من هم از اینا دارم خیلی نویز داره نمیدونم چرا اینقدر این مدلش بدرد نخوره !
من هم از اینا دارم خیلی نویز داره نمیدونم چرا اینقدر این مدلش بدرد نخوره !
شرمنده که اینجا سوالم رو می پرسم.
من ایکس ویژن 232 رو خریدم بعد از چند روز ، الان که خاموش / روشن میشه ترتیب کلیه کانال ها بهم می ریزه.
شنیدم با آپدیت حل میشه.
آپدیت اش رو از کجا می تونم گیر بیارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
شما اگه یک بار از منو , جستجو اتوماتیک کانال ها رو بگذارید 2 باره انجام بشه درست میشه این مشکل معمولا از گیرنده ها نیست همه همینطور هستند
واسه آپدیت هم باید بری سایت مادیران , قسمت خدمات و پشتیبانی
هنوز برای 232 آپدیتی نیامده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در منو قسمتی به نام مرتب سازی کانالهاست. آن را تغییر بده ببین مشکلت حل میشه یا نه
سلام ميخواستم از دوستان يك راهنمائي بگيرم
من يك تلويزيون LG مدل LV25100 دارم كه متاسفانه خروجي صدا آنالوگ نداره و فقط خروجي اپتيكال صدا داره . حالا يك سينماي خانگي بدون پلير دارم كه فقط ورودي 5 : 1 و ورودي AUX داره و الان گير كردم چطوري صداي تلويزيون را به باندها وصل كنم . يك پلير 3360 فيليپس هم دارم كه HDMI هم فكر كنم داره . حالا راهي وجود داره كه صداي تلويزيون رو به اين باندها وصل كرد . رابط يا تبديلي داريم كابل اپتيكال را به خروجي آنالوگ بده؟
من شنيدم اگر يك پلير بگيرم كه ورودي اپتيكال صدا داشته باشه با فيبر به تلويزيون وصلش كنم و از خروجي آنالوگش به هام تيوتر باندها به سوكت AUX وصل كنم مشكلم حل ميشه اما مشكل اينجاست من هرچي پلير پيدا ميكنم همشون Output Optical Audio هستند نه INput
ممنون ميشم كسي راهنماي كنه
با عرض سلام خدمت دوستان گرامیدر جواب یکی از دوستان اشاره به کیت کردید که امکان تبدیل باندهای با امکان اتصال با سیم را به بیسیم مهیا میکنداین برد آیا امکان استفاده در هر سیستمی را دارد و عملکردش چگونه است مثل مدلهای قدیمی میباشد که گیرنده وفرستنده باید همدیگر را رصد کند ویا عملکرد آن مثل مدلهای جدید سینماخانگی جدید با سیستم وایرلس میباشد .وآیا کیفیت صدا را پایین میاورند یا خیر.در نهایت در صورت مثبت بودن تمام آیتمها بهترین مدل آن چیست ودر صورت امکان حدود قیمت آن
در مورد ----- I classخدمت اساتید گرامی عرض کنم با عرض پوزش بدترین وبی کیفیت ترین ----- معمول است تا حال ساخته شده
Last edited by mr_rayan; 09-08-2012 at 20:00.
با سلام خدمت دوستان
کسی لطفش شامل حال ما نمیشه؟؟
بله زاویه همه بلندگوها بر می گرده به فاصله نشستن شما با اونها و ... معمولا تو دفترچه آمپ به خوبی توضیح میده.
سلام.
یکی از دوستان زحمت کشیدن پاسخ داده بودن که.
ببینید تصاویر دیجیتال نمیشه گرفت.
FM و AM دو موج رادیو هستند و هر کدوم برای فرکانس جدا هستند.AV هم به آمپ های سینما خانگی گقته میشه که هم برای موزیک هست و هم فیلم.
از سابتون عکس بذارید ببینیم تو چه فاصله ای هست.معمولا تو خود دفترچه ساب ووفرها هم ذکر میشه که باید 50 سانت از تی وی فاصله داشته باشند ولی من تا حالا ندیدم کسی جایی شکایت کنه که ساب ووفر رو تی وی های جدید تاثیر منفی گذاشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)