تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 1291 اولاول ... 1745746246646706716726736746756766776786847247741174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوستان من امروز 27000 تومان شارژ کردم حسابم رو یه ترافیک 1 گی گرفتم بعدش بقیه اش باشه برای سر ماه سرویس 512 پایه. اومدم خونه عصری دیدم وصل هستش و تا الان استفاده کردم و الان هم وصله ولی الان اس ام اس اومده که اعتبار شما برای بسته افزایشی کافی نیست؟؟ میخوام بدونم مصرف آزاد استفاده نکنه؟؟؟ پوام بره؟؟؟
    البته شارژ میگیرم میزنم تو حساب سریع به حساب میره ولی اینترنتی دیرتر میره. حالا نمیدونم این اس ام اس برای ظهر هستش که الان اومده یا چی؟؟؟ از کجا مطمئن بشم؟؟؟
    میدونم شما سرویس 512 نامحدود داشتی و این ماه محدودش کردی
    منم مثل شمام و آخر ماه سرویس نامحدودم تموم میشه
    به نظرت سرویس نامحدود تمدید کنم یا محدود.طبق حساب سرانگشتی خودم چون بیشتر وبگردی میکنم روزی حدود 100 تا 150 مگ مصرف دارم و چون اصلا از حساب و کتاب ایرانسل سردر نمیارم میترسم حجم نامحدودم بدون اینکه متوجه بشم تموم بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مرسی.خوب بود ولی قیمتش...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من اگه این ماه پرداخت نکنم کل حسابم قطع میشه؟؟؟دوباره باید ثبت نام کنم؟؟

بعد از سایت هر کاری کردم تعرفه ام عوض نشد :(

اگه پول بیش از حد واریز کنم برای ماه دیگه میمونه؟؟
    فكر ميكنم شما مشترك اعتباري هستيد. اگر پول شارژ رو پرداخت نكنيد فقط اينترنتتون قطع ميشه و براي استفاده مجدد فقط بايد پول رو پرداخت كنيد و نيازي به ثبت نام مجدد نيست. اگر پول بيشتر واريز كنيد در حسابتون ميمونه

براي عدم تعويض تعرفه لطفا دقيقتر بفرماييد كه چه كار كرديد و تعرفه حال حاضر و تعرفه‌اي كه ميخوايد بهش تغيير بديد چه هست. شايد بشه كمكي كرد.

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من يه سوال داشتم
    من ميخوام از دوستم مودم ايرانسلشو بخرم كه تعرفه ش 128 هست ولي چون كمه بهش گفتم 256 كنه بعد به من بفروشه چون اون دانشجو هست و با كارت دانشجويي ميتونه بيشتر از 128 بگيره حالا با اين حساب ايرانسل قبول ميكنه مودم رو به نام بزنه چون من دانشجو نيستم؟؟؟

يه سوال ديگه اينكه تعرفه مودم الان از اين ماهي 50500 ريالي ها هست آيا اين تعرفه قابل تبديل به 256 سه ماهه 3Gb رو داره

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

میدونم شما سرویس 512 نامحدود داشتی و این ماه محدودش کردی
    منم مثل شمام و آخر ماه سرویس نامحدودم تموم میشه
    به نظرت سرویس نامحدود تمدید کنم یا محدود.طبق حساب سرانگشتی خودم چون بیشتر وبگردی میکنم روزی حدود 100 تا 150 مگ مصرف دارم و چون اصلا از حساب و کتاب ایرانسل سردر نمیارم میترسم حجم نامحدودم بدون اینکه متوجه بشم تموم بشه.
    دوست عزیز نامحدود که تموم نمیشه شما پول 1ماهه نامحدود میدی 1 ماه نامحدود استفاده میکنی و حجمت تموم نمیشه تا تاریخش سر برسه. ولی من از اون اول ماه مشکل داشتم تا آخرش. اصلا استفاده نمیکنم تموم میشه نمیدونم واقعا ایرانسل چقدر دزدی میکنه. حساب کتاب هم که نداره بشه جمع و تفریق کرد فهمید.

داره خودمونی میشه marvel2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برادران. دوستان. یاران...
    از دیشب حوالی ساعت 10 سرعت به طرز چشمگیری پائین اومده...
    و ظاهراً هم چند ساعتی قطع بوده. از ایرانسل که می‌پرسم می‌گه ما فقط چند دقیقه‌ای قطعی و اُفت سرعت داشتیم.
    فقط خواستم بدونید...
    آیا از شما کسی هم این مشکل رو با این هموطن‌های بدتر از استثمارگران داشته یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برادران. دوستان. یاران...
    از دیشب حوالی ساعت 10 سرعت به طرز چشمگیری پائین اومده...
    و ظاهراً هم چند ساعتی قطع بوده. از ایرانسل که می‌پرسم می‌گه ما فقط چند دقیقه‌ای قطعی و اُفت سرعت داشتیم.
    فقط خواستم بدونید...
    آیا از شما کسی هم این مشکل رو با این هموطن‌های بدتر از استثمارگران داشته یا نه؟؟؟
    آره منم دیروز کلا مودمم قاطی کرده بود هر چند ساعت یه بار آنتنش میرفت دوباره میومد سرعتم تعریفی نداشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

فكر ميكنم شما مشترك اعتباري هستيد. اگر پول شارژ رو پرداخت نكنيد فقط اينترنتتون قطع ميشه و براي استفاده مجدد فقط بايد پول رو پرداخت كنيد و نيازي به ثبت نام مجدد نيست. اگر پول بيشتر واريز كنيد در حسابتون ميمونه

براي عدم تعويض تعرفه لطفا دقيقتر بفرماييد كه چه كار كرديد و تعرفه حال حاضر و تعرفه‌اي كه ميخوايد بهش تغيير بديد چه هست. شايد بشه كمكي كرد.
    من الان 2 مگ دارم

میخوام این ماه 1 مگ کنم پول نیست وضع خرابه

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من تعرفه اعتباری 256 دارم.
    امروز رتافیک رایگانم تموم شد. یه بسته افزایشی 1G خریدم که این سه روز باقی مونده رو استفاده کنم.
    ولی الان توی حسابم زده تاریخ انقضاء بسته افزایشی: 28/12/1390 00:00:00
    یعنی همین امشب میسوزه؟ یعنی چی آخه؟ لااقل تا آخر ماه بتونم استفاده کنم

داره خودمونی میشه azaz1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

ADSL اگه شرکتی داری که سرعت بالا بستن روزانه قطعا اینجا سرعتت پایینه ته سرعت 128 20 کیلوبایت هست
    قیمت ها کمی بالا هست

مودم ها هم موقع مناسبت ها نصف قیمت میشه و بستگی داره که تو چه منطقه ای هستی که از مودم داخلی استفاده کنی یا خارجی
    MER30000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •