تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 892 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

MSI هم خوبه.

چرا دل نباشه ؟ سری جدید دیگه مثل سابق نیست و خیلی بهتر شده

B]Acer Aspire TimelineX 4820T

[/B]THINKPAD EDGE 14
    دلیلش فقط اینه که تا حالا 5 مورد از این لپ تاپ توی خانواده ما مورد پیدا کرده و غیر قابل تعمیر هم بوده
    2 مورد ایراد lcd . سه مورد هم ایراد توی باتری و مدار تغذیه
    اما به اسوس اعتقاد دارم چون 7 ساله خودم و تمام دوستام داریم از محصولات استفاده میکنم و حتی یکبار هم موردی پیش نیومده

از سونی چه مدلی رو مد نظر داری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من قصد خرید نوت بوک تا سقف 1400هزارتومان دارم.بهترین مدلی که الان میتونم بگیرم چیه؟کارهایی که من میخوام انجام بدم بازی(پیس،2012،...2011)برنامه نویسی،مدیا،و... حدود دو هفته هست در این تاپیک و سایت های مختلف دارم تحقیق میکنم.دوستان از بین برندهای ایسوس،سونی،اچ پی(میگن داغ میکنه حقیقت داره؟) چه مدلی رو پیشنهاد میکنند.یه چیزی بگین که تا چند سال واسم کارکنه ها.با تشکر از همه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درست میگید میشه به منم این هارو بگید.

گرافیک اصلا مهم نیست، این یعنی چی؟
    وزنش حتما زیر 2.2 باشه
    اثر انگشت مهم نیست!
    قیمتیش حدود 1 میلیون باشه!

اینا که شما نوشتی عزیز من با قیمت نمیخونه.
    مگه اینکه منظور شما از اینکه میگید گرافیک اصلا مهم نیست اینه که می خواهید کرایسیس بازی کنید.
    شایدم توی زبان مادری شما اصلا مهم نیست معنی دیگری میدهد.

به هر حال فکر کنم، البته فکر می کنم، جمله " گارانتی و خدمات پس از فروش مناسب و همینطور قطعات مناسب وجود داشته باشه " توی زبان مادری جفتمون یکی باشه.
    چون من تمام برند هارو تجربه کردم و با گارانتی همه شون سر کله زدم سعی کردم بهترین گارانتی رو معرفی کنم برای همین از MSI معرفی کردم.

وگرنه سازگار، ویستا، دل سرویس، ایران اچ پی، ایران رهجو، بانک لپ تاب، و گارانتی های شخصی بسیاری وجود داره.

امیدوارم مدل خوبی را با بهترین گارانتی انتخاب کنید. وگرنه یک ریال هم از خرید شما در جیب بنده نمی رود.

پیروز باشید.
    1-گرافیک اصلاً مهم نیست یعنی نیاز به دادن پول اضافی جهت چیپ 5470 یا مثل اون نیست
    2-یعنی از نوع سبک وزن یا متوسط باشه . زیر 2.2کیلوگرم کلاً به نوت بوکهایی اطلاع میشه که وزنشون از 2200 گرم کمتر باشه
    3-یعنی از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار باشه اما قیمتش بیشتر از 1 -1.100 نشه
    4- نه من اهل بازی کرایسیس نیستم همچین سفسطه ای رو بنده آغاز نکردم.

5- من با Msi آشنا هستم و با خدمات پس از فروش مضحک اون هم آشنایی کامل دارم. از مادربردهای سری p55 که بعد از دو ماه و نیم خراب شد هم تجربه دارم که وقتی برای گارانتی فرستادیم چه مصیبتی کشیدیم تا دستمون رسید. پس توی زبان ما به این میگن خدمات پس از فروش افتضاح. نمیدونم توی زبان شما چی میگن

من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.... .
    ضمناً کیفیت برندهای اپل سونی و توشیبا رو فارغ از ضمانتهای ارائه شده توی ایران غیر قابل مقایسه با dell msi و acer و fujitsu simens میدونم.

4. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من یه لب تاب میخواستم قابل حمل .

با این مشخصات :
    core i7
    ram 4gb
    display : 14 - 15
    vga : بتونم بهاش نرم افزارهای انسیس ، اوتوکد ، فوتوشاپ رو انجام بدم . و یک بازی مثل فیفا 11 .

عمر باتریش هم خوب باشه .
    کسی نبود ما رو راهنمایی بکنه

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-گرافیک اصلاً مهم نیست یعنی نیاز به دادن پول اضافی جهت چیپ 5470 یا مثل اون نیست
    2-یعنی از نوع سبک وزن یا متوسط باشه . زیر 2.2کیلوگرم کلاً به نوت بوکهایی اطلاع میشه که وزنشون از 2200 گرم کمتر باشه
    3-یعنی از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار باشه اما قیمتش بیشتر از 1 -1.100 نشه
    4- نه من اهل بازی کرایسیس نیستم همچین سفسطه ای رو بنده آغاز نکردم.

