کسی نبود یه option file برای نقل و انتقالات بزاره
کسی نبود یه option file برای نقل و انتقالات بزاره
یه تغییری که PES 2010 کرده اینه که اگه دو بار پاس رو بزنی، دومین بار در وافع پاس اول رو cancel کردی، البته اینم هم هست که وقتی بازیکنت سرعت داشته باشه با تاخیر بیشتری پاس رو می ده
بابا راست میگه منم خیلی لازم دارم یکی بذاره دیگه.![]()
اون فروش کلی pes ر. گفته و مشخص نکرده که کدوم نسخه اونقدر فروش داشته!!کد:
The PlayStation 2 version of Pro Evolution Soccer 2009 was the 100th best-selling game in Japan in 2008, selling 135,128 copies, with total lifetime sales of 680,152, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] while the PlayStation 3 version of it was the 32nd best-selling game of that year in Japan, selling 297,896 copies. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنا منظورش نسخه 2009 تنها نبوده!Pro Evolution Soccer has sold over eight million units worldwide in the 12 months ending March 31st.
اون یکی ویکیپدیا هم فقط مربوط به فروش بازی تو ژاپن هستش!
اونوقت شما چطور از اینا نتیجه گرفتی که فروش pes 2009 از MGS 4 بیشتر بوده؟!؟
می خواستم بدونم become a legend این هم مثل 2009 یه سری مشخصات مثل agiliti و ... پیشرفت نمیکنه یه نه درستش کردن.
یه ترینر برا مستر لیگ می خوام که پول رو بی نهایت کنه.
درمورد بیشتر بودن از mgs شاید اشتباه کرده باشم ولی ازنظر فروش اگه اول نباشه بالاخره دوم که هست.
ولی روی نسخه x360 , ps2 , pc بیشترین فروش رو PES2009 داشت .
این رو فکر کنم توی مجله بازینما هم 7-8 ماه پیش نوشته بود.
من فعلا زیاد BAL بازی نکردم ولی کلا نصبت به پارسال این بخش تغییری نکرده.
بیشترین فروش نسبت به کدام بازی/ بازیها ؟ولی روی نسخه x360 , ps2 , pc بیشترین فروش رو PES2009 داشت .
برای konami
پیشرفت نمیکنه !!!!!!!!!می خواستم بدونم become a legend این هم مثل 2009 یه سری مشخصات مثل agiliti و ... پیشرفت نمیکنه یه نه درستش کردن.
یه ترینر برا مستر لیگ می خوام که پول رو بی نهایت کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)