از هارد اکسترنال هم فیلمهاش رو ببیینه (به نوعی مثل اینترنال) به نوعی سوال پیش اومده

چون بعضی ها میگن هارد اکسترنال صرفا برای بک آپ خوبه و برای استفاده روزمره صحیح نیست .... درسته؟
    چه نوع هاردهای اکسترنالی برای این منظور بهتره و به درد رفیق ما می خوره ؟
    من خودم هاردهای اکسترنال دسکتاپی رو براش بیشتر ترجیح میدم چون میگم مادر بوردش خیلی قدیمیه شاید نتونه برق مورد نیاز هارد های پرتابل رو بصورت کامل و یکنواخت تامین کنه

البته تنها مزیت رفیق ما اینه که یجای امن و خنک در کنار کیس کامپیوتر برای هارد درست کرده که تحت هیچ شرایطی هارد تکون نمیخوره و خنک می مونه و از این لحاظ امنیت هارد 100% تضمینه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام یه سیستم بسیار قدیمی (از نوع AGP با رابط IDE ) داره و نیاز به هارد داره (چون هارد اینترنال 500 گیگی براش کم اومده)
    از اونجاییکه هارد با رابط IDE و حجم بالا ، بسیار کم و عموما گران هستند خرید هارد اینترنال IDE مقرون به صرفه نیست (مگه اینکه کسی با قیمت مناسب سراغ داشته باشه)
    بهمین خاطر می خواد یه هارد اکسترنال بگیره
    از اونجاییکه میخواد روزانه اطلاعاتش رو بریزه و از هارد اکسترنال هم فیلمهاش رو ببیینه (به نوعی مثل اینترنال) به نوعی سوال پیش اومده

چون بعضی ها میگن هارد اکسترنال صرفا برای بک آپ خوبه و برای استفاده روزمره صحیح نیست .... درسته؟
    من خودم هاردهای اکسترنال دسکتاپی رو براش بیشتر ترجیح میدم چون میگم مادر بوردش خیلی قدیمیه شاید نتونه برق مورد نیاز هارد های پرتابل رو بصورت کامل و یکنواخت تامین کنه

البته تنها مزیت رفیق ما اینه که یجای امن و خنک در کنار کیس کامپیوتر برای هارد درست کرده که تحت هیچ شرایطی هارد تکون نمیخوره و خنک می مونه و از این لحاظ امنیت هارد 100% تضمینه
    سلام .

از هارد دیسکهای اکسترنال هم میتوان بصورت روزمره استفاده کرد و بنظرم نباید مشکلی داشته باشد . ولی با کمی مدیریت میتوان استفاده بهینه ای داشت . مثلاً دیتاهایی که به دفعات بیشتری استفاده میشوند بر روی هارد دیسک اینترنال ذخیره بشوند و همینطور برای دیتاهای کم استفاده که میتوان بر روی هارد دیسک اکسترنال ذخیره کرد .

اگر هارد دیسک اکسترنال دسکتاپی میخواهید بخرید توصیه میکنم حداقل حجم 2TB باشد که از برند Western Digital میتونید مدل my book بخرید . از برند Seagate هم مدل Backup plus قابل انتخاب هست . مدل دوم سرعت بیشتری دارد ولی اگر از USB2 استفاده میکنید تفاوت سرعت Copy/paste بین ایندو تفاوت چندانی نخواهد داشت .

نکته دیگری که باید در نظر گرفته بشود ؛ آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی نشود , همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل USB را به سیستم متصل کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-05-2014 at 18:47.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت famil_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    برای آرشیو فایل (موسیقی، فیلم و نرم‌افزار) چه برند و مدلی را پیشنهاد می‌دید؟
    من نیازی به رمزنگاری و این امکانات امنیتی ندارم.
    مناسب بودن قیمت برام مهمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت استاد عزیز
    بنده یک هارد 4 ترابایت adata dash drive elite nh03 خریدم
    هارد رو به برق میزنم ، چراغ هارد روشن میشه ولی متاسفنه سیستم اصلا اونو به عنوان هارد جانبی تشخیص نمیده !! روی چند سیستم امتحان کردم همین مشکل بوده ، به نظر شما باید چیکار کنم ؟؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای آرشیو فایل (موسیقی، فیلم و نرم‌افزار) چه برند و مدلی را پیشنهاد می‌دید؟
    مناسب بودن قیمت برام مهمه
    سلام .
    ميتونيد يكي از مدلهاي Seagate و يا Western Digital را انتخاب كنيد . مثلاً اگر مدلهاي پرتابل (بي نياز به آداپتور) ميخواهيد مدلهاي my passport ultra و يا backup plus قابل انتخاب هست . دقت كنيد كه اين مدلها باكس ضد ضربه و آب ندارند پس در نگهداري و استفاده ميبايستي دقت كنيد .

مدل ultra چنين قابليتي دارد ولي ميتونيد غير فعال كنيد .

سلام خدمت استاد عزیز
    بنده یک هارد 4 ترابایت adata dash drive elite nh03 خریدم
    هارد رو به برق میزنم ، چراغ هارد روشن میشه ولی متاسفنه سیستم اصلا اونو به عنوان هارد جانبی تشخیص نمیده !! روی چند سیستم امتحان کردم همین مشکل بوده ، به نظر شما باید چیکار کنم ؟؟

با تشکر
    سلام .

در Disk management ويندوز هم چيزي شناسايي نميشود ؟ اگر در Disk management اين هارد ديسك شناسايي ميشود وضعيت پارتيشنها به چه صورتي هست ؟

16. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •