نه منظورم اینه تو این ساعت ها بعضی وقتا مجبورم میشم هر 5 مین یه بار دی سی کنم چون کلا خط انگار بلاک شده و میشه تایم اوت همش
نه منظورم اینه تو این ساعت ها بعضی وقتا مجبورم میشم هر 5 مین یه بار دی سی کنم چون کلا خط انگار بلاک شده و میشه تایم اوت همش
نه من همچین مشکلی نداشتم هر چند من فقط وبگردی دارم و زیاد دقت نکردم به تایم اوت و پینگ ولی مشکل خاصی حس نکردم.
فقط بعضی وقتا کلا دیسی میشه بعد چند دقیقه درست میشه که البته چند روزه این مشکل نبوده.
من یه مشکل دیگه دارم بعضی وقتا کلا دیسی میشم در حالی که چراغ اینترنت روشنه ولی سیستم رو ریستارت که میکنم درست میشه در حالی که با خاموش و روشن کردن مودم درست نمیشه.
نمیدونم مشکل از سیستم منه یا از خط.
رو pppeo تنظیم شده خطت ؟ یا خودت با کانکشن وصل میشی؟
منم تا حالا چند دفعه خود به خود dc شدم بعد 10-15 دقیقه وصل شده...
خدا کنه این مشکل شایع نشه!!!! مخابرات این یه اشکال رو نداشت!!!!!!
روی pppeo مودم ست شده.
جالب اینه که با ریستارت کردن سیستم وصل میشه دوباره ولی اگه منتظر وایسایی چند دقیقه طول میکشه خودش وصل میشه.
یه چیز دیگه فهمیدم اگه چندتا فایل پرسرعت باهم بزاری دانلود شبا هم تا 450 500 سرعت دانلود میشه........دیشب از 2تا6صبح 5گیگ دانلود داشتم.
البته دون استریم 4مگ بیشتر نیست بعید نیست اگه دون استریم بیشنر باشه حتی از این هم بیشتر بشه سرعت.
کرانی بفهمه سکته رو زده
450 سرعت شب؟!؟''؟ عالیه
گراف دانلود داره مگه؟
450 میشه ساعتی 1600-1700 مگ حدودا!
حالا مخابرات بیاد بگه تنها شرکتیه که افت شب نداره!!!!!
دوستان کسی جدیدا از صبانت رانژه کرده؟ user جدید، doata rate down خطش چنده؟
Last edited by ShadowDragon; 08-02-2013 at 12:01.
توی پنل کاربری ریز مصرف داره که چقدر دانلود و اپلود داشتی توی هر بار اتصال، ولی گراف لحظه ای سرعت نداره.
ولی خب من از netbalancer نگاه میکنم دقیقا توی لحظه مشخصه چقدر داری استفاده میکنی.
البته نمیدونم این یه چیز ثابت باشه که همیشه این حالت اتفاق بیفته ولی چندین شب برام اتفاق افتاده که سرعت همون 450 بود مثل دیشب که 4فایل همزمان گذاشتم واسه دانلود.
من 2 روز مونده نتم تموم شه به نظرتون چیکار کنم الانی 256 نامحدود حسابگر ماهی 40 دارم میدم سرعت 35 کیلوبایت میده ولی با همین 40 تومن مخابرات 1 به 5 هم میتونم بگیرم که سرعتش بیشتره .
برم مخابرات یا همین حسابگر بمونم؟میگن مخابرات قطعی زیاد داره
والله ما که میخوایم بیایم حسابگر حالا نمیدونم اگه دوست داشتی بیا مخابرات![]()
بستگی به نوع مصرف داره که چطور مصرفی داری.
منم همیشه نامحدود داشتم ولی الان دیگه با این وضعیت قیمت دارم محدود میگیرم.
به نظرم اگه بتونی محدود برداری همین حسابگر بهتره.
ولی اگه نامحدود میخوای میگن صبا و پارس الان خوبه ولی مخابرات وضعیتش داغونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)