5- من با Msi آشنا هستم و با خدمات پس از فروش مضحک اون هم آشنایی کامل دارم. از مادربردهای سری p55 که بعد از دو ماه و نیم خراب شد هم تجربه دارم که وقتی برای گارانتی فرستادیم چه مصیبتی کشیدیم تا دستمون رسید. پس توی زبان ما به این میگن خدمات پس از فروش افتضاح. نمیدونم توی زبان شما چی میگن

من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم.... .
    ضمناً کیفیت برندهای اپل سونی و توشیبا رو فارغ از ضمانتهای ارائه شده توی ایران غیر قابل مقایسه با dell msi و acer و fujitsu simens میدونم.
    یا شما سواد نداری یا منی که 20 تا لپ تاب زیر دستم بوده حالیم نیست!

1- منم گفتم شما که گرافیک نیاز نداری چرا 1 میلیون پول میدی، عزیز من با 1 میلیون میشه یه لپ تاب بسیار کامل خرید که گرافیکشم حتی بالاتر از 5470 باشه!
    2- خب لپ تاب 1 میلیونی معمولا دارای امکانات زیادیه که این ها باعث سنگین تر شدنش میشه. من تمام موارد نام برده شما را در نظر گرفتم که مدل پیشنهاد دادم.
    3- من بر اساس تجربه ای که داشتم و برد ها و قطعات برند های مختلف رو دیدم گفتم MSI وگرنه مگه شما از من میخری؟
    4- من سفسطه می کنم یا شما که نمیدونی چی میخوای؟
    5- میشه بفرمایید خدمات پس از فروشی که باهاش آشنا هستید طبقه چندم شرکت هست؟ یا دیدی یا شنیدی که اگر شنیدی حرفی برای گفتن نداشته باش، من همشو دیدم.
    6- شما مادربورد MSI با گارانتی کجا خریدی؟ ماتریکس به تازگی نمایندگی تمامی محصولات MSI را گرفته.

اگر هم شما کیفیت اپل و سنوی و توشیبا رو فارغ می دونی برو چند تا مغازه بهت میگن مدل های 1 میلیونی هر کدوم چیه بعد بیا بگو بین اینا کدوم بهتره.
    نه اینکه توی پستت گفتی:
    سلام دوستان
    به هیچ عنوان از برند DELL نباشه
    بگو حتما از اپل یا سونی یا توشیبا باشه. اینطوری نتیجه بهتری میگیری.

فکر می کنم منم خیلی بی کارم دارم با شما سرو کله میزنم.

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نبود ما رو راهنمایی بکنه
    درود
    حدود هزینه خودتونو میگید؟ یک نکته هم که هست اگر منظورتون از قابل حمل سبک بودنه، لپ تاب های CORE I7 سبک نیستند!

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود
    حدود هزینه خودتونو میگید؟ یک نکته هم که هست اگر منظورتون از قابل حمل سبک بودنه، لپ تاب های CORE I7 سبک نیستند!
    در حدود 1200000 باشه . آره میخوام سبک باشه .

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

یه غول لپتاپ میخوام با مشخصات زیر:

• Backlit
    • فاصله بین کلید های کیبرد
    • کلید های برجسته
    • یو اس بی 3
    • پردازنده Corei
    • کیفیت صفحه نمایش خوب

---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------

راستی ترجیحا از Dell و Sony نبود Asus

بعد یه چیزی. آیا دوران 32بیت تموم شده؟ اگه اینطوری سیستم 64 معرفی کنید. خیلی گلید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در حدود 1200000 باشه . آره میخوام سبک باشه .
    با این مبلغ شما میتونی 3150 اچ پی بگیری کانفیگش تو رنج قیمت خودش عالی و کیفیت بینظیری هم داره ولی البته core i5 هستش که فکر نمیکنم باهاش به مشکلی بربخوری فقط از این برندها دوری کن چون کیفیت خوبی ندارن :
    1- dell
    2- msi
    3- acer
    البته مورد اول و سوم به نسبت کانفیگ قابل قبولی که ارائه میکنن قیمتشون خوبه ولی خب همونطور که عرض کردم کیفیت خوبی ندارن و خرابی توشون زیاده و مورد دوم هم به نسبت کانفیگش قیمتش بالاست و البته بیکیفیت هم هستش .

11. 2 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pirooz000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام .

یه لپ تاپ میخوام قیمتش زیر 1.700.000 تومن باشه واسه دو کار هم بیشتر نمیخوام استفاده کنم :

1. دیجیتال آرت
    2.3d
    (3. کمی هم بازی نه خیلی زیاد .(call of duty رو ساپورت کنه ))
    واسه اولیه باید قابلیت تاچ و امکانات حداقل یه تبلت خوب رو داشته باشه واسه دومیه هم باید سرعت خوبی واسه رندرینگ داشته باشه .

میتونید یه چیز خوب معرفی کنید .

ممنون
    iهمچنان در انتظار ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •